כלפי חוץ ומבפנים...

ophra

New member
כלפי חוץ ומבפנים...

מסתובבת בעולם בבית, ברחוב, בעבודה ואני אשה אשה חזקה שלווה בטוחה בעצמי יודעת מה אני רוצה מה אני שווה מה אני עושה וזה אמיתי... אבל בפנוכו בפנוכו.... בגרעין של האטום שבתוך המעטפת אני עוד ילדה קטנה מבוהלת מבולבלת לא יודעת כלום בגלל שהילדה הזו היא כל כך בפנים כל כך מוסתרת ונחבאת רוב הזמן אפילו אני לא מודעת לקיומה בטח לא במובן הרגשי של המילה "מודעות" אבל מדי פעם היא מבצבצת ומגיחה לה ואז הנוכחות שלה מורגשת יודעת שברגעים כאלה כל שעלי לעשות זה לחבק אותה את הילדה ההיא ולהרגיע עד שהבהלה והבילבול יעברו אבל מה לעשות...? שהילדה הזו היא בעצם אני? ואם כך הדבר - הרי שאני היא זו שזקוקה לחיבוק ולהרגעה ואין מי שיוכל לעשות זאת טוב ומתאים ונכון יותר ממני - לעצמי אבל אני.... פתאום כבר לא גדולה, וחזקה ורגועה... ולא מצליחה לעשות את מה שאני יודעת לעשות כל כך טוב - לאחרים רק לא לי רק לא לילדה שבי. עפ
(לומדת על עצמה דרך האצבעות על המקלדת)

maof

New member
עפרה../images/Emo24.gif

כבר כתבתי בפורום שמעלתו של אדם ביום שהוא מכיר את עצמו..... הכוחות שאנו מפנים למקומות הכואבים כדי להיתגבר על רגע החולשה יש רגעים שבאמת נימאס להיות חזק רגעים שרוצים שיבוא אחר וירגיע יהיה טוב לא לידאוג רגעים שבאמת רוצים להניח לראש לא לחשוב יותר על דברים מרגיזים למצוא את השקט והשלווה......... העיקר לא לאבד את האופטימיות ולא להפסיק להאמין אחרי הסערה מגיע השקט והשלווה
מעוף

r e d head

New member
עפרהל´ה

קוראת אותך ולא יודעת מה להגיד גמני מרגישה ככה לפעמים. ואני בוכה לעצמי בימים כאלה. תני לעצמך להיות את- האישה והילדה. תזרמי עם עפרה, כי מותר לך להיות חלשה. הקשבה וחיבוק וירטואלי זה מה שאני יכולה לתת לך עכשיו מקוה שזה עוזר קצת...

עפרה אני רוצה לגלות לך סוד

בשקט ,בשקט שאפ´חד לא ישמע כולנו , כל אחד מאיתנו בבפנוכו שלו בגרעין "ילד" כל אחד מאיתנו זקוק לחיבוק לאהבה לתחושה של שייכות מי שאומר לך אחרת משקר את יכולה להיות אישה / או גבר (זה ממש לא משנה) חזקה בטוחה בעצמך מצליחה נפלאה וגם לדעת את זה בכל רגע ורגע ובכל זאת עדיין יש את אותה פינה של צורך כן את שומעת צורך בסיסי להרגיש את החם את החיבוק של מישהו אחר מישהו שאנחנו חשובים לו נכון החיבוק הזה שלך לך לעצמך חשוב אבל חשוב גם חיבוק מבחוץ ומי שיאמר לך אחרת משקר את שומעת עפרה????????????? משקר!!!!! רגשית אדם זקוק להרבה יותר מאשר לעצמו בלבד! העולם שסביב הוא זה שעוזר לכל אחד ואחת מאיתנו לגבש את האהבה שלנו לעצמנו... נכון אולי זה לא פופולארי מה שאני אומרת עכשיו גם אני הרי מנפנפת קולהזמן בלאהוב את עצמך וגם דוגלת בזה ונוהגת כך אבל בבפנוכו בפנוכו לא יעזור כלום זאת עובדה ישנו הילד הקטן עובדה ועכשיו תתקרבי לכאן ילדה אהובה כי אני רוצה לספר לך שאת נפלאה שאת אישה מקסימה וילדה אהובה שמעת אותי?

ophra

New member
אין, אין עליך... ../images/Emo6.gif

להמשיך...
עפ
(שהתחמם לה ה-
)

gn64

New member
מסע קסמים לטיפוח הילד שבתוכנו

אני יכול לברבר על זה עכשיו שעות אבל אני ארחם על אצבעותי ועל עינייך ואסתפק ב-

מצוטטת

New member
דפקא.......מתאים לי.......

מכפ´ת לי מהאצבעות שך....... יאללה עוד לא התחלת? תגיד........ שתיים שלוש זוז..... מחכה

האלי

New member
לא רק את.

כולנו עדיין ילדים עמוק בפנים. בספר אינטלגנציה רגשית יש הסבר למה זה ככה. אני יכול לספר לך, כשהגעתי והצלחתי לחבק את הילד הזה שאני, פתאום הרגשתי מחובר. קשה להסביר את זה, וגם מה זה משנה, זה אני לא את... בעצם מה שרציתי להגיד לך זה שבסוף מגיעים אל הילדה הזו הקטנה שבפנים וזה מה זה כיף לחבק אותה... בהצלחה, שלך, האלי.

ophra

New member
יודעת... ../images/Emo9.gif

חושבת גם, שאחרי החיבוק הגדול הזה יגיע השלב של לתת לה ללכת... ולהשאר רק איתי עכשיו. אבל מי יודע...
עפ
(פשוט אני)

מצוטטת

New member
כל מילה שלי

תתגמד מול מילותיו של שלום חנוך....... אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר. לפעמים עצוב או מר הוא, לפעמים הוא שר, לפעמים פותח דלת לקבל מכר אבל אבל לרוב אדם בתוך עצמו נסגר. אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר. או באיזו עיר סוערת או באיזה כפר לפעמים סופה עוברת וביתו נשבר אבל אבל לרוב אדם גם לעצמו הוא זר. ואת, ואת כמה טוב שבאת בלעדיך ריק הבית והלילה קר. אז אני שומר עליך כמה שאפשר ועם כל זאת האם אמצא אותך מחר. אדם קרוב אצל עצמו אדם בתוך עצמו הוא גר. ולמילותיו מצרפת לך לא
1 אלא מלאן...

ophra

New member
אחחחחחחחחח שלום... ../images/Emo9.gif

(בהשראת הפורום השכן...
עוקף את יאיר בסיבוב...
) תודה יקירה עפ
(בתוך עצמה)

מצוטטת

New member
בלי מאמץ בכלל

ובסוד אגלה...... ואל תגלי (מה אני צריכה עוד צרות
) ובכלל לא הייתי מעיזה להשוות או להעמיד אותם חד ליש השני..... גמני אוהבת. (טסה לכביסות.....ואל תנסי להציע צ´ט.....שלא תעיזי שמעת)

ophra

New member
תודה-תודה-תודה אנשים... ../images/Emo13.gif

בפעם המי-יודע-כמה על ההקשבה על המילים על ההבנה עפ
(כבר מרגישה קצת-יותר-טוב)

Lonely In Blue

New member
עפרה....

לפעמים הדרך הכי טובה להרגיע ילד ( או ילדה ) היא לדחות את הדברים לאחר כך. משהו בסגנון של "נראה מחר אם אנחנו...". בחלק גדול מהמקרים, הילד שוכח מזה. והילד שבי שולח לילדה שבך חיבוק.

*יערית

New member
ריגשת אותי...

בכל פעם שאני מסבירה את ההרגשה הזו לאחיותיי למישהו קרוב לא כ"כ יוצאת מובנת... את? את שכ"כ בטוחה בעצמך?שכ"כ בעלת ביטחון עצמי ומלאת חיים.? ואני ...מסתכלת על ילדיי שרוצים חיבוקים חונקים בכל פעם ואומרת...רגע הלו...גם אני ילדה קטנה..גם אני רוצה חיבוק כזה אבל לא מחבר..לא מאחות..מאבא ואמא שלי שפיספסו אותי באיזה מקום .. והילדה שבי צומחת עם ילדיה אין לה הרבה ברירות..היא מתבגרת על ידם...ולעולם חיבוק שלי לעצמי לא טוב ממגע ידם של אוהבים.. אז כן מבינה את מה שעובר עליך ויודעת שרק ברגעים של לבד פתאום הם צצים..מצטערת שכך עובר עליך אבל גם לילדה שבך יש צורך להתבטא...גם היא רוצה לצוץ מידי פעם ולהרגיש הכי הכי בטוחהשבעולם!!!!!!!!!!!! וזה יבוא ילדה יפה....כי נפש יפה מקבלת נפש מחבקת... שלא תעזוב אותך מהיום שתחבק אותך לראשונה..ושם תניחי את כתפייך בצורה הכי הכי בטוחה והכי נוחה כי שם המקום שראוי להם. ומה שכתבה ניצת "כתוהה"..זה בדיוק המקום שאליו תגיעי... לעולם לא להפסיק להאמין לילדה שבך ולאישה שיוצאת ממך}{

ophra

New member
הילדה שבך/שבי/שבכולנו...

תמיד קיימת... אני חושבת יערית שזו נקודה שאנחנו מתחברות בה במיוחד.... ואני מרשה לעצמי להגיד את זה בגלל דברים שכתבת בעבר על הורייך וגם אני...
תני לה מקום תני לה אפשרות להיות נוכחת אבל אל תתני (למרות שזה קשה-פחד) לתחושות שלה להטעות אותך ולחשוב שהן שלך.... התחושות שלה הן תחושות שאין להן כבר מקום היום הן תחושות של ילדה קטנה שלא קיבלה אז חיבוק כשהיתה זקוקה לו ועם כל הכאב והחמלה שזה מעורר זה כבר לא המצב.... אלה תחושות שכבר אינן אקטואליות ליערית/עפרה של היום... את יודעת מה לפעמים עוזר לי...
חיבוק מהגורים (במיוחד הגור הקטן... שרגוע ובריא יותר בנפשו הרכה...
) וכן... לפעמים אני פשוט מבקשת ממנו חיבוק: "תן לי חיבוק כזה כמו שאתה נותן לי בבוקר בגן אני צריכה אחד כזה...." ואם הוא ב"מוזה" הנכונה
ונותן.... אחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה אנרגיות אני מקבלת מחיבוק כזה... חזק-חזק וחם-חם.... עפ
(התערובות הכי יפות של החיים הן כאלה של לקבל ולתת ביחד)

למעלה