כלים שלובים

מולוקו

New member
כלים שלובים

לילות שבת נשרפו את באה אליי במלוא עדייך חושפת כליל שלמות. את כבר זקנה אבל היופי שלך צעיר נושך בעורפי כצפע מזיל מחשבות לרגע. אני רוצה אותך אישה הרבה יותר אני רוצה מחשב את זמני לאחור כדי שאראה אותך נערה. יחד אנו רצים בשדות מנקבים חלומות מערבבים לבבות משלבים רעיונות. ובחושך בחושך בא אלייך בערגה מקבל אותך נערה. מרגיש את פעימות ליבך תיפוף של גשם טיפה אחר טיפה נקצבת. את מקבלת אותי בלהט נושכת שפתיי ברעד עוטפת אותי באהבה נוטפת מור ולבונה רק בחושך, בחושך.

שמים1

New member
בדממה ../images/Emo79.gif

לא אמרתי לך , שתיקותיך רועמות אל ליבי דמותך נרקמת בחלומי, ערגותיך נשזרים לתוכי כשתי וערב. לא אמרתי לך, חולמת את החיוך הקטן שבזווית שפתותיך. את התאווה בשתיקותיך. בחלומי אני נשזרת לתוכך בדממה.

מולוקו

New member
יודע

גם אם לא אמרת אני יודע. אני יודע שאת שם מאחורי המילים רועמת. חולמת עלי ואני בחלומי רואה מלאך משק כנפיים אודם שפתיים. בשקט בשקט בתוך הדממה את נושקת. לעת בוקר את נעלמת ושפתיים חותמת.

ריקי די

New member
ידעתי

חבקתי חיוך עם שחר בגוף של סוד שנגלה. תכלת שלווה גמאה אהבה שנספגה עם הטל. קמנו ללכת עוטים קטיפה לוהבת והיום, בוהק, צובע סנוורים. ידעתי סומק עם שחר בגוף של זכרון רקוע.

מולוקו

New member
נאמנה

בוהקים שדייך נוכח האור הקלוש פסע ביני לבינך רוח קייצית מנשבת מפרידה בינינו. ידיי לא נוגעות אבל גופך תאב אני מתבונן בך את מצליפה מבט רועדות כמו עלה נידף עם הרוח. לא אמרנו די כמה מילים יש באהבה שאלתי את אמרת מילה אחת נאמנה.

למעלה