כלכלנים יקרים...

Simply Ron

New member
כלכלנים יקרים...

אני שוקל לעשות תואר בכלכלה, והשאלה מופנית לכל מי שעשה תואר בכלכלה (או תואר "קרוב" לו) - מתוך הנחה כי לרובכם היה עניין כזה או אחר בכלכלה, האם נהנתם (עד כמה שניתן ליהנות) במהלך הלימודים? ובמהלך העבודה שלכם? רון.

piper70

New member
מה זה רלבנטי בכלל אם אהבנו או לא?

מה שחשוב הוא אם התחום הזה מדבר אליך או לא. העניין או המשיכה שלך לתחום זה או אחר היא עניין אישי שלך וכלל לא קשור להעדפות של אחרים.

אני מאוד נהנתי.

אבל בהחלט ידעתי שזה מה שאני רוצה ללמוד, לפני שהתחלתי. אני ממליץ בחום ללמוד כלכלה למי שמתעניין ואוהב את תחום הכספים ואת החשיבה הכלכלית. ולמיטב זכרוני, רוב האנשים שהחלו ללמוד כלכלה כסוג של "ברירת מחדל" לא הגיעו לשנה ב'. בדוק מה אתה אוהב,במה אתה טוב, וקבל את ההחלטות בהתאם. בהצלחה

axelcoon

New member
אני עכשיו בתחילת התואר אם זה עוזר

ואני נהנה מהלימודים. דבר נוסף,כשאנשים שמכירים אותי שמעו שאני הולך ללמוד את זה,הם אמרו שבאמת,ממה שהם מכירים אותי, יש לי "ראש של כלכלן",והתואר מתאים לי. וזה בלי להזכיר בכלל את הקטע ה"פרקטי/לא פרקטי". אז אני מאמין שאם אתה אוהב את מה שאתה לומד,אתה תצליח. גם אני חשבתי על חשבונאות לדוגמה שזה די פרקטי,אבל בתוכי ידעתי שאני אשנא כל רגע בעבודה הזאת,כי אני אדם של מימוש רעיונות וגיוון ואני מאמין שתואר בכלכלה יאפשר לי גיוון בעבודה,יותר מרואה חשבון עם הרבה עבודה מונוטונית.

למעלה