שלום לכולם,
נתקבלתי בלא מעט מקומות שדורשים תעודת 'כלכלן פרקטי' כחלק מהדרישות לכלכלן/אנליסט.
האם מישהו שמע על הקורס והוא בעד/נגד?!
אשמח לשמוע את תגובתכם לפני שאני מוציאה עוד כמה אלפי ש"ח לקורס...
אולי זה מלמד עליה קצת סניגוריה וזה מופיע בעוד מודעות. המודעה הספציפית הזאת מעלה בי גיחוך כי תואר בחשבונאות אפילו בלי מועצה שם בכיס הקטן את התעודה הזאת ולפי הדרישה שלהם בעל תואר בחשבונאות מוכרח לתעודת כלכלן פרקטי כדי להתקבל. מצחיק.
זה אחד התנאי סף שלהם.
2 משרות פנו אליי במייל לאחר ש' עברתי את שלב מיונים א ' ורצו לדעת האם יש לי את התעודה הזו, לא משנה כבר ביקשתי שיתנו לי הזדמנות להוכיח את עצמי ללא התעודה אמרו שלא ניתן להמשיך בתהליך.
פשוט מבאס,לא בא לי להשקיע עוד כסף(בנוסף לתואר) בקורס נוסף
מקרב לב על העזרה.
ראיתי לנכון להעלות את השאלה הזו גם בפורום הזה מכיוון שיש כאן מעגל נוסף של אנשים ורציתי לדעת אולי להם יש מה לומר בדבר.
אני לא משווקת של שום דבר. הסר דאגה מליבך
מצד אחד זה פרסום משעשע וחובבני. מצד שני פלורליזם.... מה אתם אומרים חברי הפורום האמיתיים?
אגב אל תנסו להגיד לי שזה לא פרסום כי חברות משלמות לי בשביל לעשות פרסום סמוי בפורומים ולזהות כאלה אז חבל על המאמץ ... אתם מוזמנים להשתלמות אצלי איך עושים את זה נכון
אז ככה יש לי תואר ראשון בכלכלה מהמכללה למנהל .הגעתי לקורס ביחד עם עוד חברה שלמדה גם היא במכללה מנע"ס עם התמחות בחשבונאות. אנחנו באמת התרשמנו לטובה הקורס סופר מקצועי יש 2 אנשי צוות קשובים חייכניים שדואגים שניישם את החומר פרקטית על המחשבים .הקורס הוא מקצועי ומלמד את העבודה הסיזפית ולא רק מושגים ותאוריות פלצניים כמו בתואר.ואני עוד באה ממכללה פרטית.
בואו נסתכל על התואר כאקדמאי התואר בכלכלה לימד אותי המון דברים כללים.
חלקם מענינים יותר חלקם פחות לרגע שכחנו שלא באנו לאקדמיה בשביל הענין אולי חלקנו כן אבל אני באתי גם כדי שיהיה לי מקצוע להתפרנס ממנו ונכון התואר הוא מכובד וריאלי ויוקרתי וכן אני נקרא כלכלן כמה חבל שלא משלמים משכורות על כותרות ועל טייטליים.
משלמים על מיומנויות וזה לא נלמד בתואר וזאת עובדה.
לבוא ולהכין את עצמך לשורה תחתונה שזה עבודה לא רק שזה חכם לפי דעתי זה אפילו הכרחי.