כלה

../images/Emo39.gif בקשר לתמונה השניה...

האיפור מאוד יפה, אבל לא עליה
וזה דיי תופס לאחרות, למה לכולן אתה שם צללית לבנה כל כך בחלק הפנימי של העין? יש כאלה שהן כהות מדי בשביל כזה לבן...

little bony

New member
אוי יותמי...

העבודה הזו מזה לא מתאימה לך.. זה בולט מדיי לטעמי... כל שאר העבודות מדהימות כמו תמיד.. אמרו לך פעם שאתה מוכשר?(כן) אז עוד פעם... קבל ח"ח

rotemoosh

New member
יותם צלם אתה לא תהיה!../images/Emo13.gif

כשמצלמים עם מצלמה דיגיטלית (בהנחה שזו היתה דיגיטלית) מצלמים רק לרוחב לא לאורך..אחכ אי אפשר להעלות את זה למחשב כמו שצריך.. בקשר לעבודות.. ה2 הראשונות לא ממש אהבתי..די צעקני.. אבל ה2 אחריהן אהבתי..במיוחד את הורודים העדינים היפים האלה..

אהבתי את כולן חוץ מתמונה מס' 2 בגלל

שכלה נראית כל כך אלגנטית ועדינה והאיפור פיתאום נותן בום כזה לא קשור למראה הכללי של הכלה. ( כמובן שלא באשמתך אלא בגלל החלטה שגויה מצד הכלה ) לדעתי. אין מה לומר האיפור מאוד מיוחד , אבל ממש לא מתאים לאירוע. שאר תמונות האיפור ממש יפות!!!

mey1235

New member
זה רק אני או ש...

האיפור יפה אבל מה נסגר עם הכלות?!?!?!?!?!?

אני חושבת שזה בגלל שהשיער שלהם

לא מסודר מי יודע מה ( חוץ מהכלה שבתמונה 4) . אבל מה זה משנה...העיקר שהם היו מבסוטיות.

yottami

New member
תראו בנות יש בנות שרוצות יותר מודגש

ויש הרוצות עדין......אי אפשר לעשות לכולן אותו איפור....

אני מאוד אוהבת את האיפור בעיניים

שילובי הצבעים ומעברי הצבע שלך מדהימים. מעבר לזה, קשה לי שאינך מתייחס לצורת הפנים הכללית, האיפור על כולן נראה כמו שבלונה שאתה ממלא את הצבעים בה. אין שום התייחסות לכלה כאל כלה, ההצללות על הלחיים אינן נראות, הסנטר ברוב הפעמים גם אינו מוצלל. וכמו שאמרתי קודם, מעברי הצבע ושילובי הצבעים, ראויים להערצה.

yottami

New member
אתי אני לא מקבל ביקורת מאחת שנוברת

באתרי אינטרנט מפוקפקים ושולפת משם תמונות עלובות ונותת את החתימה שלך עליהן.....מאפרת את לא ממש ....מה שכן יש לך טעם בלבחור תמונות יפות.....אז עם כל הכבוד אל תבקרי אותי את מחוץ לתחום עבורי.....בואי נשאיר את הדברים כך ולא ניגרר לריב.....האיפור היחיד שהיה לך פה זה של הכלה עם העיניים החולות......זה האיפור היחיד שאני מאמין שהוא שלך.......אז שמרי את הביקורת הלא מקצועית שלך לעצמך......

ואוו יוסי..מה קרה לך? מאיפה כל

הנגטיביות הזאת פורצת? מסכן. לא ידעתי שתיקח את זה כל כך קשה..אם הייתי יודעת שאתה נפגע בכזו קלות הייתי אומרת לך רק מה שאתה רוצה לשמוע.. סליחה יוסי, העבודות שלך מדהימות. פשוט פצצה. לא רק העיניים. הכל.. אגב, על כל התמונות של העבודות שלי יש חותמת לא רק שלי, אלא גם של הצלמים שצילמו אותם. ואם אתה מקושר עם צלמים כל כך טוב כפי שכתבת לי אולי תשאל אותם עלי? ושוב, סליחה. הביקורת שלי היא ממש לא מקצועית. סתם ביקורת של אחת שראתה את העבודות שלך ועניין להיגרר לריב. לא רק שאינני נגררת. אם תשים לב אתה יוצר אותו.

אני מאוד אהבתי את המריחות

השילובים והעישונים, אבל כשאני מסתכל עכשיו על התמונות אני קולט שמשהו חסר, הן משום מה נראות חיוורות(הכלות) ואז משום מקום יוצאות עיניים ציבעוניות מדי. יש לך את אותו קו כללי שאתה מבצע אותו על כל כלה וכלה.. וזה אכן הקו הכי מחמיא והאהוב עליי, אבל לדוגמה לכלה שיש עיניים מרוחקות זה לא מתאים, כנ"ל לכלות עם עיניים קטנות או בולטות. הלבן בולט מדי, השפתיים חיוורות מדי, השחור הפנימי בעין לא תמיד מתאים, הלחיים לא סמוקות מספיק ועצם הלחי לא מפוסלת דיה. אבל סך הכל עבודות יפות הלוואי עליי!

למעלה