כל הזמן בוכה

elias6

New member
צר לי לכך את מרגישה סופי

סופי היקרה, אני מסוגל להבין את דברי השיפוט שלך כלפיי ואת האופן שבו בחרת לראות אותי אני רוצה להתייחס לדברים ברשותך: "אגרסביות" זה לא תמיד מילה גסה כאשר משתמשים במטרה להאיר דברים, גם אם זה לדבר בקול רם,כדי להסב תשומת לב של אנשים. צר לי שאת חשה התנגדות לטיפול בBAT ואני מאחל לך שהלוואי ויזדמן לך בעתיד כן לחוות אותו אצל כל מטפל/ת שתבחרי לנכון אין לי צורך להוכיח דבר, הדברים קורים! אני בא מעולם של אור ושפע, וכרגע גדוש במטופלים כך שהנחתך מוטעית לגביי הקרדיט מגיע לגף לוין בכבודו ובעצמו, מפתח טכניקות איזון החיים אתר הבית הבינלאומי: www.bodyalignment.org אני מתנצל אם גרמתי בעינייך באופן הצגת הטיפול, להעברת מסר שלילי לשיטה, כיוון שעיקר מטרתי היא לשפוך אור נוסף על דרך טיפולית נוספת (המשולבת עם הקינסיולוגיה) אני בין היחידים בארץ ממטפלי ה-B.A.T שהקים אתר אינטרנט מפורט המסביר בעברית על השיטה, ומשלב כתבות המבוססות על ידע נוסף ורב משיטות אחרות ומתקשור שלי לגבי כלים לאיזון החיים מטפלי B.A.T רבים מקשרים את מטופלהם והמתעניינים בשיטה לאתר שלי כדי להבין, וללמוד עוד על השיטה (טרם או אחרי הטיפול). אני לא רואה מעשה גס באופן בו אני מציג את השיטה (גם אם היא נשמעת כשיווק אגרסיבי לדברייך) יש דברים שיש להתגאות בהם, ולי כמטפל B.A.T ישנה גאווה גדולה ביכולת והקדושה שקבלתי כדי לעזור ולטפל באנשים. אני אמשיך להשתתף בדיונים בפורום זה, ולשפוך אור נוסף לגולשים בקשר לנושאים רבים בברכה, משה אליאס

freearth10

New member
אגרסיוויות היא לדעתי

תמיד מילה גסה. היא הרצון להכתיב לאחרים את הדרך בה אתה מאמין. כל זה רק בגלל שאתה חושב שאתה יודע את הכל. אתה באמת יודע את הכל? ( זה מה שכל כך בלט בתשובה לאותה הבחורה, דיברת שם במילים מאוד נחרצות: ברור...) בדרך שלי כאן, אני חושבת שהדרך חשובה הרבה יותר מהמטרה ותוך כדי הליכה בדרך אני מגיעה אל המטרה. לפעמים בדרך עקיפה, אבל אז אני נחשפת להרבה מאוד חוויות והארות ואפשרויות חדשות. לפני כמה חודשים עמד בפני פרוייקט גדול: כולם אמרו לי: לכי, תתבעי אותם, אבל אני לא האמנתי שזו הדרך שמתאימה לי. כשהחלטתי לא לעשות זאת ולפעול בדרך הרבה יותר רוחנית תוך עמידה ואמירה ברורה של מהי המטרה, הגעתי כנגד כל הסיכויים אל המטרה, ללא אגרסיוויות, באמונה מלאה שאני מגיעה אל המטרה.
מאיה

elias6

New member
פאסיב אגרסיב PASSIVE AGRESSIVE

מאיה יקירתי, לו היית מכירה אותי אישית, היית מבינה עד כמה המושג "אגרסיביות" לא משקף אותי כלל. "עדינות ונעימות" הן המילים שמתארות אותי להיות פסיבי לדברים לעיתים זה חשוב, בדיוק כמו שצריך להיות אגרסיבי (פושר) לעיתים. נכנסתי לפורום אולי בסערה, שנראתה עבורך אגרסיביות שיווקית, אך ישנם דברים שלא תביני למה באים בדרך כזו או אחרת... כיוון שאנו ישראלים, ורגישים מאד לנושא הפראייר והשיווק החזק, אני מבין את הרגישות של לא מעטים לעיניין... אך האמת היא שצריך לבחון כל עינייין לגופו ומה הוא מסביר... אני הוספתי בתגובות קודמות, את השקפת עולמי בעיניין ובכלל בנוגע להצגת השיטה אני מקווה שמה שנראה קודם כסערה, יתרכך בעינייך ויסייע לך לראות אותי ואחרים, שיבואו בעתיד, באור אמיתי למה שהם באמת משקפים או מציגים. מעניין מה יש לך לאמר על אורן זריף... שבשיווק אגרסיבי סיפר לכל תושבי הארץ על נפלאות הטיפול שלו... עובדה שלקחו אותו לאחרונה גם לפרסומת בטלויזיה לשם הגברת השיווק לחיסכון באנרגיה... עצם היותו מטפל באנרגיה.... האם אנו יודעים אם הוא באמת מטפל טוב... או אולי הוא סתם שרלטן עצם השיווק האגרסיבי שלו בעיתונות לעיתים (ולו לשם איזון) צריך להשתמש באגרסיב, כדי לאזן את הפסיב

freearth10

New member
"ישנם דברים שלא תביני"...

אתה מבין... למרות שאני מסכימה עם האמירה, כשזה בא ממך - זה נותן תחושה - של עליונות, של אתה היודע ומבין הכל... פסיוויות לא מתאזנת עם אגרסיוויות. לפעמים הפסיוויות הי א מאוד אגרסיווית, כך שלא שינינו כלום. לא איזנו. איזון בא ממקום שקט.לא ממקום של מנצל, לא ממקום של מנוצל.
מאיה

מטפלת 123

New member
תגובה

כשאדם אחד מרגיש אותך בצורה מסויימת , בסדר שאדם שני אומר את אותו דבר, נגיד שבסדר אבל שאדם שלישי מרגיש אותך כך, חושבת שיש מקום לבדיקה שלך את עצמך. אני לא האדם הראשון כאן שחש אותך אגרסיבי מאוד, נותן תחושה של עליונות, ועסוק בשיווק עצמי צורם ואפילו מרגיז.

freearth10

New member
פרידה היא התחלה חדשה

שלום לך, לי יש דווקא תחושה שאת בתקופה טובה בחייך. עשית שני שינויים מאוד משמעותיים נפרדת גם מחבר וגם ממקום עבודה. מקווה עבורך שתכניסי לחייך עכשיו דברים שיקדמו אותך. מה קרה לפני שנתיים בחייך. האפילפסייה לא הגיע סתם כך. היה שם איזשהו ארוע שגרם לאדמה לרעוד מתחת לרגלייך. כשתדעי מהו אותו הארוע וממה את כל כך חוששת תוכלי לשחרר אותו וכשתשחררי אותו לאפילפסיה לא יהיה עוד תפקיד בחייך והיא תיעלם במפתיע כמו שהיא גם הגיע.
מאיה

efli77

New member
לא זוכרת משהו ספציפי שקרה לפני שנתיים

זה בדיוק מה שאני כל הזמן שואלת את עצמי מה היה אז?... מה פגע בי?... מה השפיע עלי?.... תמיד עברתי כל מיני דברים אבל תודה על קו המחשבה הבריא משלי

מטפלת 123

New member
כתבת שאת מטופלת ע"י פסיכולוג

מעל שנה. האם טיפול זה מקדם אותך? עוזר לך ? האם את רואה בו שינוי או התקדמות ? שיטות הטיפול ברפואה ההוליסטית מגוונוות מאוד והרבה מהן יכולות לעזור לאזן את הגופנפש ולעזור בהתקדמות הטיפול הפסיכולוגי שאת עוברת. קראי על השיטות השונות ולכי לאן שאת מרגישה שנכון לך, נסי מספר פעמים ובדקי איך את מרגישה. התייעצי עם הפסיכולוג שלך ובקשי ממנו אולי עזרה בבחירת שיטת טיפול נוספת.

efli77

New member
הטיפול הפסיכולוגי לא מקדם אותי

הטיפול שעברתי עד כה לא קידם אותי ולכן אני עוברת לפסיכולוג אחר. אני גם מרגישה ששיחה של שעה פעם בשבוע לא מספיקים לי לכן הוספתי גם דיקור סיני. יש כזה מבחר ברפואה ההוליסטית שקשה לדעת במה לבחור...אולי באמת אתייעץ עם הפסיכולוג. בכל אופן תודה

לדעתי../images/Emo140.gif

יש שיטות רבות לטיפול בבעיה שלך, לאף אחד אסור להבטיח לך ריפוי, את צריכה לקחת בחשבון ,ולדעתי הפסיכולוגית לא יכולה לתת לך מענה מי יכול לתת לך מענה לסוגי טיפולים שמותר לך לקחת עם כדורים קונוונציונאליים, ובמיוחד פסיכיאטריים :כמו וואבן, או כדורים נגד אפילפסיה. זה קצת מורכב, לשיטות כמו הומהופטיה, פרחי-באך, צמחי-מרפא, לא ידוע על מחקר, שמבטיח שאין תגובות בין תרופתיות, לכן אולי טיפולים אנרגטיים נטו, רפלקסולוגיה, שיאצו וכדומה, אפשר עם מטפל שמעביר תהליכי ריפוי בשיחה יחד עם כל שיטה, יכול לעזור לך. בהצלחה ובריאות טובה אריאלה

למעלה