כלכך מרגיז!!!

wildrider

New member
החלטתי לדבר גם אנגלית...

if that so , so be it.... אבל לפחות נכונה...

serdonix p

New member
יש הרבה יותר רוכבי וסטרן בהתאחדות

אם זה לא היה ככה הם לא היו מוציאים את החוק הזה... הם היו צריכים לבסס אותו על סמך משהו... לא?

fliperit

New member
נגיד...יכול להיות שהנתונים שלי

לא עדכניים. בכל מקרה...את חושבת שזאת סיבה להוציא כזה חוק? כאילו...אם לכל מיעוט היויותר קולות בהצבעה, אז אי אפשר היה להחליט כלום...

serdonix p

New member
כן, כי אם יש פי 4 רוכבים בווסטרן,

אז הם לוקחים את רוב התקציב שנותנים להתאחדות מהממשלה, ואז לענפים האחרים לא נשאר כלום, מבין?

../images/Emo42.gifאבל אם יש פי 4

אז הם לא לוקחים את התקציב סתם, אלא צריכים אותו אני אתן לך תדוגמה הכי פשוטה שאפשר לחשוב עליה בשעה הזאת- את תתני לכיתה של 30 (נגיד) מורה אחת אבל את לא תתני לכיתה של 100 ילד גם מורה אחת מבינה? כמה שהענף יותר גדול- ככה הדרישות לתקציב

serdonix p

New member
כן,

אבל תחשוב שאז לענפים אחרים אין לאן להתקדם... אין לי מה להגיד לך וזה שנטחן את זה זה בטח לא יעזור

wildrider

New member
so? ווסטרן סאקס... וחבל לפתוח דיון

שלם על זה... כי ויכוחים על זה היו בהרבה ואני כבר מודע לכך שאת חושבת שאינגליש סאקס אז חבל ששתגידי את זה עוד פעם....

../images/Emo42.gifתרגיעעעעע

סאקס תגיד על אחותך טוב בוביק? אינגליש סאקס.

wildrider

New member
אבל אמרתי לך שאני יודע שזה מה שאת

חושבת אז חבל שתגידי את זה עוד פעם לא?

wildrider

New member
טוב חבל על הויכוח שתגיע האספה אם

יש לכם זכות הצבעה תצביעו נגד זה ומה שיהיה יהיה אם אין לכם אז תשכנעו את מי שאתם מכירים שיצביעו נגד זה ומה שיהיה יהיה חבל על הויכוחים המיותרים...

מתנוטי

New member
אחי תרגיע תצמך!!

תאה לא מכיר ווסטרן מספק כדי להגיד שזה חרא!!! וגם אם כן... אני אמרת לך על משהו שאתה אוהב שזה חרא?!?!?! תפסיק להיות חרא ותביע את הדעה שלך נורמלי... זה לא היה להביע דעה סה היה סתם הערה מטומטמתת!!!

wildrider

New member
זו גם צורה להביע דעה ובכל מקרה אם

היית קורה את ההודעה האחרונה היית מבין שיהיה המשך לויכוח אז כולם יודעים שמי שרוכב אינגליש חושב שווסטרן סאקס וכל מי שרוכב ווסטרן חושב שאינגליש סאקס זה ברור מאליו אז במקום לקפוץ בראש תקרא הודעות...

fliperit

New member
טמבל...

אתה יודע היט שזה לא נכון... אני לא חושבת שאינגליש סאקס, ואני מכירה הרבה אינגלישים מהפורום שלא חושבים שווסטרן סאקס. ונגיד שיש הרבה שחושבים ככה....אתה היחיד שמספיק אדיוט בשביל להגיד את זה

wildrider

New member
אני אומר מה שאני חושב ומצטער עם

זה פוגע בך או בעוד אנשים אבל ככה אני חושב...

wildrider

New member
אני אומר מה שאני חושב ומצטער עם

זה פוגע בך או בעוד אנשים אבל ככה אני חושב... אה ואל תקראי לי טמבל ברור?

fliperit

New member
לא, לא ברור..

1. לא פגע...סורי, אבל אתה לא ממש מספיק חשוב כדי שזה יפגע בי 2. יש דרכים להגיד מה שאתה חושב....יש צורות הרבה יותר טובות/נחמדות/לא מאירות אותך באור של אדיוט/ בוגרות להגיד את זה. 3. ה"טמבל", בא מאחר שאם אתה לא רואה סיבה לעצור את עצמך מלהיתבטא בצורות לא משו מכובדות, גם אני לא רואה סיבה לעצור את עצמי...וככה אני חושבת..מצטערת אם פגע בך..

למעלה