כל החוויות משיר נולד לפה

לא לי היא עשתה

לאושרי החתיך שהוא היה באודישן לכוכב נולד היא ירדה עליו והוא כמעט בכה העיניים שלו דמעו אני כמעט בכיתי מסכןןןן באלי להרוג אותהההה

תשובה..

מקום שלישי:עודני ילד-אמיר פיי גוטמן {הילד שהופיע איתו הוא בן דוד של בן דוד שילי..} חח עזבי! מקום שני:רציתי שתדע-יהודה סעדו. מקום ראשון:אמא-נינט טייב ויהודה לוי.

נועוW

New member
יאא יהודה שלי מקום שני../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

רגע בכל מופע אומרים מי זכה הפעם ואז מופע האחרון ידעו מי זה שזכה בכולל

אצלנו...הרגע חזרתי, זכו ככה:

3.ילד פלא- טל מוסרי (בבעעע) 2. רציתי שתדע- יהודה של נועוש...חח.. 1. אמא- נינה ויהודה שלי!

כנסי מאמי..

חחח רק עכשיו נכנסתי לפורוםם.. היה הכיי מדהים שישששששש צעקתי מלאאאאא וירדתי הכי למטההההה וצלמתיי אותםםם אושרי וערןןן כאלה מתוקיםםםםםםםם..הם עשו לי שלוםם וצלמתי אותם..בת דודה שלי צריכה לעלות לי תתמונות..ואני יעלה אותם פה.. אני כל כך אוהבת אותםםם וכמעט בכיתי שראיתי אותם..חח בלי הגזמה..הם הגשימו לי חלום רק לראות אותםםם

אמאא....אני מתהההה../images/Emo99.gif

שימי תמונות של המושלם שיליייייי!!!!!!!!!!!!(מי שלא הבנבה זה אושרי
)

חח חברה שלי הייתה מתי שאת היית והיא

סיפרה שבאמצע שהם שרו מישהי צעקה "אדם אני אוהבת אותך" מה זה חזק וכולם הסתכלו עליה..חח

יאווו כנסווו =]]

הייתי עכשיו בהופעה של שיר נולד וחיכתי עד שהם יצאווו... ואני נישקתי וחיבקתי את אושרי אדם ערן ואביחי.. יאוווו הם כאלה יפים אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!! וצעקתי לאביחי "אני אוהבת אותך" והוא אמר לי גם אנייי =]]] יאוווווו אני מתה עליהםםםם....

TOUSH

New member
אני הולכת יום ראשון אני יצלם לכם

הרבה תמונות באיכות טובה
בע"ה

גמני הולכת יום ראשון../images/Emo13.gif

אולי ניפגש...ודרך אגב אני חדשה בפורום הזה...

אושרי אדם ערן ואביחי נישקו אותי=]]

הרגע חזרתי משיר נולד והם חיבקו ונישקו אותיי.. יייאוווו אני אוהבת אותםםםםםםםםםם!!

TuTyBoP15

New member
בטח היא גרה רחוק מהמקום של שיר נולד

אז לקח לה זמן להגיע הביתה.. ועד שהיא נכנסה למחשב וזה..

למעלה