כלי מאגי/טקסי
שלום לחברי הפורום
אני עדי, 15, מסתובבת בין ספרים, עמודי אינטרנט ופורומים של מאגיה כבר כמה שנים (גם הגבתי כאן כמה פעמים), ואשמח לקבל את עצתכם בנושא זה: קודם כל הקדמה. כפי שניחשתם אני קוראת הרבה אבל לא משנה הרבה במאגיה, לא כפי שאני רוצה, בכל אופן. הדברים הקטנים שכן עשיתי, הוא שכשבאמת רציתי משהו, פשוט ביקשתי והוא קרה (ובד"כ, אני מרגישה מתי הבקשה שלי משפיעה ומתי היא לא). דברים כאלה קורים לי לעיתים, ומשכנעים אותי שוב בשוב באמיתותו של הקסם. מעולם לא עשיתי טקס. הרעיון מרתיע אותי מהסדר והאירגון שהוא דורש, ואני לא חושבת שאני מסוגלת אליו עדיין. בכל זאת, אני לא רוצה להשאיר את זה כך לנצח. טקס מורכב בין השאר מפעולה במישור הפיזי, מכלים וסימבוליזציה... אני רוצה להתחיל להכיר את הכלים, במובן הפיזי והסימבולי. אני רוצה להתחיל מחפץ אחד. עכשיו אתם הולכים לשמוע על רשימת השטויות שעשיתי בחיי. תתרווחו בנוח. לפני חצי שנה בערך קניתי טארוט. אך, זה היה פספוס. נגיד בקיצור שעשיתי טעות ובאתי בגישה לא רצינית, הייתי חסרת סבלנות (אפילו יותר ממה שאני היום), וכמובן שקיבלתי מה שמגיע לי. אני עדיין לא מרגישה שאני יכולה לחזור אל הקלפים, בלי מטען רגשי כלשהו. לא היו בסביבה שלי חנויות לאבנים, אז הייתי קונה מחנות חרוזים שהביאה גם חרוזים של אופל, קוורץ ואבנים אחרות. על טיהור? לא שמעתי. יש לי עדיין שרשרת אופל, לפעמים היא הביאה לי מזל טוב. התרשמותי הכללית מהאבן היא שהיא גורמת לדברים לקרות. חוץ מזה ניסיתי פעם להכין מחרוזת קוורץ, והאבנים כל הזמן החליקו ממני, נסדקו ואפילו נשברו. החלטתי להפטר מהשרשרת ולתת אותה לחברה
מעניין מה קרה לה... היות שבדרך כלל אני די מחוברת ליסוד האויר, חשבתי לקנות פגיון. אבל הסתבר לי שבזמן האחרון הנטייה שלי השתנתה, אני מרגישה יותר יסוד האש מאשר יסוד האויר, ופגיון כבר לא כ"כ מעניין אותי. אולי מטה? אם אני אדע איפה מוכרים כאלו או כיצד להכין, זו אחת האפשרויות. בקיצור, אני מחפשת כלי שאוכל להתחבר אליו, אלמד לעבוד עם האנרגיות שלו, ואולי ארחיב אופקים מהשימוש בו. ואם לא, אז שלפחות יהיה יפה בשביל לדגמן על המדף. אם תוכלו להמליץ לי על הכלי הראשון ששימש אתכם, אני חושבת שזה יהיה כיוון טוב. בתודה, עדי
שלום לחברי הפורום