כלוב מזהב

כלוב מזהב

בניתי את הקשר הזה עם השיניים והציפורניים חיזרתי אחריו, תמכתי בו נתתי לו מעצמי הכל הכל, וכן הצלחתי לקרב אותו אליי, הצלחתי לגרום לו להיפתח להיות מודע לרגשות שלו ולהביע אותם, היה לי המון המון סבלנות אליו וסבלתי גם תקופות קשות אתו. המצב התחיל להשתפר, מבחינתו הוא שלי ואתי אבל אני לא מסוגלת לסבול יותר את מה שעדיין חסר בקשר הזה. הצטברו אצלי המון המון דברים מהתקופה שהייתי לוקחת את כל הקשר על עצמי, ליזום, לוותר, להתפשר לדחוף ולהאמין בנו, היום הוא לא מוכן לוותר על הקשר הזה אבל מה? הוא התרגל, התרגל שנוח לו אתי פשוט כך אני עדיין יוזמת הכל אנחנו גרים ביחד 7 חודשים (סה"כ שנה ביחד) ותאמינו או לא ב7 חודשים האלה יצאנו ביחד בדיוק 3 פעמים. אני מוצאת את עצמי עושה את ההליכות של הערב לבד, אחרי שכן תכננו לעשות אותם ביחד, אוכלת בבתי קפה לבד, מנקה ומסדרת את הבית לבד, הולכת לקולנוע ולים לבד, כל מה שאני מציעה שנעשה ביחד מתקבל בדחייה דוגמא: לפני כשבועיים קיבלתי דרך העבודה שלי מתנה יום של פינוק זוגי בספא בבית מלון באזור המגורים שלנו באתי אליו בשיא ההתלהבות ואמרתי לו, באיזה תגובה אתם חושבים שנתקלתי? "צריך זמן בשביל זה ואין לי נלך מתישהו אבל לא עכשיו" אם אני אומרת לו שאני אלך עם חברה זה מעצבן אותו וחושב שאני עושה לו דווקא. זו דוגמא אחת מיני רבות של הדחייה שאני נתקלת בה אני פשוט רואה זוגות אחרים ביחד מבלים מסתכלת עם עיניים דומעות ומקנא, ויתרתי וויתרתי הוא טוען שמספיק שיש לי אותו בלילה במיטה וזה הדבר היחידי שאנחנו עושים ביחד שוכבים והולכים לישון. יש לציין שגם לשכב לפעמים אני עושה את זה לבד, הכוונה היא שאני נגיד רוצה להשקיע בעניין הזה בסוף שבוע אז אני עושה את כל ההכנות שתהיה לנו אווירה הכי נעימה שבעולם ומה אני מקבלת? אין לו כוח הוא עייף אז הוא עושה את זה מאוד תכני נשכב על הבטן נרדם ומשאיר אותי עם הנרות, הקטורת, המוזיקה והדמעות. מה לא עשיתי בשביל שזה ישתנה דיברתי אתו, רבתי אתו, עשיתי לו דווקא,מניפולציות, להגיד לו מה חסר לי ולמה אני מצפה ממנו, לבכות לילות שלמים, לאיים בעזיבה, ניסיתי גם להבין ולמצוא לעצמי חיים ומצאתי את עצמי לבד עושה דברים כשיש לי בן זוג ישן בבית. אתמול החלטתי שאני מסתפקת בלאכול אתו ארוחות ערב בבית אחרי ששנינו חוזרים מהעבודה קניתי מצרכים נכנסתי הביתה ואמרתי לו שאני מכינה אוכל לשנינו, הוא אמר שקבע לאכול עם חברים שלו אבל יבטל בשביל לאכול אתי (תבינו שלאכול אתי בחוץ אין לו זמן אבל עם חברים שלו כן יש לו זמן לאכול) הכנתי אוכל וקראתי לאדון שיבוא, בדיוק באותו רגע השכנה צלצלה בדלת אותה שכנה שמגיעה כמה פעמים בשבוע להתייעץ אתו (שניהם עובדים באותו תחום)והרבה פעמים היא נוחתת עלינו כשאנחנו באמצע משהו אז הוא עוזב הכל יושב אתה כמה שצריך ולא משנה שאני מחכה לו בשביל שנאכל ביחד או לעשות כל מיני דברים אני פשוט צריכה לשבת בצד לחכות בגלל שהגברת החליטה שעכשיו היא צריכה אותו, השכנה הפכה להיות הסיוט שלי והוא חייב לרצות אותה. דיברתי אתו על זה אלף פעם והתעקשתי שאני צריכה לבוא קודם שהיא זאת שצריכה לחכות אם הוא באמצע משהוא אתי, והוא אמר שאני צודקת ושזה ישתנה. אתמול היתה לי ציפייה שיגיד לה שאנחנו עומדים לאכול שתחזור עוד חצי שעה... אתם יודעים מה? גם רבע שעה הייתה מספקת אותי, מספיק שאני אראה שאני במקום ראשון לפניה אבל מה פתאום שהוא יבאס את השכנה? אני ישבתי במטבח עם האוכל על השולחן והם ישבו להם בסלון לקחו את הזמן. אני כותבת את זה מהמשרד שלי באמצע עבודה ובוכה, אני לא מסוגלת יותר לא מסוגלת ואני צועקת לו את זה כל פעם, כל פעם אבל הבן אדם לא קולט באיזה מצוקה אני נמצאת. אני אוהבת אותו אבל לא מצליחה להתגבר על הקטעים האלה. זה נכון הוא בן אדם מאוד עסוק לומד ועובד ולי יש יותר זמן ממנו, אבל מה אני מבקשת? לא באתי אליו בדרישות מוגזמות שנצא כל יום, אני אסתפק אם פעם בחודש יתקשר אליי באמצע היום מעבודה ויציע שנצא לאכול ביחד היום, אני אסתפק בשיחה לא צפוייה שהוא ייזום באמצע יום בשביל שישאל מה שלומי או שיגיד לי שהוא מתגעגע, אני אסתפק אפילו בהודעת SMS עם מילה אחת, אני בחורה שאפשר לשמח ולספק בקלות, והוא יודע את זה. אני מצפה ומצפה וזה לא מגיע, אני מבקשת וצועקת לו ממעמקי המצוקה שלי והוא רואה רק את עצמו ואת העצבים שאני מביאה לו כל יום. הוא לא מבין למה אמרתי לו אלף פעם מתוך הדמעות "אני לבד" והוא לא מבין אני במצב של חולשה ועצבים עד כדי כך שהפכתי להיות בלתי נסבלת, כל דבר קטן אני מסוגלת לפוצץ לריב של כמה שעות. והוא לא מבין, הוא גם לא נותן לי ללכת ממשיך לפזר הבטחות. אני בחורה שאוהבת לחיות לעשות דברים, לגוון, אני (או שהייתי) הכי כיפית שבעולם עם שמחת חיים ידעתי לנצל כל רגע של אושר ולהנות ממנו עד הסוף והמצב הזה רק מדכא אותי, וכן אני רוצה את החבר שלי אתי ולידי כמו כל זוג נורמלי, אפילו סתם ללכת ברחוב יד ביד, וחשוב לי לציין שכל גבר אחר היה גאה ללכת אתי ברחוב יד ביד אני נראית מצויין גוף, פנים, הופעה יש לי מראה מאוד אצילי ויופי אקזוטי ומיוחד, יודעת לצחוק ולהצחיק אבל הבן אדם הזה גורם לי להרגיש לא שווה, לא מקובלת ודחוייה אני לא מסוגלת יותר. תגידו לי בבקשה מה לעשות, מה נחשב לחכם לעשות במצב הזה, כי מרוב ייאוש אני מרגישה שהתחלתי להתנהג ולדבר בטמטום ופזיזות. כואב לי הראש כבר. בבקשה תתיחסו... אתו אני לא יכולה לדבר כבר. אני צריכה את עצותיכם. רק אל תציעו לי ייעוץ כי מבחינתו זה לא בא בחשבון.

meshi4

New member
אם את מעריכה

את עצמך כבחורה כייפית עם שמחת חיים.והיום את במצב העגום שאת מתארת.אז תהיי אחראית לחייך ותסיקי את המסקנות.גם לא מבינה איזה אהבה זאת?זה נשמע חד צדדי.חבל שאת מוכנה לחיות במצב כזה.

רוזנה

New member
כלוב מזהב?

אור ירח, היכן הזהב שאת מדברת עליו? את הכלוב אני בהחלט רואה, כלוב שאת סרגת לעצמך עם הציפורניים והשיניים, כפי שתיארת, שאת בנית, שאת יצרת שאת עשית. בשביל מערכת יחסים צריך שני אנשים, ונראה שבמקרה שלך, אין את השיתוף הזה. אעיז ואומר שאין אפילו עם מי לשתף פעולה (אפילו לייעוץ הוא לא מוכן ללכת... תגידי, הוא בחר להיות בקשר הזה מתוך הכרה מלאה? האם זה היה אילוץ? האם הוא יודע מערכת יחסים מהי?) אני חייבת לציין שאני שופטת מהמקום בו את בוחרת להראות את הדברים, ואולי אני טועה, אבל לי נראה שמה שבעצם קורה הוא שאת אוהבת את הבחור מאוד (!) ולא מוכנה לוותר עליו, אפילו במחיר של חייך עצמך ואושרך האישי. אני חושבת שלעיתים אהבה לא מספיקה יקירתי כדי להיות מאושרים. אני חושבת שבתוכך את יודעת את התשובה ומה צריך לעשות, אבל אין לך אומץ (כמה שזה קשה!) לעשות את מה שנכון לך(!) לעשות. את צריכה לבחור אם את בוחרת לשלם מחיר בבדידות העיקר להיות עם הבחור שאת אוהבת, והוא לאו דווקא בן זוג שלך (לגור ביחד, לישון ביחד ולשכב ביחד זה לא מספיק זוגיות, בשביל זה אפשר לגור עם שותף) או שאת בוחרת לסבול קצת את הפרידה ואת התקופה שאחריה ולחזור לעצמך בגדול עם בן הזוג שאת גם אוהבת וגם מתאים לך מבחינת קיום זוגיות, כפי שאת רואה אותה. הכל בחיים זה בחירות שלנו. כל בחירה שלנו משפיעה לנו על החיים, וכל בחירה שלנו היא בחירה במודע והשאיפה היא שהבחירות שלנו יעשו אותנו מאושרים. ליבי איתך!

שיחררתי אותו

אלף פעם, התחננתי שיניח לי גם אתמול בלילה אבל הוא אוחז בי ובקשר הזה בכל הכח, והוא טוען שהוא אוהב אותי ושאני צריכה טיפת סבלנות עד שהוא יעבור את התקופה הקשה שנמצא בה, וממשיך להבטיח שיהיה טוב. העניין הוא שאני לא יכולה עכשיו לקום ולעזוב את הדירה מכל מיני סיבות, באמת שאין לי אפשרות, וזה לא סתם תירוץ.. אני מסוגלת להמשיך לחיות אתו עוד תקופה בתור שותפים עד שאני אתארגן על עצמי, אבל הוא לא מוכן לסידור כזה, טוען שזה בלתי אפשרי ולא מניח לי, אז אני משתפת פעולה וכן חוזרת אליו כי אני כן אוהבת אותו, הצגתי את הצד העגום של הקשר אבל זה לא אומר שאין עוד הרבה צדדים חיוביים, אז מצד אחד אני אשמח להשתחרר ממנו למרות שאני אוהבת אבל לא סובלת את הדברים איך שהם, מצד שני לפעמים עדיין יש לי תקווה שהעניינים יסתדרו איך שהוא מבטיח כל הזמן אחרי שיעבור את התקופה הזאת. אני מאוד מבולבלת, והחלטתי להתנהג בשיא האדישות למרות שקשה לי לכלוא את כל העצבים וכל התסכולים בפנים, אני בחורה מאוד שקופה ומאוד אמיתית קשה לי להיות צבועה, אך בכל זאת מהיום אני אמשיך לעשות דברים לבד כי אין לי כח כבר לריב עד שהוא יבוא אליי לשאול שאלות ואז אני אשקול איך להגיב.

noosi

New member
YOU ARE SAYING

THAT THERE IS ALSO GOOD SIDES TO HIM WHERE ARE THEY ? AND WHY YOU CHOOSE NOT TO MENTION THEM ? FROM WHAT YOU ARE WRITING, IT SEEMS THIS REALTIONSHIP GOING ONE WAY ONLY HIS WAY. WHAT ABOUT YOU ? WHERE ARE YOU IN THIS REALTIONSHIP ? ARE YOU ON HOLD ? FOR WHAT ? WAS IT EVER DIFFERENT, HAVE YOU BEEN HAPPY WITH HIM IN THE PAST AND THIS SITUATION IS ALL NEW TO YOU, OR IT WAS AL;WAYS LIKE THAT, AND YOU ARE CHOOSING TO BE ON HOLD, TO MINIMIZE YOUR SELF, YOUR LIFE, FEELINGS, THOUGHTS AND ALL FOR WHAT ? IS HE REALLY WORTH IT, DOES IT REALY WORTH IT ? YOU SOUND LIKE YOU ARE YOUNG {AND RESTLESS...} AND I DO NOT UNDERSTAND WHY DO YOU HAVE TO SETTLE FOR SOMETHING LESS THAN PERFECT

NOOSI

התפקיד שלי בקשר הזה הוא "המחזיקה של הקשר" "המייסדת של הקשר" "המכניסה חיים לקשר" "הצד הנותן מעצמו יותר מדי בקשר" "הצד הפחות מסופק בקשר". תבין/י שמעט הדברים שיש לנו ביחד אני יצרתי אותם ואני התעקשתי להחזיק אותם, כל התפקיד שלו זה לאסוף אותי כל פעם שאני מתפרקת ואני מתפרקת די הרבה בתקופה האחרונה, אז הוא משמיע לי כמה מילים יפות מבטיח לי כמה הבטחות מחבק אותי ונרדם. מה טוב? אז כך: כל פעם שאני צריכה אותו לידי במשהו קונקרטי אז הוא שם, הוא בחור עם לב זהב ורגישות, שכנראה משהו השתבש לו באיזשהו שלב בחיים נפגע ממישהי בעבר או שהיה לו קשר בעייתי עם אמא שלו באיזשהו שלב, למרות שהוא בא ממשפחה מאוד טובה (לפחות על פניו). כשטוב אתו אז טוב ממש, כשיוצא פעם ב- ואנחנו כן עושים משהו ביחד אז זה הכי כיף שבעולם, יש בינינו כימיה מאוד טובה, הוא מתייחס אליי כאל חובה בחיים שלו, הוא לא יכול להירדם אם אני לא לצדו במיטה, דואג לי, סך הכל הוא בן אדם טוב, הרבה דברים בעצמו הוא התאמץ ושינה בשביל לרצות אותי. הוא מאוד איכפתי ולא אדיש נראה לי שפשוט לא מבין על מה כל המהומה. יש לו גם נתונים אובייקטיבים שהם גם חשובים, הוא גבר מאוד מושך ומרשים, אינטליגנט, מצליח, משכיל, שאפתן. מה שחסר לו זה אנטליגנציה רגשית שאין לו בגרוש, הוא היה אחד שפשוט הדחיק והדחיק רגשות, רק בזכותי למד קצת להכיר ברגשות שלו ולהביע אותם, בגלל שאני כל הזמן, כל הזמן הייתי בשבילו דוגמא לזה, כמה שיחות ניהלתי אתו על רגשות ושזה דבר נפלא, מתנה שאין לפחד ממנה וכו'... תמיד הייתי צעד לפניו בקשר הזה והוא בא אחריי, לימדתי אותו הכל וכן למרות כל מה שעדיין חסר הוא למד הרבה דברים ממני. היום אני שומעת ממנו מילים כמו: אני אוהב... אני מפחד... עצוב לי... אני כועס...רק אתי הוא יכול להראות חולשה מבלי חשש שיישפט על זה...השקעתי בו המון אבל אין לי כוח להשקיע עוד, אני רוצה כבר לנוח, ובינתיים ממשיכה לחכות ולהתאכזב.

noosi

New member
BIG EXPECTETION

BIG DISSAPOINTMENTS I UNDERSTAND WHEN YOU ARE COMING FROM, BELIVE IT OR NOT, AND I THINK IF YOU WILL STOP DREAMING SO BIG, STOP PLANNING MAGIC MOMENTS THAT ARE CLEARLY NOT HIM THEN YOU WONT BE DISSAPOINTED THAT MUCH IF YOU LOVE HIM, IF THERE HAS BEEN AN IMPROVMENT, WHY DON'T YOU LET HIM BE FOR HIM TO SAY I LOVE YOU, I CARE, I AM ANGRY AND OTHER WORDS THAT SPEAK OUT FEELINGS IS A BIG STEP SOMETHING HE NEVER DID ONLY WITH YOU HE ALLOW HIMSELF TO OPEN UP IT IS NEW FOR HIM, IT IS HARD FOR HIM WHAT COMES TO YOU NATURALY FOR HIM IS CLIMBING A MOUNTAIN IF YOU ARE TIRED OF PUTTING EFFORT INTO THE REALATIONSHIP, THEN STOP LET IT BE MAYBE HE FEELS THAT YOU PUT HIM TO TEST EVERYTIME YOU BEING ROMANTIC EVERYTIME YOU WANT HIM TO BE SOMETHING HE IS NOT EVERYTIME YOU WANT HIM TO ACT THE WAY YOU WISH HIM TO ACT BUT HE CAN'T YOU ARE TALIKNG ABOUT PROGRESS AND IMPROVMENT WE, THE WOMEN, SOMETIMES TRY TO CHANGE OUR PARTNER WHY DON'T YOU SLOW DOWN INSTEAD OF BEING SAD AND UNHAPPY DON'T GIVE UP GO OUT WITH YOUR FRIENDS, JOG WITH YOUR FRIENDS, HAVE COFFE AND SMALL TALK WITH YOUR FRIENDS DON'T GIVE UP WHO YOU ARE JUST DON'T EXPECT HIM TO BE THE SAME AS YOU

תודה, מילים מאוד חכמות

אני אזכור אותם ואשתדל לפעול לפיהם, ממש חכם ונראה לי נכון. תודה

את לא שחררת אותו...

את מוכנה לסבול הכל מן הסתם את אוהבת אותו. הפעם על כל פשעים אהבה לא תכסה... עד מתי תהיי מושפלת נפשית ???????????????? כבר החלו ניצני הסדקים והשבירה ביחסים... הוא מבטיח... אני חושבת שבתוכך את יודעת בדיוק מה צריך לעשות. להפרד!!!

בתשובה לשאלתך רוזנה

לא, לפניי הוא לא ידע מערכת יחסים מהי, לא לדבר על לגור עם בת זוג, הוא היה אחד שנכנס לקשרים של שבועיים שלושה ובורח, כמה פעמים היו לו קשרים של חודשיים שלושה לפני שהוא היה נעלם לבחורה מהחיים.הוא ממשיך ואומר לי כל הזמן שאני הראשונה שרצה להיות אתה כל כך הרבה זמן. לעומתו לי היו קשרים רציניים, ואני יודעת שדברים מינימליים אני לא מקבלת בקשר הזה. הוא נותן, והמון בקטע החומרי. אני אכן אוהבת אותו מאוד אבל כן מוכנה לוותר עליו, ובשביל זה אני חייבת לעזוב את הדירה וממש אין לי אפשרות עכשיו. אני ממש תקועה, כל עוד שאני אתו באותה דירה הוא לא יניח לי, אני כמהה לקשר נורמלי. את נשמעת לי מאוד חכמה ובוגרת אולי יש לך עצה בשבילי איך אני מגיעה לזה אתו. ויש לציין שאכפת לו זה לא שהוא לא מתייחס אליי ולמצוקה שלי, הוא פשוט לא יודע איך לאכול את זה, נראה לי, מאיים עליו או משהו כזה. והוא חוזר כל הזמן ומבקש סבלנות, ולא מבין שכבר אין לי...

רוזנה

New member
ירחית חמודה

אני לא בטוחה שאת באמת רוצה לסיים את זה, ושאכן ביקשת ממנו לעזוב. אם היית מתכוונת לזה ברצינות, הוא היה עושה זאת. אני חושבת שהוא פשוט לא חושב שאת רצינית. אם את באמת מתכוונת לזה, והחלטת לעזוב, את תעשי צעדים לקראת זה גם אם את צריכה להפוך עולמות. נראה לי שאת בוחרת בתשובה הכי קלה עבורך ועבורו, כי לו בוודאי נוח המצב כפי שהוא. קצת קשה לי להגיד לך איך את מגיעה למערכת יחסים איתו, מאחר ואני לא ממש מומחית בנושא, ולא מכירה אתכם כלל. עם זאת אני יכולה לנחש ולומר שבשביל להגיע לזוגיות, צריך שניים, וכרגע יש רק אותך. אם זה מספיק לך, אשרייך. אם את בתוכך יודעת את התשובה, ומחכה שמישהו אחר יחליט בשבילך את ההחלטה, אזי אינך חזקה מספיק כדי לעשות ולעמוד אחרי הדברים שלך, ולכן כדאי שתמשיכי להיות איתו, אחרת לא תוכלי באמת להשתחרר ממנו. דיברתי שטויות? יכול להיות, אני מאוד עייפה היום...

טקטיקן

New member
עזרה

א. כל הכבוד שאת כזאת, אני בטוח שאת מיוחדת, עצתי היא, א` תפסיקי לנדנד לו שאת רוצה לצאת ולדבר איתו כל הזמן, התאזרי בסבלנות ואפי` הרבה, ושהוא מיתיחס אליך יפה תפרגני לו הרבה, אפי שבהתחלה זה יראה משונה, אבל כל דבר משונה נהפך להרגל. ע"י שתפרגני לו הוא מעצמו יתחיל להיתיחס אליך יותר יפה. גבר לא אוהב אשה מרמורמרת זה עושה לא טוב, לכן אם תפסיקי להראות לו שאת עצובה ותפרגני לו לדעתי הבעיה תתחיל להפטר, כל אופן שיהיה לך בהצלחה

../images/Emo141.gif טקטיקן

אני יודעת שזאת הדרך לגרום לגבר לרצות יותר ויותר לעשות לי טוב, פשוט להראות הערכה לכל דבר קטן שהוא עושה, אני עושה את זה, אך לפעמים כשהציפיות שלי לא מתממשות פעם אחרי פעם אני מגיעה למצב שאני מסתכלת רק על מה שחסר, וברור לי שזו הדרך הכי בטוחה לגרום לגבר להיסגר ולהתרחק. אני אשתדל לפעול כל הזמן לפי העצה שלך, כי סך הכל יש לי גבר בבית שתמיד אמרתי שאם לא כמה תסביכים שלו (כמו שלכולנו יש) יכל להיות הגבר המושלם. בכל אופן תודה רבה לך. שיהיה לך רק טוב

טקטיקן

New member
עידוד

א. באמת כל הכבוד על המאמצים שאת עושה אם בעלך, יש לי דבר אחד חשוב לומר לך, אין בנ"א בעולם מושלם לכל אחד יש חסרונות ומעלות לי ולך, החכמה בחיים להסתכל על הצד החיובי, לכל מטבע יש 2 צדדים השאלה היא על איזה צד מסתכלים וככה זה בכל דבר בחיים, ב. אם עולה לך מחשבה שלילית עליו השתדלי להפוך את המחשבה לדבר חיובי שבו אמנם זה קשה אבל לאט לאט תתרגלי לזה, וכמו שאמרתי לך תפרגני בלי סוף ואל תראי לבעלך שלא טוב לך, ואז יהיה לך לא טוב, אלא פצצה! בהצלחה!

נירילי

New member
כמו אור הירח

הכתיבה שלך יפה ואצילה ,את כותבת ברגישות רבה ,ובכאב רב ,ולכן אני לא מאמינה שאני מייעצת לך כך ,אך עלייך לקום פשוט וללכת ,להשאיר לו מיכתב על השידה ליד הטלוויזיה ,וליכתוב לו בפשטות שהוא גורם לך כאב רב ,אין טעם יקירה לחיות עם אדם שגורם לך כאב כל כך רב ,אתם לא נשואים ,ואין לכם ילדים ,את עוד צעירה ,ושום דבר לא בוער ,מדוע עלייך להתפשר ,בעוד מספר שנים אם תהיי איתו את תהפכי לאישה ממורמרת ועצובה עם עיינים כבויות ,מדוע ,מדוע ,עלייך כל כך לסבול ,החיים גם כך קשים מאוד ומלאים בסבל מסביב ,מדוע להוסיף אם יש אפשרות להמנע ,אישה יקרה זיקפי ראשך ,חייכי ,וצאי לדרך חדשה ,שבה תפגשי גבר שישא אותך על כפיים ,כך הייתי מיעצת לביתי ,שלך נירילי

../images/Emo39.gif נירילי קבלי פרח

מה שכתבת לי מאוד ריגש אותי יכולתי להרגיש שאת אישה מאוד חמה ורגישה, אנחנו אומנם לא נשואים אבל תאמיני לי שלמרות הכל יש לי משהו טוב ביד, ברגעים הטובים אני מרגישה הכי חום ואהבה שבעולם הוא מאוד רגיש וחם ממש יוצא ממנו חום בכמויות, הוא גם מעריך את מה שיש לו בידיים הוא פשוט לא מוכן לוותר עליי, עלינו, יש בו תכונות מקסימות שאין אותם בהרבה גברים. את מבינה למה אני לא מוותרת בקלות למרות הכל? זה כאילו שקיבלתי חומר גלם שאני צריכה פשוט לעצב אותו והוא כן פתוח לזה, זה לא בא בקלות אומנם, אבל זה בא, האיש שלי השתנה המון מאז שהכיר אותי, אם לא הייתי רואה תוצאות הייתי מוותרת מזמן. חוץ מזה אני פשוט אוהבת אותו. את מבינה אותי נכון?

המקרה שלך דומה לנשים מוכות...

גם הן נשארות עם הגבר המכה למרות שנורא כואב להן , עד שהן או נירצחות או שהגיעו מים עד נפש לאחר מספר שנים. להבדיל אלפי הבדלות מהמקרה שלך שבו אין אלימות, אך יש פה תלות בלתי הגיונית ולא מובנת. סה"כ לא התחתנתם ואין לך שום בעיה לעזוב אותו כלכלית ופיזית, אפילו שזה יכאב לך ריגשית. תחשבי לעצמך כמה את סולדת במחשבה כשאת שומעת על אישה מוכה שלא רוצה לעזוב את בעלה מיד עם הסטירה או האיגרוף הראשון ומוצאת לעצמה תירוצים עלובים ולהצדיק למה הוא עשה זאת ושהיא עדיין אוהבת אותו. לפעמים האהבה לבד לא מספיקה. זה כמו לאכול לחם ללא שתיה, אמנם נישארים שבעים אך אפשר בסוף למות מצמא מהתייבשות אם לא שותים. תשובתי אולי תכעיס אחרים בפורום אך מה לעשות אני רפה שכל לא? כבר הודיתי בכך .

adida5

New member
../images/Emo39.gif האמת..קראתי הכל..ובכיתי

אבל לא סתם אלה באמת בכיתי..כבר חשבתי שהחלפתי ניק.. אור הירח..מתוקה..קודם כל היה ברור שאת סרטנית...האמת שהחבר שלך בטוח אריה אבל לא משנה... מערכת הזוגיות שלכם הגיעה למצבה "בזכותך" ובזכותך היא תשתנה בלבד.. 20 איש יכולים להגיד לך שחור אבל אם את רואה לבן זה יהיה לבן ונטו לבן לכן אני לא רוצה להגיד לך מה לעשות חד וחלק אבל אני אגיד לך מה אני עשיתי.. בדיוק כמוך אבל אחד לאחד כך היה ובכל פעם רבתי איתו צעקתי וצברתי מטענים. אחת התכונות הלא טובות בנו מזלות סרטן <ויש בודדות> היא שאנחנו צוברים דברים חושבים שכולם מבינים אותנו ואז...בום התפוצצות קטלנית ואז יודעת מה קורה?? באמת לא מבינים אותנו...אז בכיתי וצרחתי וכעסתי וניפרדנו וחזרנו והכל בערבוב מסחרר והוא..עדיין לא הבין למה... עצרי שניה חשבי במה את הכי טובה בהתבטאות בע"פ או בכתב..? <בטוח בכתב> כתבי לו מכתב הסבירי את כל כאבך..אפילו הדפיסי את מה שכתבת כאן...<היה לי כ"כ קשה לקרוא את זה> שבי איתו תוך כדי ובסיום המכתב יהיה קל יותר לדבר..ולא לצעוק רק לדבר.. ואל תגידי..כבר דיברנו כבר ישבנו...עזבי תנסי ברוגע..הוא לא שונא אותך..את לא מוכה...והוא לא מנצל אותך...אל תקומי ותלכי..הלחמי עוד טיפה ממש טיפה...הוא אוהב ואת אוהבת..זה שווה הבנתי שאת לא יכולה לקום וללכת מהדירה...נצלי זאת כמצב לחיים האמיתיים בהם אי אפשר באמצע לקום וללכת להורים...כאן ועכשיו צריך לפתור דברים. עוד דבר..אל תזרקי באוויר.."נפגע בעבר או קשר לא טוב עם אמא שלו..." כשאת רוצה לדעת מה באמת גורם לו להסגרות כזו שבי איתו אל תסיקי לך מסקנות ותחיי לפיהן חיי לפי עובדות! אני מקווה שיצליח לך..נורא נרגשתי מהדברים שכתבת פשוט אחד לאחד. עם כל האהבה...עדי.

למעלה