כלכלת ישראל

מבחן אמריקאי

10 שאלות לכולם ו-4 שאלות לפי המרצה שלך. עונים רק על השאלות של המרצה אליו את רשומה. לומדים את החומר מהכיתה (יש סיכומים פה ושם). אם את אצל יונג - יש שני מאמרים לקריאת חובה שהוא ככל הנראה ישאל עליהם: מאמר באנגלית באתר הקורס, של פלסנר ויונג, ומאמר שלו יונג על השפעת יהדות ארה"ב על כלכלת ישראל - זה מעין ספרון, וצריך רק עד עמ' 23. \

שנייקה

New member
מאיפה אני משיגה את המאמר של יונג?

ובנוגע לחומר יש כל כך הרבה סיכומים אתה יודע אולי איזה מהם הכי טוב?

איזה מהמאמרים? שניהם שלו...

זה שבאנגלית זה מTEACHING MATERIALS באתר המחלקה, בתוך הקורס. זה שבעברית - בספריה יש אותו בעקרון. סיכומים - אין לי מושג מה הכי טוב, אבל מה שיש לי מסתבר שהוא כנראה של אורבך...

שנייקה

New member
יש מצב שמישהו סורק אותו ומעלה אותו לפה?

אני לא מאמינה שאני יספיק להגיע לספרייה או שאולי מישהו יהיה ממש ממש נחמד ויעלה סיכום?

שנייקה

New member
אני כבר מבולבלת יש 2 מאמרים נכון? אז אחד מהם

יש באתר - אני צריכה את השני- ואם יש מישהו שהיה בכיתה ויכול לפרסם את השאלות שיונג אמר בשעור האחרון או כל מידע שימושי אחר יכול להיות מעולה. בבקשה בבקשה בבקשה - מספיק נכשלתי אצל שניצר לא עוד מועד ב- פלייייייייייייייייזזזזזזזזזזזז

דפי ר

New member
אני מדברת על המאמר שבאנגלית שנמצא באתר

אז יש תרגום שלו לעברית שלחו אותו ביחד עם עוד המון דברים במייל

שנייקה

New member
אוקיי אז למישהו יש את המאמר השני?

או אולי את השאלות שיונג אמר..?

דפי ר

New member
אשפר ללמוד מהסיכומים של 2007 ששלחו במייל?

אם לפני המבחן אני אלך לסיפריה לחצי שעה לקרוא את העמוד 1 שאמרת שצריך מהמאמר זה יספיק?

דבר נוסף שהוא אמר בנושא

לשים לב שלפעמים חלק מהאפשרויות לתשובות הן אבסורדיות ולא הגיוניות בעליל. אז אפשר לפסול מהר תשובות. כמו לדוגמה - בשאלה לדוגמה על כלים למדיניות כלכלית - ברגע שרואים משהו ריאלי שם התשובה לא נכונה כי לא ניתן לשלוט מראש על משהו ריאלי, אלא רק על הנומינלי.

למעלה