כלי זבל!

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

danezeq

Member
דניאל ווייס?

זה השם משפחה שלך? ווייס? תגיד אתה גרת פעם בהדר-יוסף או נאות אפקה? אתה מכיר את "בית פרנקפורט"? (שאלתי אותך את זה פעם בתקופת פורום כלי נגינה)

Petrucci-jr

New member
אני דניאל וייס מהרצליה...

לא גרתי בשום מקום אחר מהרצליה חוץ מהבית שלי בלונדון

כלי זמר היו מאז ומתמיד רמאים נוכלים

וכן- גם לא ממש סימפטים! אני קיבוצניקית, כך שאין בסביבתי מבחר גדול של חנויות. העיר הקרובה ביותר היא ב"ש, ושם יש (עד כמה שאני יודעת) רק חנות אחת לכלי נגינה והיא כמובן של כלי זמר. עד כה קניתי שם, אבל עכשיו אני מעדיפה לחכות עם הדברים וכשאצטרך משהו באמת, אלך לשם- או שאארוז את עצמי לתל אביב (או מקסימום דרך האינטרנט?). תקלוט את זה- - 59 ש"ח על חבילת ספוגים למצילה!!!! אני נראית להם כמו בנק? כמעט רוששו אותי החרייאטים. והם באמת לא כל כך אדיבים. אני אישית קוראת לחרם צרכנים עליהם!!! אה, ובהזדמנות זו אולי כדאי גם שאציג את עצמי? - - שמי נעמה, זהו ערב פסח ואני משתעממת לי באינטרנט. החלטתי לבדוק את הפורומים הרבים של מערכת תפוז, ואולי גם למצוא לעצמי עודפורום מלבד השניים בהם אני משתתפת (בהם אין משהו מעניין מדי לרוב). ונראהלי שהפורום הזה ממש נחמד!
. אני בת 16 בעוד חודש וחצי, ומתופפת כבר חמש שנים בקירוב. התמחות-בלוז. אהבה- ג´אז, והרבה ג´אז. אבל בעצם, יש מתופפים שלא אוהבים ג´אז?
. זה הכל. מקווה שתקבלוני יפה..! עד העונג הבא, -נעמה.

HelloweeN

New member
כן. אני לא אוהב ג´ז.

יותר נכון אני מתעב את החרא הזה. אבל נאלצתי בשלב מסויים ללמוד כמה מקצבי ג´ז בסיסיים...

Blakey

New member
אחי ג´אז זה לא חרא.

תאמין לי אני שנאתי ג´אז בכל נשמתי עד שהתחלתי ללמוד וגם אז לא אהבתי את זה כל כך, אחרי כמה זמן זה פשוט היה הדבר היחידי שרציתי ללמוד. רק שתדע שלהחזיק מקצב ג´אז פשוט שיהיה חלק ונקי דורש הרבה עבודה. צריך לשבת ולנגן על הרייד לבד כל יום. ושלא נדבר על אילתורים. רוב מתופפי הג´אז הם המאלתרים הכי טובים שיש. ולסיכום... ישנם הרבה סגנונות שבנויים על הג´אז ולכן: ג´אז זה לא חרא!!! (לפחות לדעתי)

HelloweeN

New member
אולי

אבל כמו שאמרתי, לפי דעתי האישית (בלבד), אני טוען שג´אז זה חרא. אני פשוט לא אוהב את זה, לא מתחבר זה, ומתעב ת´מוזיקה הזאת.

Kodak997

New member
אחי זכותך לא לאהוב את זה

אבל אתה חייב להעריך תג´אז... בלי הג´אז לא הייתה מערכת תופים, לא היה רוק ובטח שלא מטאל. תראה איזה מתופפים יש בג´אז, אחד אחד....
איזה רעיונות, איזה מקצבים, האילתור, הדיאלוג בין הכלים... אתה לא חייב לאהוב את זה אבל תן כבוד בסיסי.

HelloweeN

New member
לא אוהב את זה..

ואני ממש לא מתלהב מהמתופפי ג´אז למיניהם.... אני בטוח שהם טובים וכל זה, אבל פשוט לא לטעם שלי. אני מתלהב משון ריינרט (סיניק,דת´), ריצ´רד כריסטי, ג´ין הוגלן.. כאלה.

Amir900

New member
חוק מס´ 1 בנוגע להתייחסות למוסיקה

אחרת. מי ששונא או אומר חרא על מוסיקה אחרת לא יכול לקרוא לעצמו בחיים מוסיקאי או נגן. תזכרו חוק זה ותראו מי שאומר זאת לא הגיע ולא יגיע בחיים להישגים בנוגע למוסיקה.

Blakey

New member
נכון מאוד

לדעתי מוסיקאי צריך להיות פתוח למוסיקה חדשה או שונה!

תודה על הברכות!

הרבה יותר כייף כאן מאשר בפורומים אחרים אליהם ניסיתי להצטרף, בהם האנשים אנמים וסנובים.
. בקשר לג´אז- אולי באמת הגזמתי מעט, אך מעולם לא ידעתי על מתופף שלא אוהב ג´אז על אוקטובות. מוזר. בתכל´ס- אני מחזיבה עצמי לאחת שמבינה במוסיקה, אבל מה לעשות- כרגע אני עובדת על דיסקו בהיי-הט, וזה פשוט לא כייף. אני לא אוהבת את הקצב, ולא את האוקטבות. טוב, מילא. שכחתי מה רציתי להגיד. אבל תודה על הברכות! ו...באמת שג´אז מתופפים הוא נפלא. תנסה קצת יותר, תעבוד על זה בהשקעה. ורגע, אולי בצעם לא נגנת אף פעם ג´אז? -נעמה.

Kodak997

New member
דיסקו?../images/Emo110.gif

מה זה המקצב הזה? את יכולה לכתוב אותו פה אם זה לא משהו מסובך?

danezeq

Member
ניר דיסקו זה קצב רגיל שמרימים את

ההייט כמה פעמים -למדתי את זה וגם אתה - רק לא קראת לזה בשם "דיסקו" במינימונסטר הם קוראים לזה ככה סתם בעע

למעלה