כלכך מרגיז!!!

../images/Emo42.gifבאף אחת מההודעות שלך

לא הגעת לפואנטה. לא תודה, אל תסבירי אין לי כוח לקרוא כאלה מגילות...אני מבינה טוב מאוד ואני לא צריכה מורה להבעה וכן- "להתמודד עם זה" זה כן לשתוק כשזה בא בהקשר שאת כתבת!

אולי תשקלי מחדש וקצת יותר לעומק

את הרעיון של המורה להבעה... אולי אח"כ תביני את הפואנטה
מילא אם היית אומרת שזה מה שאת הבנת מהדברים שלי כולנו בני אדם, אנחנו יכולים להבין דברים לא נכון... יומטוב

fliperit

New member
מורן....

1. אני מסכימה לגמרי עם "שם משתמש תפוס" שזאת התגובה שלך רק משום שזה לא יפגע בך כהוא זה. 2. אני יודעת שיש יותר מנתונים בכל מני אתרים, ממספר התחרויות, ממספר הקורסים (מדריכים, ב, קדם, ובלה בלה בלה) 3. ברור שיש שני ענפי רכיבה (ויותר !!), והדרך להתמודד עם זה היא לתת להם שוויון, ולא להפלות אחד משום שלשני יש יותר כוח

MorH

New member
../images/Emo174.gif יש יותר בווסטרן

אמרו את זה באסיפה שהייתה בבית - דגן ...

MorH

New member
את היית?../images/Emo174.gif

כי לי זכור שאמרו שיש יותר אנשי ווסטרן בהתאחדות...

fliperit

New member
לא הייתי..

אבל קראתי סיכום ישיבה... בכל מקרה...הפעם האחרונה שממש התעדכנתי בפרטים האלה הייתי לפני שנתיים, ואז מספר הרוכבים בווסטרן היה מזערי, והגיוני שגדל משמעותית בכל מקרה...את חושבת שבגלל שיש פחות רוכבי אינגליש, מגיע להם קול גדול יותר? לי לא נראה..

wildrider

New member
לפי חוקי האזרחות עקרון הכרעת הרוב

נחשב בתנאי שמתחשבים בזכויות המיעוט והעקרון הזה עובד לפי הסבר הגיוני שהמיעוט במצב כלשהו יהיה רוב! אבל ככה זה לא ... הווסטרן תמיד הרוב וכדי שאכן תהיה דמוקרטיה בהנהלת ההתאחדות משווים את הקולות...

מתנוטי

New member
גם אם יש

פי ארבע רוכבי ווסטרן ( מה שלא כל כך נראה לי).... אז הם צריכים לקבל תקציב גדול יותר, הם יותר אז הם צריכים יותר כסף ( הגיון פשוט)..... מה נראה לך שאם בכנסת לימין יש כפול מלשמאל אז יעשו לשמאל יהיו 2 קולולת לכל אחד?!?!?!

wildrider

New member
לא נראה לי הבנת..

חמוד בכנסת יש בחירות כל 4 שנים ומספרי הימין והשמאל מתחלפים פה נכנסת הכרעת הרוב שהרוב משתנה... אז לפי מה שאתה אומר כל 4 שנים יהיו בחירות להנהלת ההתאחדות והנציגים יבחרו... וכך יהיה הכרעת הרוב תוך מתן קול שווה לכל הנוכחים... אז זהו שלא... שזה לא הולך ככה כי ההנהלת ההתאחדות מייצגת את הרוכבים ומכיוון שיש הרבה רוכבי ווסטרן הנציגות שלהם בההנהלה רבה ולפיכך על מנת ליצור איזון מושג היסוד של קול שווה לכל הבוחרים בבחירות דמוקרטיות לא יכול להכנס פה...

fliperit

New member
הווסטרן לא תמיד יהיה או היה רוב..

לפני שנתיים התחרויות בווסטרן היו בנות 20-30 משתתפים...וגם אז, אף אחד מרוכבי הווסטרן לא דרש לעצמו זכויות יתר כל שהן. אף אחד לא מכריח רוכב להית רוכב ווסטרן, ולכן יש סיכוי סביר שגם רכוכבי האינגליש ימשיכו להתרבות, אם יפעלו לכיוון הזה.

fliperit

New member
אגב...

גם במקרה שלך אני בטוחה שאם היית בצד הנפגע לא היית מדבר ככה.

fliperit

New member
you dont know me a beat

ברור שהייתי מדברת ככה גם אם לא הייתי בצד הנפגע. כי מה שמעניין אותי הוא קצת יותר צדק, מאשר שהענף שלי יקבל יותר כוח. ואני גם חושבת שההתאחדות שייכת לשני הענפים, ולא רק לענף אחד, ולכן הייצוג בה צריך להיות שווה. ברור לך שאם החוק הזה יעבור, אז הנהלת ההתאחדות תורכב מרוכבי אינגליש בלבד, ואז הווטסרן ילך וימחק

למעלה