כל החברה מתמרקת...

TakeCtrl

New member
כל החברה מתמרקת...

אומרים לכולם להגיע מוקדם כדי שהמשרדים ייראו עסוקים עבור המנכ"ל מחברת האם.

ואז המנכ"ל מאחר לטיסת קישור..
IT'S ALL GOOD...

TakeCtrl

New member
לא, אבל עשו לי פעמיים

"מסדר המפקד" (רק לי אגב), על השולחן שלי...

user32

Well-known member
מנהל
גם אני ביום כזה

הלקוח שלי (סטארטאפון קטן) בסגירת גיוס. המשקיעים מגיעים היום ואנחנו צריכים להראות רציניים ועסוקים.

הפרבולה

New member
תפזרו גם קרטונים של פיצות בכל מקום

בשביל ליצור אווירה אותנטית של סטארט אפ ....

user32

Well-known member
מנהל

TakeCtrl

New member
בעיקרון אין לי בעיה עם ביקורים...

רק זה מעצבן ה fuss... הזה...
&nbsp
כמו גם החיסרון בלהיות הקרצייה ששואל שאלות ראשון (cause zero fucks given) זה שהמנכ"ל של החברה הישירה זוכר אות ואז שהוא מגיע לביקור והרצאה שולחים לך סמס כשאתה בשירותים ושואלים "איפה אתה , הוא שאל עליך..." כבר פעם שנייה עשו לי תת'רגיל הזה , פעם הראשונה הייתה בבוקר כשחשבתי שהכל בטוח להתפנות ואז הפלמייה שלו הגיע לסיור...
FFS

TakeCtrl

New member
ואז לך תלחץ לו את הידיים ששלך רטובות

(כי אני לא סובל מגבות נייר, והכריחו אותי להחביא את המגבת שלי בארון).
פאדיחות_r_us

vinney

Well-known member
האתר חסום

הם מסננים אנשים שרוצים אשכרה לקרוא משהו, ורק רוצים מישהו שמוכן לסבול את שטף הפרסומות האגרסיביות שהאתרים הישראלים כל כך מצטיינים בהם, שיהיה להם בהצלחה.

rj111

New member
האתרים רוצים להרוויח כסף ולכן הם דוחפים פירסומות

נפח התנועה באתרים ישראלים הוא נמוך משמעותית לעומת ארצות הברית. אני חושב שפעם קראתי שרוב האתרי המדיה הגדולים בישראל לא ריווחיים.

מה הם יעשו עם אנשים שרוצים אשכרה לקרוא משהו?

הם לא גוף התנדבותי שבא לספק לך ידע ולהעשיר את חוכמתך.
הם רוצים להרוויח ואנשים שרוצים אשכרה לקרוא משהו לא מאפשרים להם להרוויח.
אתה מוזמן לפתוח עיתון/אתר כלכלי ולתת לאנשים שרוצים אשכרה לקרוא משהו גם לקרוא. כלכליסט אגב עושים את זה. אם הם רווחים אני לא יודע.

TakeCtrl

New member
יש הבדל בין פרסומות לבין לחבוט בך עם רעשים אלקטרוניים

אבא שלי למשל לא מסוגל פיזית לקרוא שום דבר שיש בו את הזבל זה, אני איכשהו הצלחתי , זה כבר עבר כל גבול אפשרי, על Pop up בגדול מלא על כל הקלקה אקראית.. לא פלא שאנשים מתמרדים...

לא אכפת להם מה נסבל בעיניך ובעיני

אלא מה ימקסם להם את הרוחים. ככה הם מרויחים. לא רוצה תעבור למתחרה. קבוצת הארץ החליטה באופן עקרוני שאין אצלם לקרוא בלי לשלם. זה יכול להיות תשלום במינוי וזה יכול להיות תשלום בפרסום. אגב, ההחלטה הזו הצילה אותם מפשיטת רגל.
גם אני עם חוסם פרסומות ובאמת לא מסוגל בלי אבל אני לא כועס על אתרים שלא נותנים לי להיכנס אליהם.
האם דה מרקר מצא את האיזון הנכון? אני ממש לא בטוח. אבל זה מערכת השיקולים שלהם. הם לא גוף ציבורי ולא יושבים על שום משאב. לא צריך רשיון בשביל לפתוח אתר חדשות ואין רגולטור והם גם ממש לא מונופול (דה מרקר, כלכליסט וגלובס רק בתחום הכלכלי בארץ). למה שאני אתמרד על מישהו שפתח עסק וקיבל החלטה עסקית גם אם אני לא אוהב אותה? מקסימום אני אעדיף לא לקרוא את האתר הזה.
יש עיתון חרדי בשם "יתד נאמן" שמחולק פעם בשבוע (שלישי) בחינם. זה העיתון הכי נפוץ במגזר החרדי. בתקופה כזו (לפני החגים) רוב מוחלט של העיתון הוא כתבות יחץ ופרסומות. למעשה בעיתון של אתמול רק 8 עמודים מתוך 90 היו חדשות. לא כיף לדפדף כל הזמן בשביל לקרוא חצי כתבה. אבל כשהורדתי את העיתון מהיד לא הרגשתי שאני מתמרד אלא שאני עושה את הצעד שהכי טוב לי והם שיעשו את הצעד שהכי טוב להם.
&nbsp

vinney

Well-known member
פועל יוצא הוא שאני לא צופה בפרסומות האלה

אני לא ״לא מאפשר להם להרוויח״. בשמחה הייתי מאפשר. אם הפרסומות היו הרבה פחות אגרסיביות והרבה יותר רלוונטיות.

הם מעדיפים כך

כנראה שמפרסומות לא מציקות אי אפשר להרוויח או שהם רוצים להרוויח יותר. אנחנו לא מקליקים עלים. הם מעדיפים 100 אנשים עם פרסומות מעיקות מ-120 בלי. הכל ענין של היצע וביקוש.
גם אני לא גולש באתרים כאלו כי הפרסומות (בעיקר אלו עם האודיו) ממש מציקות לי. אבל, אני מאוד מבין אותם. הם לא חייבים לספק לי חדשות תמורת פרסומות לא מעיקות.

vinney

Well-known member
אף אחד לא אומר שחייבים.

ביקוש והיצע, כאמור. מה ההבדל בין מישהו שקורא באתר ולא מקליק על פרסומות לבין מישהו שכלל לא מגיע לאתר? זה שמגיע לאתר עשוי להקליק. אז בהדרת אנשים שלא סובלים פרסום אגרסיבי הם מקבלים פחות אנשים שנחשפים לפרסום. בעיה שלהם, לא שלי, אני את הכתבה קראתי באתר אחר.

למעלה