כל הזמן אומרים לי

דגנית

New member
כל הזמן אומרים לי

תקשיבי ללב הוא יודע הכי נכון תקשיבי ללב הוא יודע בפנים מה מתאים תקשיבי ללב שם התשובות תקשיבי ללב שם האמת תקשיבי ללב תתחברי אליו ללב לתשובות בפנים ללב ואני שואלת את עצמי איך בכלל מקשיבים ללב. אני מקשיבה ללב.. ולא שומעת כלום או מתקשה לרצות לשמוע וגם להקשיב אני מקשיבה לבטן ומרגישה את התחושות אני מקשיבה למוח ושומעת את קול ההיגיון אבל איך יודעים מהי האמת הפנימית השלמות.. של הלב. כל הזמן אומרים לי תקשיבי ללב.. רק שאף אחד לא הסביר לי איך שומעים אותו באמת. איך מחברים בין הלב, הרגש, הנשמה, ההיגיון.. איך הופכים לאחד שלם.. איך מגיעים למקום הזה בו מרגישים שלמות של פה.. פה המקום הכי נכון והכי מתאים להיות.

bianckalady

New member
../images/Emo6.gif

התחברתי כל כך למה שכתוב... גם אני מרגישה לפעמים בעודף מאמץ להקשיב.... חיוך על הבוקר, תודה!!!

Rinor

New member
נפלא דגנית

דגנית יקירתי. אני מאמין שאין תשובה אחת ברורה. כמובן שאת הרגש האמיתי את זו שיודעת, את גם יודעת להבחין בין רגש אמיתי למזוייף הנובע מההגיון ולא מהנפש עצמה. שיהיה בהצלחה יקירה...אנחנו פה תמיד. אהבה ואור ניר.

Tal_Ya_Tal

New member
מתוקתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifהיקרה../images/Emo6.gif

אני כל כך מכירה אותך לא סתם תצילנה אזנייך. אינך רוצה ב-א-מ-ת להקשיב.בשבילך ההקשבהל
היא כמו להיות שוב בעמדת קרבן. כן, כן...
אז הדרך ה'טובה' ביותר שאני מכירה, זה דוקא להתנתק מן הרגשות וליצור 'דיטאצ'מנט'. שתי פסיעות לאחור והתבוננות פנימה, על כל מה שקורה בפנים ממעמד של משקיפה. של צופה. לא מעורבת. כן, קל לומר-תגידי לי. איך???טלה עם
חירון צמידות ועוד מארס בתאומים עם סאטורן גם... אני יודעת, אך זה השיעור. זוכרת איך 'ברחת' מחווית הויפאסנה??? (דוקא יש כל פעם בחצבה) עד ה
הביאו לך את הרמז. אך לא רצית לראות. לא לשמוע, לא להקשיב. ילדה אני אוהבת אותך. ואני אומרת לך בכל
י
שם התשובה שלך
L&L TALYA

דגנית

New member
../images/Emo6.gif שם התשובה שלי אה... ../images/Emo6.gif

אוהבת אותך
אבל עדיין.. לא מצליחה להאמין למה שאני שומעת או ליישם את מה שצריך ליישם או רצוי ליישם כאילו מיאלה להקשיב אבל איך.. לבצע.. עד חצבה ליסוע, נו באמת
איגטפורי היתה יותר קרובה
לא מצליח לי..

Tal_Ya_Tal

New member
ב../images/Emo63.gif 'קורס בנסים'

ישר בהקדמה נאמר: "ההיפך מראיה דרך עיני הגוף, הוא חזון המשיח והוא משקף חוזק ולא חולשה, איחוד ולא פירוד, אהבה ולא פחד. ההיפך משמיעה דרך אזני הגוף הוא התקשרות באמצעות בת קולו של אלוהים, השכינה, השוכנת בכל אחד מאתנו. דומה שקולה רחוק ושקשה לשמוע אותו, מפני שהאגו, המדבר בשם העצמי המופרד והקטן, נשמע צעקני יותר. לאמיתו של דבר, ההיפך הוא הנכון. השכינה מדברת בבהירות שאי אפשר לטעות בה ובחן מהמם. אף לא אחד הבוחר שלא להזדהות עם הגוף אינו יכול להיות חרש לבשורתה על שחרור תקווה ואף אינו יכול לקבל בשמחה את חזון המשיח כתחליף משמח לתמונתו העלובה של עצמו..קורס בניסים/הקדמה/XII L&L TALYA

להקשיב ללב..

זה יותר פשוט ממה שאפשר ונתנו לך לחשוב... זה פשוט להעיז להיות את... בלי המסכות... בלי ההצגות... להביע את מה שיוצא עכשיו בלי לחשוב אם זה נכון או חכם... כי הלב לא מדבר במילים... הוא מדבר בחוויות... אם תעשי את מה שיוצא לך... יגיעו כל החוויות על מנת להראות לך את המסר של הלב... ועליך רק לקבל אותן.. סימכי על החוויות שלך...ולא על השכל.. אור ואהבה

ואני חושב

שהחוויות והשכל חייבים לעבוד ביחד, כשתי כנפיה של ציפור. אילו תאבד כנף אחת......

Mist2

New member
לב=רגשות

כך נדמה לי והצדק איתך, קשה לראות או להקשיב לרגשות ברגע, בדרך כלל אנו רק נשארים עם הריח כשהרגש כבר עבר. הרגשות מהירים יותר מתחושות ובטח שממחשבות. רגשות שכן יוצא לנו לראות או להקשיב, הם הרגשות השליליים, שפועלים בצורה שונה ואיטית יותר. וחוץ מזה, כשאומרים, תקשיבי ללב....זאת אומרת תשמעי ותפעלי לפי הרגש, דעתי שונה....צריך לראות, אבל צריך להבין שזהו רק תיפקוד ולא משהו גבוה.

למעלה