כלה

גועל נפש של דיבור , זה בידיוק מה

שדברתי עליו לפני מס' ימים. החוסר כבוד הזה של מס' מאפרים מקצועיים פה גובל בטימטום נוראי! ואני חושבת שמנהלת הפורום צריכה להתייחס לנושא הזה ברצינות ולהזהיר את מי שצריך. זה לא יתכן שבן אדם ישים תמונות ויבקש דעה ( וזה אומר שכל מי שרוצה יכול לתת לו דעה הרי זה פורום) ולאחר שהוא לא מקבל מחמאות כמו תמיד פוצ'ילה מוצ'ילה , הוא פותח פה מלוכלך ומראה לנו בידיוק מי הוא האמיתי. מה רק אני חושבת כך?

סטפני ס

New member
אני מסכימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט זוועה!!!!!!!!!!!!! יותמי לא כולם חייבים להחמיא לך לא כולם יאהבו את האיפורים שלך תתבגר כבררררררררררררררררררררררררר אמרתי את זה ואני אגיד את זה שוב אתה לא משנה שום דבר הכל אותו דבר ואתה יודע מה זה טוב שאתה עוזב אפילו מצוין לא נצטרך לראות את אותה עבודת איפור שוב ושוב ושוב חאלאסססססססססס נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yottami

New member
לסטפני והשניה...אני לא אתפלא אם את

הפיצול של אתי אלבכרי...את הניק השני שלה.....מבחינתי את אתי אלבכרי....ואני בטוח שזו את.....

מר יוסי כהן: חשבתי שהייתי ברורה

מספיק כלפיך. למרות שנהגתי באורח רוח ובמתינות, הייתי בטוחה שאתה חכם מספיק לקלוט בין השורות את מה שאני חושבת עליך. אין לי שום צורך להסתובב עם כינויים כדי לפגוע בך כאשר בזהותי האמיתית אני עושה זאת כל כך טוב.

נכון מאוד. ומה שלא חשבת עליו אני

כבר שכחתי ומאחורי. ואם כבר מדברים על גיל..תפסיק עם ההתנהגות המבישה הזאת. אתה יודע שהר והר אינם נפגשים אבל אנשים בסופו של דבר כן. אל תתאמץ כל כך לפגוע בי. זה מעמיד אותך באור מאוד עלוב כאן. אני לא מסתתרת מאחורי זהויות בדויות. זה לא הסגנון שלי. אני משתמשת בשם שלי, ונכון גם הגיל שלי רשום על הכרטיס האישי שלי. אני מאחלת לך נסיעה טובה והצלחה בחו"ל ובכל אשר תפנה ותזכור שאנשים תמיד נפגשים.

yottami

New member
אז בואי ואצטט אותך חמודה.......

"אין לי שום צורך להסתובב עם כינויים כדי לפגוע בך כאשר בזהותי האמיתית אני עושה זאת כל כך טוב".....אז באמת אין צורך להוסיף.....גם לשקר צריך לדעת אתי....

yottami

New member
תודה לכולם על התמיכה......בי ביי

אני עוד שעה כבר לא פה ......אז בהצלחה

זה אתה הראית את החולשה והפגיעות

כשהגבתי לעבודה שלך. ועשיתי זאת בכנות ביושר ועם שמי האמיתי. גם כתבתי לך שלא תיארתי לעצמי שתיקח את זה כל כך קשה אבל עזוב..הדיאלוג הזה נמוך מדי עבורי. אולי בחו"ל תלמד שתחרות בונה ולא משתקת. דרך צלחה

חחח.. אוי אתה ממש פאתטי

לפי מה שראינו פה אתי יודעת טוב מאוד לעמוד על שלה ולפתוח את הפה כשצריך, אז מספיק עם הסרטים שיש לך בראש לגבי אישיות מפוצלת. הבן אדם היחיד שהכרנו שיש לו את זה - זה אתה! את האמת, ממש מוזר שבן אדם מקצועי כמוך ( כפי שאתה לפחות אומר) לוקח דברים שנועדו להיות ביקורת בונה והופך אותך לריבים. תגיד לי איך אתה מסתדר בעבודה עם אנשים עם האופי הילדותי שלך? פעם הבאה, כשאתה שם תמונות ומת בתוך ליבך שכולם יגידו וואווו למרות שהם לא היו כאלו, תציג אותם לפני ילדה בת 10 שלא מבינה כלום מחייה כדי שהיא תגיד לך את זה. כל עוד אתה עושה את זה על גבי הפורום , לכל אחד יש זכות לומר את דעתו לא נעים לך לשמוע, פשוט תמנע את המצבים האלו בלא לשים תמונות.

דוגרי כבר נמאס מאותו איפור

על כל אחת כל פעם מחדש יותם לא רק מעושן הולך, אתה יכול גם לאפר אחרת נמאס לראות את אותו איפור רק עם צבעים שונים! איך לא נמאסת על עצמך?

סטפני ס

New member
סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי תלמד משהו חדש בחו"ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא אתי אני עדי אז תסתול ת'פה שך!!!!!!

rotemoosh

New member
יותמי ממש לא יפה מצידך..

שמת פה עבודות שלך וזה פורום ולכל אחד יש דעות אז אתה צריך ללמוד לקבל את הדעותש ל אחרים גם..אני לא יודעת אם אתה תראה את זה אם לא נסעת כבר אבל תתחשב גם בדעות של אחרים..

RReuTT

New member
טוב תשמעו אנשים- זה לא עסק.....

נמאס לי לראות את שרשורי הענק האלה שלא מובילים לכלום.... לאף אחד אין שום זכות לרדת על השני... אומנם להעביר ביקורת בונה זה סבבה, זה הרי מה שכולנו רוצים. אז בבקשה מכולם ובמיוחד ממך יותם, לא להגרר לזה יותר מידיי... כי זה באמת מיותר. תודה.

ע ו ל ם

New member
קצת צומת לב..

חבל יותם שאתה לא יודע לקבל בקורת בונה.. אם תדע לקבל בקורת, אולי תוכל לשפר ולהתמקצע ברמת האיפור שלך.. וכך תוכל להצליח יותר, אתה לא חושב?!

KerenWelling

New member
אני מתאפרת ככה ליציאות...

זה יפה. וזה גם ממש לא בעיה לבצע למי שלא יודעת איך... אם אתן רוצות פרטים אז הכי טוב לעשות את זה זה בפנים מול פניחם כי באינטרנט לא תבינו כלוווםםם

למעלה