כלי זבל!

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

tkz

New member
כלי זבל!

במדרחוב בירושלים כלי זמר זו החנות הכי לא סימפטית שיש! בכלל כל החניות של כלי זבל לא סימפטים אבל תשמעו את זה: באתי לקנות ספוגים וסוגרים למיצלות איך שנכנסתי הוא שואל אותי "מה אתה מחפש" אני אומר לו את התופים אז הוא עושה לי שם אני הולך למוכר ואומר לו "כמה זה שתי ספוגים ושתי סוגרים" אז הוא שואל אותי: "רגע, לפני זה- באת לקנות או לעשות סקר שווקים?" איך שהראתי לו את $$$ הוא ישר חייך והתסובב להביא לי את הדברים שאלתי אותו בתור יעני טמבל על הסוגרים "תגיד זה מתאים לכל הסוגים של כל הסטאנדים?" אז הוא עושה לי "כן בטח" שקרן + מאנ11ק

Petrucci-jr

New member
אוקי תראו את זה!!!

איזה כיף לי אבא שלי חבר של המנהל של כלי זמר בארץ ושל סינגולדא אז כולם מתחנפקים אלי... כי הם חושבים שאני עשיר... וגם יש לי הנחות... אז לצערי אני לא יכול לבהין מה אתם לא אוהבים בכלי זמר

Petrucci-jr

New member
בואנה !!איפה אתה גר???../images/Emo104.gif../images/Emo86.gif../images/Emo116.gif

אני יקרא לכל החברים שלי משביב!! מה זה ינעל דינאק לך תשרוך שרוכים בחנות ירקות אינעל עמק עמק ערס חומוס טרי רק היום 4 שקל מה זה היה אתה מערב הורים אהה?? אני יקרא לכל שביב ירביצו לך חומוס חומוס אם אפשר בבקשה קצת חריף תודה בואנה אני עני בואנה חומוס חומוס בואנה נו למה אתה לא בא? עין לי סגיאוט קטיוו!!! (למי שלא הבין זה היה התפרצות ההומור הגרועה של דניאל וייס ANEMETY)

tkz

New member
חחחחחחחחח :)

בוא בוא מחר במידרחוב בירושלים אני יפוצץ אותך יביא עליך את כל הדודים שלי מהשוק
סתם אני חייב לציין בת"א כלי זמר היו בסדר, אבל באחרים -פוווווווווויאהה

Papito

New member
גם פה אתה מדבר ועושה שטויות

העיפו אותך בבושה מפורום כלי זמר בגלל השטויות שלך ועכשיו אתה בדיוק אותם שטויות פה?? אני בד"כ לא מדבר כאן אבל נכנס כמעט כל פעם כי אני אוהב את הכלי הזה וחבל שאנשים כמוך הורסים אותו בכלל אין לך שום קשר לתופים אז תפסיק להתקרצץ על פורומים נ.ב אל תגנו עליו וכאלו הוא סתם קרציה

tkz

New member
איפה בדיוק כתבתי תזכיר לי ?!

אין לי מושג על מה אתה מדבר
או שאתה סתם עובד בכלי זמר.

tkz

New member
אהה, באמת? כתבתי שם?

לא זוכר שכתבתי אבל נגיד שכן אף אחד לא העיף אותי ולא נעלים אז... סע הביתה

Papito

New member
לא התכוונתי אלייך

התכוונתי לפושטק המכונה פטר ג´וניר והכוונה היא לפורום כלי נגינה התבלבלתי וכתבתי בטעות כלי זמר אוקיי וד"א אני נמצא בבית נ.ב כדי לראות את האומללות שלו

Petrucci-jr

New member
to papito

סוף סוף פורום אם אווירה נעימה למה אתה הורס לי... באמת...אני צחקתי איתו

Petrucci-jr

New member
tkz

מאמי שלי הוא מדבר עלי כפרה... איכס בואנה ממש נדבקתי בקטע של הערסים הזה

dickies

New member
היי!../images/Emo10.gif

מאמי וכפרה זה לא דיבורים של ערסים =((

dickies

New member
לאאאא

וגם נשמה לא!! אני אומרת את זה לפעמים! מאמ זה בכלל לא! =((

Petrucci-jr

New member
חחח עוד אחד מהצבא של

THE EXORICT אחי צחקתי אין לי למה לריב איתך...

Papito

New member
אני לא בצבא של אף אחד

הצבא היחיד שאני נמצא בו זהו צבא הרוקנרול

Papito

New member
לא תודה../images/Emo5.gif

כמו שאמרתי אני מכיר את הפורום אז קראתי על הנטיות שלך ושל חברך

למעלה