כל הזמן בוכה

efli77

New member
כל הזמן בוכה

נפרדתי מבחור אחרי קשר של 4 שנים שבו הוא לא ידע אם הוא סגור לגבי או לא, כי הוא חי בארץ אחרת ואני לא מוכנה לעזוב את הארץ. וגם סיימתי מקום עבודה אחרי שנים. וגם אני חולת אפילפסיה מזה שנתיים ולא מצאו עוד את הכדור שיכול לאזן אותי אז יש לי מידי פעם התקפים יחסית קלים אבל זה מתסכל אותי, מוריד לי את הבטחון העצמי וגורם לי לחשיבה שלילית. ברצוני לציין שאני מטופלת ע"י פסיכולוג כבר מעל שנה, לוקחת ואבן להרגעת מתח וכדור בשביל להרדם בלילה. מה עושים על מנת שארגע ואהיה פחות בחרדה ובתחושות דכאוניות (לא מתחשק לי להתמכר לכדורים פסיכיאטריים בנוסף)?...אודה לתשובתך

elias6

New member
טכניקות איזון החיים- זה מה שאת צריכה

אני חושב שאני יכול לעניין אותך בקישור המצורף יש לי ניסיון רב עם מטופלים שגם חווים וחוו את המצב הרגשי כפי שאת מתארת. טכניקות איזון החיים כוללות איזון עם כרטיסי וורטקס, איזון אנרגטי ורגשי שלא דומה לשום שיטה יחידה אחרת בסוף טיפול תוכלי לקבל תמיסה הומאופטית (המורכבת משינוי מבנה מולקלורי של הנוזל ע"י רפואת תדרים- לא מדובר בצמחים), התמיסה ההומאופתית תסייע ותעצים את תחושתך לאחר כל טיפול ויתרה מכך תסייע לך לשמור על האיזון שיושג לאחר כל טיפול למשך מספיק זמן עד הטיפול הבא. למרות שאני מטפל בשיטה, אני גם מטופל בשיטה. הטיפול הפסיכולוגי אותו את מבצעת במקביל יוכל להתקדם בצעדי ענק, והפסיכולוגית שלך תוכל להיות עדה לצעדים הגדולים שתחווי בחייך www.BodyAlignment.co.il

freearth10

New member
למה אתה חושב שזה

מה שהיא צריכה אם הגיע לפורום קינסיולוגיה?
מאיה

elias6

New member
B.A.T משתמשת גם בקינסיולוגיה

טכניקות איזון החיים ושיטת B.A.T שהיא בעצם שיטת הדגל של טכניקות LIFE ALIGNMENT מבוססת על קינסיולגיה וכלים אנרגטים עוצמתיים נוספים המאפשרים יכולת אדירה יותר מאשר כל שיטה הפועלת לבדה. אני מזמין גם אותך לחוות את שיטת B.A.T ולהבין עד כמה הטיפול הוא עוצמתי כל כך לטעמי, (כמטפל וכמטופל), B.A.T היא השיטה המובילה מכל השיטות האנרגטיות האחרות שאנו כ"כ מכירים טוב היום (מבחינה שיווקית), אני אומר זאת כי ניסיתי את רובן קינסיולוגיה היא דרך מצויינת לאבחון, אך לא מספיקה כדי לבצע איזון וריפוי אני באמת מזמין אותך להכיר שיטה חדשה, אולי תחליטי בסוף גם ללמוד אותה... ואז כבר אמליץ לך על כמה מורות טובות לפי אזור מגורייך

freearth10

New member
למרות שיש מצב

שיום אחד אלמד גם בי אי טי ואפילו אשתמש בו בטיפול בקינסיולוגיה, אני ממש לא מסכימה שיש שיטה אחת שהיא טובה יותר מכל שיטה אחרת. לא מסכימה שקינסיולוגיה היא כלי לאיבחון. בעבורי היא הדרך אל האיזון. זו לא הדרך היחידה יש עוד עשרות אולי אפילו מאות דרכים כמוהה. אחת מהן היא בטח גם ה-בי אי טי. אבל לאמר שזו הדרך המובילה ועוד בפורום שעוסק בקינסיולוגיה, זו איך אומר זאת בעדינות... קצת חוצפה, אתה לא חושב?
מאיה

kinlp

New member
משה אליאס

כתבת ש... "קינסיולוגיה היא דרך מצויינת לאבחון, אך לא מספיקה כדי לבצע איזון וריפוי" אני מסכיה שקינסיולוגיה היא דרך מצויינת לאבחון.... אבל האיזון והשחרור נעשה מתוך מגוון כלים רחב ששייך להרבה תחומים לכן אתה לא מדייק. היופי של הקינסיולוגיה מבחינתי... זה הגמישות שלה... והיכולת להשתמש במגוון כלים לתיקון. לכן קינסיולוגיה היא כלי אבחון מדוייק להפליא שמכיל בתוכו אחרי האבחון כלים מתחומים שונים לתיקון ושחרור שאותם... בוחר הגוף

מטפלת 123

New member
האמת ...

מאוד יפה לראות גאוות יחידה מקצועית ! אך השימוש בשיווק אגרסיבי שאתה עושה כאן קצת צורם משהו
קינסיולוגיה היא דרך מצויינת לאבחון, אך לא מספיקה כדי לבצע איזון וריפוי ? כמה שנים למדת קינסיולוגיה בשביל להגיד משפט כזה? זכור אתה נמצא בבית של מישהו אחר, מוטב אולי להתנהג כמו אורח, מה אתה אומר ?

elias6

New member
חובת ההוכחה עליי ועל BAT

מטפלות וגולשות יקרות, אני מתנצל אם נשמעתי יהיר באפן מסויים בהצגתי את שיטת BAT המשלבת את הקינסיולוגיה בתוכה כהדבר הטוב בעולם. פשוט מצאתי לנכון להאיר את עיניהם של גולשים נוספים בפורום (שאינם מטפלים), שמצאו את הפורום שמקום שאולי יענה לבעיתם, ואכן הבעתי את הסתכלותי המבוססת על הצלחות הכרח. כיוון שהקינסיולוגיה חדרה למודעות הציבורית באופן יחסי,(כמו שיטות רבות אחרות המוכרות לנו דרך שיווק אינטנסיבי), חשבתי להאיר את עינהם של מטפלים ומטופלים אחרים אודות שיטת B.A.T שבאופן לא ברור נבחרה להשאר די אנונימית (מחוץ לשלבי השיווק שאנו מכירים) בעוד ישנם מספיק מטפלים בארץ המטפלים דווקא מפה לאוזן ומוכרים כעושי פלאים. הצטרפותי לנבחרת B.A.T בשנתיים האחרונות שינתה את חיי (כמטופל), ומשפרת באפן מופלא גם את חייהם של מטופליי ניסיתי כמטפל וכמטופל לחוות המון שיטות טיפול כדי להעצים את עצמי, וכדי למצוא את השיטה המעניינת והנכונה ביותר עבורי כדי להרחיב את ארגז כלי הטיפול שברשותי. עברתי גם טיפולי קינסיולוגיה, אך משהו שם לא עבד עליי מספיק עמוק וכפי שהייתי מצפה (שיטת BAT כן עשתה את העבודה והייתה מבוססת על אותה קינסיולוגיה שכבר חויתי קודם ככלי מדהים גם כן) אני רוצה להבהיר כי איני מזלזל בשום שיטה, להפך. בטיפולי BAT , בסיום כל טיפול ישנה רשימת המלצות כאשר דרך בדיקת השריר מתקבלת התשובה מה הטיפול המשלים שהמטופל צריך לעשות (בטווח הקצר והארוך) כדי להעצים את תהליך האיזון שנוצא בטיפול. אם ההמלצה שעולה לאחר הטיפול בBAT היא קינסיולוגיה, אני ממליץ ושולח את המטופל למספר טיפולי קינסיולוגיה כפי שהגוף מספר לי אני מזמין כל מטפלת קינסיולוגיה באתר זה לעבור טיפול ב BAT (אצלי או אצל כל מטפל/ת אחר...) יתרה מזו ביחס לתגובתך האחרונה, אני מוכן לעשות איתך החלפת טיפולים כדי שאולי תראי לי גישה מרגשת יותר בקינסיולוגיה הטיפולית שאת מציעה (שאולי תיהיה שונה מההתנסות שאני חוויתי בשיטה)

האם אתה במקרה לא מדבר על מוח אחד??

כל מה שתארת כאן דומה לטיפול במוח אחד אז מה ההבדל?? אתם מאבחנים עם בדיקת שריר כמונו ומשחררים בכלים שונים כמונו. גם הברור על המשך הטיפול ובאיזה כלים לטפל מתבצע על ידי בדיקת שריר כמונו. אז תסלח לי, מה ביג דיל? שאתה כותב שטופלת על ידי קינסיולוגיה מה זה בידיוק?? קינסיולוגיה היא כלי אבחון, בדיקת השריר! הטיפול השחרור והתיקון נעשה בעזרת שיטות שונות ומגוונות. מהו טיפול קינסיולוגי? יש שיטות שמשתמשות בקינסיולוגיה לאבחון אבל הטיפול נעשה בכלים מוכרים וידועים. הקטע הוא שהגוף בוחר אותו. זהו. שלא תבין, אני חושב שחשוב שאתה כאן ושתשווק את השיטה שלך. אבל אל תשווה אותה לקינסיולוגיה, יודע למה?? כי אתה משתמש בזה. אתה מאבחן בעזרת הקינסיולוגיה ומשחרר בעזרת כלים אחרים וזה מה שכולנו עושים!!

מטפלת 123

New member
אשמח להחליף איתך טיפולים

רק תצטרך לחכות לי קצת כיוון שאני מתחילה ממש בימים אלה את לימודי מוח אחד שלי. נכון להיום אני מטפלת בשיטות - שיאצו, רפלקסולוגיה, קינסיולוגיה חינוכית, טווינא וצמחי מרפא.

ברוך הבא משה ועל שיווק ופרסום אינטנסיבי

אני מבין את התחושות שלך משה ואת חוסר המקום הזה שאתה חש לגבי השיטה הנפלאה לטענתך (והרי כל מה שאתה חשת על עצמך הוא האמת שלך) שלא משווקת באופן אינטנסיבי. אז ככה - ראשית, קראתי אותך לראשונה בפורום הילינג ואחרי ששמתי כאן אצלנו בפורום קישור להסבר מהאתר שלך על רפואת תדרים, הזמנתי אותך להשתתף בפורום מכיוון שהפורום הזה הוא בית לכל השיטות שמשתמשות בקינסיולוגיה. והשיטה שאתה מטפל בה, משתמשת בבדיקת שריר ככלי אבחון ולכן שייכת לפורום הזה. מה ההבדל בין השיטה שלך למוח אחד? ל IPEC או קינסיולוגיה התפתחותית ? כולם מאבחנים בעזרת בדיקת השריר ומתקנים בעזרת כלים שהם לא קינסיולוגיה. גם ההליכה האינסופית בעקבות השמונה שרבים מייחסים אותה לקינסיולוגיה היא לא, היא שיטה שעומדת בפני עצמה ונכנסה על ידי קינסיולוגים רבים לארגז הכלים שלהם. הקינסיולוגיה היישומית של ד"ר גודהרט (שכולנו ניזונים ממנה בצורה זו או אחרת) הביאה לעולם את בדיקת השריר בתור שיטה אבחונית ולכן כל מי שמשתמש בכלים מהתחום יכול לראות את הפורום כבית. כולל השיטות הנוספות שכבר לא משתמשות בבדיקת שריר אלא יצאו בצורה זו או אחרת מהעץ הענף של הקינסיולוגיה, כמו הקינסיולוגיה החינוכית שמשתמשת באיזון חמשת השלבים עם תרגילי המוח. הנה, רק אתמול פרסמה כאן זיו שערי את השיטה שלה, שיטה עדימה. שיטה שהיא יסדה מתוך הקינסיולוגיה. אז כאן, תחת הבית הזה שמגיע למאות קוראים מידי יום, כאן אנחנו כולנו יושבים ומנסים להעביר את היופי שבשיטה. ואין שיטה שהיא יותר טובה מהאחרת - כולם טובות. לאחד יותר ולשני פחות. ואני לא חושב שיש שיטה שיכולה לפתור את כל הבעיות, וכמציגים שיטה ככזאת זה נראה ונקרא כלא אמין. ולגבי שיווק... שאני נכנסתי לתחום הקינסיולוגיה, ראיתי עד כמה השיווק הוא קטן ועד כמה אנשים לא מכירים את התחום. אני בתור אחד שיודע לשווק בתור מקצוע, החלטתי שאם אני נכנס לתחום אז הגיע הזמן לעשות לו הכרה לכלל האוכלוסיה ובגלל זה פתחתי את הפורום וזהו בסה"כ שלב ראשוני בדרך שלקחתי על עצמי לשווק את הכלי הנפלא הזה. לכן אל תרגיש שאתה לא יכול להפיץ את שיטתך שקשורה לעץ הקינסיולוגיה. אבל עשה זאת בשרשורים הפרסומיים, ואם ברצונך לענות לאחר, כתוב לו ממה שאתה יודע. סמוך עלי, אם דבריך ימצאו חן בעיניו הוא כבר יכנס לתוך האתר שלך שנמצא בחתימה האישית שלך ויצור איתך קשר. בהצלחה עדי

elias6

New member
עדי היקר

שלום עדי יקר, אני מכבד את דברייך הנאורים ומילותיך הנעימות והמסבירות נראה שהדברים התלהמו קצת מעבר למה שהיו אמורים להיות. בהתאם לבקשתך להשתתף בפורום, מצאתי את האנרגיה הנכונה סוף סוף לעשות זאת, וכך עניתי לשתי גולשות ששאלו בעינין כלשהו, בחרתי להסביר על שיטת B.A.T שבודאי נשמעת זרה ואנונימית לרבים, ולכן מצאתי לנכון לקשר לקישורים מורחבים הנמצאים באתרי כדי להקיף ולבסס את דבריי בהודעה. אין אני לוקח קרדיט לשיטה או לשיווק עצמי (הם מופנים רק לד"ר ג'ף לוין) אני נובע ממקום של שפע אמיתי ולקוחות זה לא הדבר שממש חסר לי כרגע. מה שמניע אותי זהו הצורך העז לשתף, להמחיש ולהוביל אנשים לדרך שתקדם אותם בכל אשר נמצאים, גם אם הדבר נשמע שיווק אינטנסיבי, אין ברוחו להיות מציק, מעיק או כשטיפת מוח חלילה. B.A.T אכן מבוססת על טכניקת קינסיולוגיה ורפואת תדרים המאזנת בין חלקי גוף לחלקי נפש ונשמה. אני מאמין שהגולשים בפורום הנעים הזה, הם האנשים הנכונים כקהל יעד המסוגלים להכיל את השיטה ממנה אני בא, ועצם חשיפת השיטה (במקרה זה) בפורום זה, עושה שירות רב לכל מטפלי B.A.T בארץ שבד"כ נמצאים בקטגוריית (טיפולים זרים, מיוחדים, שרק עוברים מפה לאוזן) אני שמח ואשמח לקחת עיניין בפורום זה להבא לספר ולהסביר על בסיס ניסיוני וידיעותיי בשיטת B.A.T ושאר "טכניקות איזון החיים" בהקשר לשאלות ופניות של גולשים מתעניינים

Sharonשרiן

New member
משה היקר,

יש הבדל מהותי מאוד בין לעזור לאנשים בעזרת הידע שלך ושבך ובין שיווק השיטה. לי באופן אישי מאוד לא נעים לקרוא את תגובותיך כיוון שיותר משיווק השיטה, אין בהן עניין או תוכן כלשהו, וחבל. תשובותיך צורמות מהסיבה שבכל משפט שני, יש שימוש בשיווק השיטה. כדי לשווק ישנם לוחות כדי לשווק יש שירשור פרסומי. אינך באמת עונה לגולשים, אינך באמת נותן מהידע שלך, אלא מספר על השיטה ושוב מספר ושוב.. כתבת שחובת ההוכחה עליך, תן לנו להנות מהשפע והידע שאתה מדבר עליו כאן על הפורום בטיפים בכיווני מחשבה בדרכי חשיבה. הזמנת מטפלים לחוות את השיטה זה נהדר בתור משפט תגובה, אבל הוא לא באמת ישים. מקווה שתקבל תגובה זאת כהארה ולא כהערה או ביקורת חלילה. ושאלה נוספת, כמה שנים אתה מטפל? והאם חוץ משיטת B.A.T אתה מטפל בשיטות נוספות ?

elias6

New member
ראי תגובה בההשך השרשור PASSIVE AGRESSIVE

נראה שהתייחסתי לביקורת השיווק עוד הבוקר, ראי את התגובה בכותרת פאסיב-אגרסיב.. (בהקשר של המונח שיווק אגרסיבי) השרשור של הביקורת וכו... נראה לי שיצאה מהקשרה ומהפוקוס של הפורום הזה... את מוזמנת להשתתף בדיון שהחלתי בנושא גלגול נשמות כחלק מאינפורמציה שעולה בטיפול. שימי לב, שכיוון שקינסיולוגיה הינה פלטפורמה כללית, בעוד אני מציג את ראייתי המקצועית והאישית בפורום, אני תמיד יציין ואציין את שיטת B.A.T כדי שגולשים לא יולכו שולל שמא כל המטפלים פועלים מאותו מקום לגבי שאלתך האחרונה, אם ברצונך לשמוע עוד עליי, מה הרקע שלי, מי אני וכו... את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולקרוא הכל בהרחבה ושקיפות רבה ב"אודותיי"

3bioc

New member
מסכימה איתך משה שקינסיולוגיה הינה פלטפורמה

כללית וחשוב להציג את השיטה בה אתה מטפל כי יש הבדל גדול בין הטיפול בשיטות השונות אדם שילך למפגש עם קינסיולוג חינוכי יעבור תהליך שונה מאדם שילך למפגש במוח אחד חשוב להבהיר בפורום שקינסיולוגיה היא לא מיקשה אחת כמו שכבר נכתב כאן קינסיולוגיה היא רק כלי אבחון והטיפול נעשה בעזרת כלים אחרים אתה משתמש ב BAT, הקינסיולוג החינוכי משתמש בתרגילי מוח (והוא לא מאבחן) ובמוח אחד משתמשים בטכניקות תיקון שונות

Soffi123

New member
"אני מציג את ראייתי המקצועית והאישית - האמנם?

מהי השקפתך, משה, וכיצד אתה יכול להעשיר את קוראי הפורום?
האם יש לך אפשרות לעזור כאן מעל גבי "הפלטפורמה הזו" לפונים?
האם כל מה שאתה יכול להציע מסתכם בהפניה לחדר הטיפולים?
- גישה זו זרה וחריגה כאן בפורום.
(כשאתה רק מבקש מאנשים שיגיעו אליך לטיפול מבלי לתת להם כאן שום "טיפים" בהם יוכלו להשתמש ולהסתייע, אינך מאיר מאומה ואינך נותן מענה.) עלה והצלח
סופי

Soffi123

New member
משה, אתה מזמין כל מטפלת קינסיולוגיה...

משה היקר, אחרי שעדי הזמין אותנו לפני זמן מה להכנס לאתר שלך עשיתי זאת והתרשמתי מהרצינות של הדברים המוצגים בו. את היעילות חשבתי לנסות ולבדוק על עצמי. קראתי את דבריך בפורום זה וככל שכתבת יותר, נתעוררה בי התנגדות גדולה יותר לסוג הטיפול שאתה מציג ולאדם שמיצג אותו. האגרסיביות השיווקית מאוד צרמה לי, ולפי עניות דעתי, מעידה על חוסר ביטחון אישי, מקצועי, או חוסר אמונה בשיטה, וצורך עז להוכיח (למי?) או לחילופין על צורך כלכלי דחוף במטופלים נוספים. בכל מקרה הרושם החיובי הראשוני שקבלתי נגוז וחבל. אותי אתה הפסדת. מאחלת לך הצלחה סופי

למעלה