כל ההתחלות.... קלות?

קיר קמט

New member
כל ההתחלות.... קלות?

אני לא זוכר איך זה קרה. יש לי בעיה משמעותית עם הזכרון של פרטים משמעותיים. השיר הראשון? כנראה חלליות. אי-שם בחטיבת הביניים, עד היום לא ברור לי למה הם נזכרו בשיר הזה כמה שנים טובות אחרי שהוא יצא לראשונה. אבל הוא נתקע לי בראש. אפשר להגיד לו לא? אתה ילד קטן שחוקר בעולם... אז עוד לא היה קאזאא, שמאזאא. המקסימום היה אודיוגלקסי... אז, לאינטרנט ה"מהיר" קראו ISDN. הם הביאו מהפכה של ממש.. במקום החיבורים במהירות 5K, היו חיבורים במהירות 7K או אפילו, שומו שמים והאזיני ארץ.. 12K !!!! אבל האודיוגלקסי הזה היה קלאסיקה אמיתית. יותר מהנאפסטר הארור, באודיוגלקסי יכולת למצוא הכל.. וככה יוצא שאתה הראשון מבין החברים שלך שמתחיל לשמוע מטאל (והראשון שמפסיק) והראשון מבין כולם שמתחיל לשמוע סיקסטיז וסבנטיז... וברי? גם איתו אתה הראשון. אתה זוכר שפעם ראית קלטת שלו אצל דודה שלך, והיי, זו הדודה המגניבה, שהייתה לוקחת אותך לסרטים ותמיד הערצת והכל. האלבום הראשון? 1900?. אפשר אחרת? אתה שומע את השירים, ומגיע פתאום לרצועה 4.. "היי, שמעתי את זה איפושהו. מה, זה ממש יפה". מתחיל לעשות ריפיט. אח"כ מתחיל לעשות ריפיט על רצועות 7-8. ופתאום, בלי לדעת - יש לך דיסקוגרפיה בבית. איך אתם התחלתם?

קיר קמט

New member
אני פה כבר כמה וכמה חודשים, מה

להציג
קיצור, אני גילעד, חשוב לי מאוד ה-י', אני יודע שאף אחד לא כותב גלעד ככה אבל ככה ההורים שלי רצו וככה אני רוצה... המ בן 20, גם חייל, רק חייל עם זמן
... עוד משו חשוב?

הו נו הכיניו שלך נראה מכור../images/Emo194.gif

אבל לא יודעת סתם רציתי לדעת כי פתאום הוכחלת ולא פתחו איזה שירשור או משהו כזה
וברכות על הניהול גילעד

הוד11

New member
ההתחלה ההתחלה

וואי וואי והיו כמה התחלות. כלומר נראה שמאז ומתמיד אהבתי את ברי סחרוף. בעיקר ארי הסדרה ,סוף עונת התפוזים" שהייתה בכיתה ג' הלכתי ולאבא שלי ואמרתי לו "אבא אני רוצה דיסק של ברי" ובתחילת 1999 הלכתי לחנות ויצאתי משם עם נגיעות. אבל אחרי זה הדיסק כבר פחות עניין אותי ומוסיקה בכלל פחות עניינה אותי. אבל בכיתה ט' נתקלתי במומה אני חושב בביקורת של קוטנר על סימנים של חולשה ושם הוא אמר שכמה יוסי זה שיר מושלם. אז שמעתי כמה יוסי וזה הפסקול של קיץ 2005 בשבילי. כמה שחרשתי על השיר הזה ועל רעש לבן, הזיות, נפתלי הדג, חבל שאת לא, בשבילך, תני לי מקום- כל שיר הפך לחלק ממני באותו חודש קסום שבו כל היום שמעתי ברי סחרוף. אחרי זה ובעקבות זה התחלתי לשמוע הרבה מוסיקה אבל זה האלבום שפתח אותי לברי ולמוסיקה בכלל ממש. אחרי זה חזרתי לנגיעות והתחלתי לשמוע ולקנות ברי ורמי ופורטיסחרוף ועד היום אני מאוד מאוד אוהב אותם

Big bear

New member
אצלי זה דיי פשוט..

אבא שלי נהג לשמוע את ברי ועוד רבים וטובים עוד כשהייתי קטן, אפילו יש לנו את 'סיפורים מהקופסא' בתקליט.. בכל מקרה, כבר מגיל צעיר הכרתי את ברי ואת המוזיקה שלו, וזה השאיר לי זיכרון נעים באוזניים P: כשגדלתי, בטח באיזה כתה ז' התחלתי לשמוע אותו כבר מרצוני, ולא רק כי אבא שומע. לקחתי את כל הדיסקים שהיו לנו בבית; הכל או כלום, חם על הירח וסימנים. וחרשתי עליהם. עד היום. זהו (A)

גיל מ

New member
ממש מזמן

זה התחיל עם פורטיס - "שוטר פושע והענק הלוחש", היה לי בבית את הדיסק, ואז אחי גילה לי גם את הדיסק "כשהגיטרה מנסרת את הלילה".. ואז הבנתי שעם פורטיס יש איזה אחד, ברי סחרוף, שאני גם מכיר שירים שלו, וזהו ככה זה התגלגל... כבר 5 שנים אני שומע את שני הבחורים האלה, ביחד ולחוד ונהנה מכל רגע..

Crazy Diamond85

New member
אודיוגלקסי באמת היה נהדר!

יכול גם לשלוט בו מרחוק שזה אחד הדברים הטובים! הייתי נכנס באמצע היום לאינטרנט בבית הספר כי נזכרתי באיזה שיר שרציתי להוריד וכשהייתי מגיע הבייתה כבר היה לי את השיר על המחשב :)

למעלה