אז באמת מזמן לא היו פה ריבים איתי או עם מישהו מהלהקה שלי אז בקיצור מר Papito "הנחמד" אתה ממש דפוק ואני ממש יהיה שמח אם לא תיכנס לפה יותר כי אין לך חוש הומור "שמעתי על הנטיות שלך ושל חבר שלך" אז אתה באמת דפוק וכניראה שאם המוסיקה שאתה שומע לא מרגשת אותך אז אתה שומע את המוסיקה הזאת רק בגלל שחברים שלך שומעים אותה!!!(ע-צ-ו-ב) ואני מאוד מצטער שהמוסיקה שאני שומע משגעת אותי ואני משתגע כל פעם מחדש שאני שומע משהו שמדהים אותי! ובנוגע לפורום באמת חבל שהוא יהרס בגללך כי זה פורום פצצה לדעתי הכי טוב בכל תפוז ואם אתה בא להרוס פה את האווירה אז הייה שלום! ואני לא זוכר מי אמר שג´ז זה חרא אבל אני לא מאמין שבן אדם שלא שומע טרנסים ומבין במוסיקה (עכשיו אני כבר לא בטוח) יכול להגיד את זה אין דבר כזה "לדעתי ג´ז זה חרא" אתה יכול להגיד לדעתי ג´ז זה מגעיל אבל חרא באמת ה-ג-ז-מ-ת איך אתה יכול להגיד כזה דבר ג´ז זה דבר גאוני יש בו הכל ועזוב אני אומר את זה בגלל שאני מת על המוסיקה הזאת אבל באמת בן-אדם אתה יכול להגיד שאתה לא סובל ג´ז והכל אבל זאת לא חרא של מוסיקה היא השפיעה מלא על הרוק והכל בכלל אז אני לא מנסה לפגוע בך או להעליב רק להבין מה קורה פה כי אתה יחסית לאנשים (וממה שראיתי אותך כותב בפורום) באמת מבין במוסיקה! אז היציאה הזאת לא הייתה במקום!
מה הבעיה שלכם !!!!! אמרתי שלדעתי האישית, האישית בלבד, ג´ז זה חרא. מי שאוהב את זה לבריאות. אני לא אוהב את זה, אז למה אתם מנסים להכריח אותי לאהוב משהו שאני לא אוהב ??
בכלל לא! אני מעריך את זה שאתה אומר את הדעה האמיתית שלך אבל אתה לא יכול לקבוע עובדה שג´ז זה חרא אפילו אם זאת דעתך האישית! נ.ב. אני אשתדל לכתוב יותר ברור
טוב, אני קניתי שם את הקראש וביררתי עוד כמה דברים, והיה ממש נחמד לי שם. אני רק אומר עובדות. אני מתכון לקנות בקרוב ספלאש - ויתכן מאוד שאני אעשה את זה בגוב האריות - כלי זמר ירושלים.
אני אתמול במקרה פגשתי את הלווין ברחוב ודיברתי איתו ואף אחד לא הבין למה אני מתכוון! וכדיברתי איתו אז הוא הבין טוב מאוד למה התכוונתי! ואיפה בדיוק קללתי? ולמה ניראה לכם שאני לוקח את זה רציני כל כך? פשוט ששמעתי שמישהו אמר שג´ז זה חרא ולא קראתי הכל! (טעות שלי) אז הייתי חייב לכתוב משהו!ואז הבנתי על מה הוא דיבר וזהו... ודרך אגב על הרצינות של הפורום: תיקחו דברים בפרופורציה כשצוחיקם אז תנסו להבין! וכשכותבים משהו זה כאילו אני באמת מתעצבן בגלל פורום!!!... תירגעו קצת!