כלכך מרגיז!!!

fliperit

New member
כלכך מרגיז!!!

ביום שבת האחרון הייתי בתחרות (ווסטרן כמובן). בין כל ההודעות של הכרוז על פעילויות שיתרחשו בזמן הקרוב בענף, הוא הזכיר גם ישיבה של ההתאחדות, שבה מתכוונים רוכבי הדרסז' והקפיצות להעביר חוק שלפיו כל קול של רוכב קפיצות או דרסז' שווה ל-4 קולות של רוכב מערבי. ברור לכולם שאם החוק יעבור, רוכבי האינגליש (שגם ככה מקבלים את רוב הכסף והמשאבים של ההתאחדות) ישתלטו על הנהלת ההתאחדות, ורוכבי הווסטרן ישארו בצד מקופחים. מישהו מרוכבי האינגליש מוכן להסביר???? wtf????

charliebr

New member
אולי בגלל

שיש פי 4 רוכבי ווסטרן? וככה זה משווה את הקולות פחות או יותר?

fliperit

New member
ממש לא!!!

יש הרבה יותר רוכבי אינגליש... ובכל מקרה....זה לא ממש דמוקרטי.. תחשבי, אם בבחירות לראש הממשלה היו לוקחים כל קול של המיעוט, ומגלדילים אותו, בגלל שהם מיעוט, וככה אפשר להשוות....זה קצת לא פייר, את לא חושבת?

מאיפה את יודעת שיש יותר?

בדקת את זה פעם? או שאת סתם אומרת כי זה מה שנראה לך? אולי זה לא ממש דמוקרטי אבל ההתאחדות היא של שני ענפי הרכיבה, המערבית והאנגלית ואין שתי התאחדויות נפרדות וצריך להתמודד עם זה.

../images/Emo42.gifאת כותבת את זה

כי את לא בצד ה"נפגע" מצידך שכל קול שלכם יחשב ל9 שלנו אם היית בצד שלנו, לא היית כותבת את זה אבל מעניין, כשאת הנפגעת את יודעת טוב מאוד להתלונן אז למה שאנחנו לא?

ווינגז

New member
הי הי

א. המטרה היא לא לריב פה ב. למה ישר לתקוף את מורן?
נא לקרוא את זה ברוח טובה

../images/Emo42.gifאז סליחה

פעם הבאה אני אצרף לכל הודעה שלי פרחים ואייקונים כדי שיראה פחות "תוקפני" ומאיפה הסקת שהמטרה שלי בהודעה הזאת היא לריב?

fliperit

New member
....

את ממש לא עוזרת לנו לצאת צודקים בויכוח הזה... תנסי להיות קצת פחות רעה, ויותר נחמדה...לא מתו מזה אנשים עדיין

ווינגז

New member
ברור לך

שאני לא רואה את זה בתור ויכוח, כן?
ואני גם "בצד שלכן" באופן עקרוני... יש פה פשוט דברים שאף אחד מאיתנו לא יכול להיות אובייקטיבי לגביו
לא התכוונתי לצור ויכוח

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני לא חושבת שהיא באה

להתקיף או לריב. היא אמרה את דעתה, ונימקה.

אמרתי למישהו לא להתלונן?

אמרתי לא להתלונן? אמרתי שזה לא בסדר שאתם מתלוננים? לא, לא אמרתי את זה. וברור שכשאני נפגעת אני ידועת להתלונן למה? אני צריכה לשבת בשקט ולהסתכל מהצד? אז אני לא אומרת לכם לשבת ולהסתכל מהצד, תתלוננו - נראה מה יענו לכם
אבל בינתיים היא התלוננה פה בפורום וזה ממש במקום שאני אגיד את מה שאני חושבת בנושא. ודרך אגב, ההודעה ההיא לא הייתה רק לרוכבי האינגליש, כי רוכבים צעירים יש לכל ענף ובכל ענף יש מה לשפר, אם העולם שלך ורוד את תהני בו
. אז במקום להעלות דברים שלא קשורים ולהגיב בחוסר טעם גמור תגיבי בהתאם כי ממש לא אמרתי לא להתלונן. היא שאלה למה, קבעה "עובדות ואמרה שזה לא דמוקרטי אז הבעתי את דעתי - זכותי המלאה להביע את דעתי בדיון
. תשימי לב שלגמריי סטית מהנושא אז אולי אם היית מגיבה עם קצת קשר- היית תורמת משהו ליון בנושא הזה או מביעה את דעתך, אבל לא - את סתם מחפשת על מה לעקוץ ובמקום הנושא של הדיון שהוא תוכן התלונה - כי היא פאקינג הציגה את התלונה שלה וביקשה הסבר, את נטפלת לקטע של עצם התלונה שעל זה אף אחד לא אמר כלום (חוץ ממך כמובן...).

../images/Emo42.gifמדברים על סטייה מהנושא |מע"צ|

"וצריך להתמודד עם זה." זה הקשר. לא צריך להתמודד עם זה, אם אפשר לשנות- משנים. עונה לך על כמה שאלות? או שגם את זה אני צריכה להסביר? וכן, אמרת לא להתלונן ככה שבהודעות שלי יש קשר לכל דבר, לא כמו בשלך- שאת מוצאת על מה להגיב ובכללל לא קשור לכלום, לפחות לי היה ויש קצת טאקט. כמו שיש לך זכות להביע דיעה, גם לי יש בפעם האחרונה שבדקתי.

../images/Emo6.gif

"צריך להתמודד עם זה" בעינייך זה לשתוק?! סחטיין
צריך להתמודד = למצוא דרך אז בשבילך להתמודד זה אמור להיות בדרך של תלונה [כי את ה"נפגעת" פה] ובשבילי להתמודד זה למצוא דרך שגם אני אהיה מרוצה מהעניין ואולי גם את. כל אחד מתמודד בדרך שלו. אם את החלטת ש"צריך להתמודד עם זה" מכוון אישית אלייך ואומר שאת צריכה לשתוק ולהתמודד לבד אז טעית לדעתי
אבל הי כל אחד והדיעות שלו אם את לא מבינה את מה שאני כותבת ואת הכוונות שלי [כמו שלא הבנת מה זה "להמודד עם זה" בעיניי] את יכולה לשאול ואני אסביר, אם כבר מדברים על טאקט.

למעלה