כלכך מרגיז!!!

wildrider

New member
ממש לא.... וכל עוד לא התבטאתי

בצורה לא מתאימה אלייך אני לא רואה שום סיבה שאת צריכה להביע את הכעסים שלך בצורת דיבור של טמבל ואידיוט... תנסי להמנע מכך במיוחד שאת מדברת עם מישהו שאת לא מכירה...

fliperit

New member
אתה עושה בדיוק אותו דבר..

לגבי הווסטרן. אתה מדבר על משו שאתה לא מכיר, במושגים שלא מתאימים (כן, מה לעשות, "סאקס" זאת לא בדיוק צורת התבטאות בוגרת ומכובדת) כל עוד אתה לא עושה מאמץ להימנע מביטויים לא מתאימים, גם לי אין שום כוונה לעשות כן. לא יודעת אם יצא לך לקרוא הרבה הודעות שלי, אבל אם כן, בטח הבחנת שאני נוהגת "לאמץ" את סגנון הדיבור של אותו אחד שאיתו אני מתווכחת. אני יכולה להיות מאוד נעימה ונחמדה..תלוי כמובן, איך מתנהגים לגבי (או לגבי הענף שבו אני עוסקת, או לגבי כל דבר ש=נוגע לי)

wildrider

New member
קודם כול זה הדבר הכי גרוע לאמץ

צורת התנהגות של מישהו באותה התנהגות שהוא מתנהג כלפייך כי אז את יוצאת בדיוק כמוהו.... ודבר שני את לא מכירה אותי שוב את לא יודעת אם אני כבר הייתה לי התנסות עם הווס או לא את לא יודעת כלום אז אל תעלי השערות...

fliperit

New member
פחחחח

"יוצאת בדיוק כמוהו"...נניח...אז מה? אני מנסה להוכיח את עצמי למישהו כאן? לא שידוע לי...כשאני מתווכחת עם אנשים שאני מכירה ואיכפת לי מהם, אז אני נשארת בוגרת ומאופקת..אבל כאן אין לי שום סיבה להישאר נחמדה כשלא נחמדים אלי...זאת בדיוק הסיבה שהפוום הוא ירטואלי..ףא אחד כמעט לא יודע מי אני... אתה רוצה להגיד לי שניסית לרכב ווסטרן ברמה גבוהה מספיק כדי להעיד? לא נראה לי...פחחחח

wildrider

New member
ויש המשך למשפט שלך... "ואת לא מכירה

את כולם..." לא אמרתי שכן אבל את לא יודעת זאת.... את לא יודעת מי מסתתר מאחורי איזה כינוי את רק מכירה את הדמות שהוא מציג...

ווינגז

New member
אה, כן?../images/Emo4.gif

טוב לדעת. תזכירו לי לא לבוא יותר לתחרויות אינגליש, כי אני הרי ווסטרנית (וכל מי שרוכב ווסטרן, חייבת לשנוא אינגליש)
סליחה, התגובה הזו פשוט מעצבנת אותי, סליחה.

wildrider

New member
יש מיוחדים את מיוחדת ...

אני מכיר עוד הרבה שחושבים כמוך אבל הררוב ממש לא...

ווינגז

New member
מכיר עוד הרבה שחושבים כמוני

אבל: "כולם יודעים שמי שרוכב אינגליש חושב שווסטרן סאקס וכל מי שרוכב ווסטרן חושב שאינגליש סאקס. זה ברור מאליו" טוב, בקיצור, עשית טעות
, רק נסה לא להכליל

שירלי317

New member
לפי דעתי..

לא שאני ממש מבינה בעניין הזה של הישיבות של ההתאחדות כי אני לא הכי מעודכנת.. מה שאולי כדאי שאני אעשה... אבל יש רק ענף אחד של רכיבה על סוסים והוא רכיבה על סוסים..חח.. עד כמה שזה נשמע מצחיק ותמים.. אבל זה נכון.. ודי עם המלחמה בין ווסטרן לאינגליש... די עם זה.. אני אישית מתייחסת לזה כ- דרסז'= פלז'ר= קפיצות = ריינינג = קאטינג = כל סגנונות הרכיבה על סוסים.. יהיו אשר יהיו, באינגליש, בווסטרן, או בכל ענף כביכול אחר... העיקר שכולם (אני מקווה.. לפחות..) חברים בענף הזה מתוך ההאהבה שלהם לסוסים המתוקים, לרכיבה, לטיפול, לסוסים עצמם.. ולענף באשר הוא- רכיבה על סוסים! אני אישית רוכבת בעיקר אינגליש כי יותר התחברתי לזה.. כי זה מה שהכרתי מאז שהייתי קטנטנה... כרגע אפילו בעיקר דרסז'.. אבל סה''כ.. כולנו רוכבים בזכות הסוסים... החיה המקסימה הזאת! ואני אישית מוכנה ללמוד לרכב כדי לרכב נכון יותר.. כדי להתחבר לחיה הזאת שאני כל כך אוהבת.. ואין לי בעיה לרכב גם בלי קשר לענף וסגנון.. פשוט לרכב! אז התקציב או וואטאבר.. נראה לי צריך להתחלק לפי רוכבים... לפי המספר שלהם.. כי בכל זאת.. כל אחד צריך תקציב זהה לאחר.. פר למקרים חריגים.. כי כולנו דומים (אפילו שכולנו שונים) אז כל אחד צריך לקבל קול זהה! ואם ההתאחדות מפולגת בקיצוניות לענפי הרכיבה.. זה הדבר הראשון שצריך לשנות! מצטערת שאני לא קשורה.. ומראש אמרתי שאני לא הכי מבינה בנושא.. אבל זו דעתי.. אף על פי שאני לא קשורה.. כי פשוט היית חייבת להזכיר לכם מה המשותף לווסטרן לאינגליש וכ'ו... כי זה העיקר! אה, וסליחה על הפלצניות.. ~אוףףףףף, עכשיו עצבנתי את עצמי.. כי הבטחתי לעצמי להפסיק לתת דין וחשבון לאנשים..בעעע~ טוב, לילה טוב אנשים!

פפוניטה

New member
תגובה

גם אני ווסטרנית. וזה פעם ראשונה שאני שומעת על זה, וזה ממש חוצפה!

למעלה