כלי מאגי/טקסי

אממ

אני לא יודעת הרבה, רק שהוא נועד בעיקר להגנה, ולהקדשה (ואולי גם טיהור?) של.. מה ששמים עליו. אין לי ממש מה לטהר, אז סביר להניח שהוא יהיה תלוי בחדר שלי - ? יכול להיות שההכרה שלי עם הכלי הזה, או בכלל עם יסוד האדמה, מתבססת על ההכנה שלו?

יש בקישור שאני מצרף

שני מאמרים בנושא הכלים, בין שאר המאמרים. כמו כן, אם את רוצה לדעת מה המקור לחלק גדול מהכלים הללו במאגיה הטקסית וכן בחלק מהדתות הניאו-פגניות הייתי מציע שתתפסי לך עותק של THE KEY OF SOLOMON, משם מגיעים חלק מהכלים האלה (למשל האת'מה).

נשמע כמו ספר שמן

טוב, גם אם זה לא יוכל להועיל זה ודאי לא יוכל הזיק. (הכוונה לפנטקל) היית משתמש בצלוחיות/קעריות מעץ או מתכת בשביל זה? אלו כנראה הדברים שיש לי בבית.

כן, בהחלט

תנסי לדמיין מה זה בשבילך פנטקל. מה מסמל לך את יסוד האדמה. האם את מתחברת לפנטקל בתור סמל יסוד האדמה? אם כן, אז יאללה, אין בעיה לעשות פנטקל מקערית עץ או מתכת. מה שמרגיש לך יותר נכון. את גם לא "תקועה" אם הכלי הזה. אם בעתיד תרגישי צורך להחליף, אפשר להחליף.

הי עדי

ושלום לכולם. את כל הכלים שאני התחלתי (וסיימתי בהם) אפשר לומר ש"הכנתי" או אילתרתי לבד. כלים הם אכן לצורך הכוונה וסימבוליות מוחית,לכן לא ייחסתי יותר מדי חשיבות למקור הכלים או יוקרתם. מה גם,שכסף לא קיים כ"כ בשפע לרכישת כלים יקרים. אני מאוד רציתי כבר להתחיל לעבוד,אז התחלתי בדברים פשוטים,ולא חיכיתי עד שתהיה לי רשימת מכולת מקורית של כל מיני פריטים. השאלה היא מה יעבוד בשבילך ואיך את מרגישה לגבי זה. אם את מרגישה שרק כלי קנוי הוא זה שתתקשרי אליו ויעורר בך את התחושות הנכונות,שווה לך להשקיע בו. ה"כלי" הראשון שלי היה מטה פשוט מעץ שהוספתי לו קצת ציורים ומגע אישי והוא היה מספיק ונפלא מבחינתי. כך עשיתי עם מספר כלים נוספים. זה עבד בשבילי ולא הרגשתי שאני עוברת על איזשהם חוקים נוקשים. והיום אני כמעט ולא חשה צורך בשימוש בכלים כלשהם למעט קריסטלים.

מטה או שרביט באמת קורצים לי

גם יש לי פחות או יותר עץ שאני נקשרת אליו. אבל אין לי שמץ של מושג איך אני אכין שרביט. את שלך גילפת או חרטת עליו? את יכולה לומר לי באלה כלים השתמשת? אף פעם לא עבדתי עם עץ, אני אפילו לא יודעת בטוחה איך לגזום את הענף.

גם אני לא בדיוק גננית

אם את מתכננת לגזום ענף במו ידייך,תדאגי להסביר לעץ שאת הולכת לקחת ממנו חלק כדי שיהיה לך לעזר בדרכך ואולי תנסי לקלוט מה הוא מרגיש בקשר לכך. בקשר לאיך לגזום אני לא יכולה לעזור כ"כ . מה שכן,אחרי שתשיגי את פיסת העץ הנחשקת,תופתעי לדעת מה מקלף תפ"וא פשוט יכול לעשות..:) נייר שיוף את בטח מכירה. על שלי לא חרטתי,מטעמים טכניים.גם אני לא מומחית בזה. אני פשוט ציירתי עם מכחול וכיסיתי בלקה. אבל עשי כאוות נפשך.זה כיף ומיוחד.

תודות רבות על ההדרכה :)

כן, אני יודעת שצריך גם להתחשב בעץ. אני אנסה בימים הקרובים (כי בשלושה הבאים אני לא אהיה פה). אם השירשור הזה לא יזדחל עד אז לעמודים הבאים, אולי גם אעדכן איך יצא.

למעלה