כל אחת וה-
שלה....

כל אחת וה-../images/Emo79.gif שלה....

יש לי כ"כ הרבה ממכן. תמיד נותנות מכל הלב , שואלות ,מתענינות בשלומי וסתם ככה מתקשרות כשבא , לא בשביל סתם טובה ... היום הגעתי למסקנה שאני מעריכה כל אחת ואחת מכן גם אם אחת מכן קצת יותר קרובה אליי יחסית מהשניה ...
את שכל הזמן מוציאה אותי ומנסה לבלות כמה שיותר , תומכת כשצריך ונותנת משענת כשצריך ..
את שמתקשרת ואומרת איך התגעגעתי והכל יחזור לקדמותו רק תתני לי לסיים מבחני סמסטר.. (ואני אומרת , תסיימי כבר , מתגעגעת...)
את שמצחיקה אותי כל רגע שאני נמצאת לידך ,ומעבירה לי את הזמן בכיף .
את שמנסה להיות הילדה הטובה , שרוצה כבר חתונה ..
את שכבר הרבה זמן לא דיברתי איתך ואני מתעצלת להרים את הטלפון ולשאול לשלומך ואת שכל הזמן מתעקשת להיות להמשיך להיות בקשר .. - אני מרוצה שאת לא מרימה ידיים ממני ..
ואת - שזו אני החברה של עצמי - תפסיקי להיות עצלנית , תראי כמה חברות יש לך ,שמרוב כ"כ הרבה את לא יכולה לעמוד בקצב . תפסיקי להיות כמו רוח רפאים תרימי טלפון , תתעניני, תראי מה קורה . תפסיקי להיות אדישה . הולכת לעבודה ושוכחת מכל העולם בקושי אומרת שלום לכולם ... בסוף את תאבדי את כולם , כי בקושי לעצמך יש זמן , תראי איכפתיות , דאגה תפסיקי להיות שקועה בעבודה.. אני מתנצלת חברותיי היקרות , אני אשתדל להיות שם לצידכן כשצריך ולהיות יותר בקשר מבטיחה ! כדי שאני יותר לא אגיע למצב שתשאלו אותי: " מה קורה איתך ? לא שמענו ממך שבוע.. לאן נעלמת? למה את לא עונה לפל'?" כנראה שאני לא מעריכה את גודל המתנה שה' נתן לי - חברותשהן תמיד שם בשבילך כשאת צריכה במרחק של קריאת שַם ... תודה לכן
>אור הירח ברגע של הרהורי הלב <

שיריה

New member
אור הירח,

כל כך אהבתי, כל אחת והשיר שלה... והן, הן זכו בחברה בעלת משקפי-קסם שרואה תמיד את הטוב שבכל אחד. טלפון קטן, התייחסות, תשומת לב, אלה מתנות קטנות שלא עולות הרבה כסף, ובכל זאת הן דבר כל כך יקר למי שמקבל אותו. אלה מתנות שיכולות לעשות נפלא... ואסור לנו לשכוח אותן, במיוחד כשהן נוגעות לאנשים שכל כך יקרים לנו.

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

חברות וחברים הם הפרחים שפורחים לנו בחיים וכמו פרחים גם את החברים מטפחים ביד אוהבת במילה חמה במחווה קטנה החיים לפעמים סוחפים אותנו ואנו שוכחים את הדברים שבאמת חשובים את אותן המתנות ..כל אחת מהן קסם בפני עצמה והקסם המיוחד זו את - שכתבת כאן מכל הלב שהזכרת לך ולכולנו ,את מה שחשוב את מה ששקוף את ערכה של חברות כנה ואמיצה כמה טוב שיש לצידך צלילים מופלאים אז הנה סוף השבוע כבר כמעט כאן זמן נהדר להקדיש לסימפוניה מופלאה להתנתק מהעבודה ומהבלי העולם ולהפריח צלילים של חברות קסומה

moran500

New member
איזה כיף לחברות שלך!

אפילו אם את מתעצלת ואדישה לפעמים, מי לא?! אבל את יודעת להעריך את החברות שלך וזה מה שחשוב! ואני בטוחה שהן יודעות כמה את אוהבת אותן!!!!

למעלה