כלה בלבן

כלה בלבן

הקיץ עבר והסתו בפתח, ואת עוד מחכה בשימלה לבנה, זר ענק של פרחים וטבעת אלה קשורה, אך החתן עדין לא בא , כנירה שלא הבין את הרמז של נערה מקסימה , או פוחד מהיום הבא, אז חכי נערה ליד הדלת והיראי לו כמה את נהדרת, ואולי בקיץ הבא הוא יבין את הסיבה , אז אחיותי אל תחכו יותר מידי ,

לבן תלבש הנסיכה

נכתב 27/08/03 | 00:31 מתבקש להוסיף אותל לתפילה של עליזה חלום לי תפור בראשי ללבוש גלימה לבנה עם הנסיך שלי אצעד נפסע אל מתחת לחופה משאלה אחת היא לאמי לראות אותי כלה בחופתה לבושה בלבן אבל הנסיך מתעכב יודעת שהוא יגיע אדע במבט שזה הוא לבוש בגדי מלכות צנועים ופשוטים אותי לחופה יוביל בגדי מלכות ילביש מקווה שתזכה אמי את משאלתה להגשים

חכי לי

הוביל אותך נערה לחופה , מבטיח לך טבעת זהב מבריקה, מבטיח לך ארמון ומשרתים, אך כיום רקים אצלי הכיסים, שמרי לי אמונים מבטיח אני לך לבוא גם בגיל ,80 אז חכי ואחזור שלגופי חליפת דרור, שמלאת כלולות שמרי באמתחתך, וזר פרחים לראשך, מבטיח לחזור רק חכי לי שהיה דרור

לחתן המיועד לי

לא בקשתי ארמון ומשרתים לא בקשתי הבטחות בשמים בקשתי אהבה פשוטה ונאמנה בית קט, בגד פשוט, ואוהב את האיש שהבורא ייעד לי שמלת כלולות יש עמי נעלי הריקוד שאיתו ארקוד ננוע בקצב שלנו ויחדיו נביט בשקיעה חבוקים חיים נחלוק בכיף והמון חופש ואהבה

ניקו 45

New member
עליזהההההההה../images/Emo23.gif

אהבתי את הרעיון אבל חסרה לי פה תמונה הולמת . תמשיכי להנעים ממני

למעלה