כלוב מזהב

ר י נ ת פ

New member
בהמשך לדברי עדידה...

בהמשך למה שעדידה אמרה, יש לי עוד משהו קטן להוסיף: עומדות בפנייך שתי ברירות.... האחת, באמת לעשות איזה שינוי גדול בקשר (זה יכול לבוא לידי ביטוי בפרידה, בשיחה עמוקה וכנה וכד') ולצפות שדברים יסתדרו ככל שהזמן עובר... והאופציה השניה היא פשוט לקבל את המצב בו את נמצאת ולהנות ממה שכן יש לכם יחד... אישית אני לא מאמינה שפרידה תעשה את העבודה, לפי דברייך את עדיין מקושרת אליו ריגשית ופיזית, וניתוק ממנו יכול רק להרע לך, אז פשוט תנסי לכתוב לו הכל שחור על גביי לבן ככה הוא לא יוכל לקטוע אותך באמצע הוא יהיה חייב לקרוא הכל ויהיה לו זמן לחשוב על מה שנכתב עד שיוכל לענות לך בקיצור, המון המון המון הצלחה....לכאן או לכאן...

../images/Emo142.gif ר י נ ת פ

יש לי ממה להנות, ואני באמת צריכה פשוט לעודד אותו בצורה חיובית פשוט לספק בכמויות יותר גדולות.

../images/Emo140.gif ADIDA5

מצטערת שגרמתי לך לבכות, לא התכוונתי
החבר שלי הוא גם סרטן (יש לו יומהולדת יום לפניי) תמיד ידעתי שהכל בידיים שלי ואת יודעת מה? גם אם הוא עצבני ואנחנו,נגיד, באמצע ריב אני יכולה להרגיע אותו תוך שניה, מילה אחת, נשיקה אחת או חיבוקי. יש לי עליו השפעה, אך אני לא יכולה תמיד לשמור את הכעסים שלי בפנים. הבנתי שעברת חוויה דומה ואת בטח יודעת על מה אני מדברת. את צודקת שאני מטבתא הכי טוב בכתב וכתבתי לו כבר מלא פעמים בתקופות רעות וגם בטובות אם זה להסביר מצוקה שאני נמצאת בה ואם זה להגיד לו כמה שאני מעריכה, אוהבת וכיף לי. ואת צודקת זו דרך טובה בשביל שהוא לא יקטע אותי והשיחה תתפתח לריב. מאוד חכם מה שכתבת, נשמע לי שאת מאוד מיוחדת רגישה ומתוקה (איך לא? סרטנית
) מקווה שהמצב אצלך יותר טוב עכשיו. רק טוב

adida5

New member
בטח יותר טוב הרבה יותר

ובע"ה גם אצלכם ואם הוא גם סרטן...מאמי יש לך אוצר ביד נצלי זאת!

רונתי

New member
אור ירח יקרה

את חייבת לחשוב, שבעוד כמה שנים תהיי אישה בודדה עם ילדים, ותלכי איתם לבד לכל מקום ותמיד לא יהיה לו זמן כי יש כאלה שתמיד עסוקים. תאמיני לי, מניסיון, להיות אם חד הורית (אני נשואה אבל....) זה קשה ומתסכל מאוד.

סיפור מוכר מאוד

לי זה נראה שפשוט נוח לו את מטפלת לו בבית, מבשלת לו, מפנקת אותו , מנקה לו גם אני לפני איזה 9 שנים גרתי עם בחור כזה אני היתי המבשלת, המנקה, ועוד.. והוא סתם היה שם היה לו מאוד נוח שיש לו אישה בבית כשעזבתי אותו הוא רזה המון כי התרגל שאחרים מבשלים לו, פיטרו אותו מהעבודה כי פתאום הוא היה מוזנח, וגרושתו שהיתה חברה טובה שלי אמרה לי שהוא מגיע אליהם לחפש את הבישולים והטיפולים שאני עשיתי לו כזה טיפוס

adida5

New member
הכל תלוי באיך תרגילי אותו

וזה לא נכון כל בנאדם הוא אינבידואלי...לפי מה שהיא כתבה היא נורא מתוסכלת מדבר אחד אבל מאושרת מהרבה אני חושבת שאם תרפה קצת ותשתמש בכל העיצות שלנו לדבר איתו בהבנה וברוגע הוא יבין...והוא יישתנה... נוחות??? קיימת בכל אחד תלוי איך משתמשים בה

שיר2555

New member
אורירח

היי, מצטערת לשמוע על המצוקה שאת נמצאת בה , את מתארת את עצמך כבחורה חכמה ויפה ולכן אין שום סיבה בעולם שתרגישי כך את צריכה לקחת את עצמך בידיים להמשיך להיראות טוב לצאת עם חברות ולא להראות לו בשום אופן שאת עושה את זה כי הוא לא רוצה לבוא איתך אלא מתוך בחירה , אל תדברי איתו יותר על מה שמפריע לך תנסי להראות לו שגם לך כבר לא אכפת ,קחי את עצמך בידיים ותהני מהחיים , אם גם זה לא יעזור אז לכי עד הסוף ואת כבר תמצאי אהבה חדשה שידע להעריך אותך כמו שצריך בהצלחה...

למעלה