כלב רועה קווקאזי

GAUDI2

New member
הבעיה עם הדני היא

שבגלל הגודל שלהם גם הבעלים לא יכול להדחק ולהכנס לחצר :)) אני ציינתי בפרוש שייש עוד הרבה גזעים וגם מעורבים ושאני ממליץ על כלבים מגודל בנוני מכוון שהרושם ציין שהוא מעוניין ברועה גרמני ולכן שוב צריך להתאים לא רק את הכלב לתפקיד אלא גם את הכלב לבעלים , כל זאת כדי לאפשר חיים טובים יותר לכלב ולמנוע עד כמה שאפשר נטישות או היתעללות.

madhatter

New member
יש לי גם גזע להציע .....

רוטווילר , הענק המחייך. מרתיע בצורה היסטרית בירון וחזק שאין לא בעיה לגור בחוץ ,ונשמה מתוקה וטהורה שאי אפשר לתאר בכל. (כמובן שיש צורך בבעלים שמבין עניין) הכלבה שלי זכרונה לברכה (האישית ,לא של המשק) היתה גנגסטרית עם לב רחב אף אחד לא העז להתקרב ומי שהתקרב הותקף בליקוקים עד שהוא ברח. הינה תמונה שלה בעבודה במשק - חדי העין יראו את הטלאים ברקע אני חייב לציין שלמרות שהיתי מאוד מרוצה מהכלבה הזאת (שקיפדה חייה בעקצת צפע) אני לא בטוח שאחזור לגדל שוב את הגזע בגלל הסביבה ,פשוט נמאס ללכת לטיול איתה ולראות אנשים בורחים וכל שער הדעות הקדומות או כאלה שאומרים " לדוד שלי חבר של אח שלי היה כזה ויום אחד הוא השתגע ונשך אותם...... שאתה בוחר כלב אתה חייב להיות מודע להשלכות של הגזע שבחרת עד סופן

GAUDI2

New member
חחח מזל שהרבה לא מכירים את

הקווקזי ושאתה לא מטייל איתו בדיזנגוף . אם את מגדל פרות נסה את הPERRO DA PRESA CANARIO או את CA DE BOO (אם תוכל להשיג זוג טוב).

ניל´´י

New member
madhatter שאלה שלא קשורה..

מה הקטע של הכובען??? לא הבנתי . ניל"י והחמסיקה.

madhatter

New member
אממ סיפור ארוך...

MADHATTER זה הכובען המשוגע מהרפתקאות אליס בארץ הפלאות , סיפור ארוך למה זהו הכינוי שנבחר... אגב הכובען המשוגע באליס הינה חידה לפורום ונראה מי יידע: הכובען של לואיס קרול בספר הרפתקאות אליס הוא משוגע בגלל סיבה היטורית רלוונטתי לאותה תקופה ,יודעים למה?

ניל´´י

New member
אוי לי ואבוי לי....

ואני חשבתי בכלל על כובעון אחר... היות וישנם ילדים הגולשים בפורום לא אכנס לפרטים.... ומטה המאבק... חשבתי שזה מטה מאבק אחר.... אני והראש הכחול שלי...
ניל"י והחמסיקה.

GAUDI2

New member
מאחר והסתקרנתי

היקשתי את המילים עליסה בארץ הפלאות והופיעה רשימה ענקית של קישורים מה שהפתיע אותי מישום שלא ציפיתי לזה , בקיצור למדתי שהסופר כתב 2 ספרים ואת הספר הזה הוא רשם ל3 אחינותיו ושהוא היה בעצם מורה למתמטיקה. לא היה לי כוח להמשיך לקרוא אבל אני אזרוק ניחוש פרוע - סיבה היסורית חשובה אמרת -- מה שבה לי בראש זה רק נפוליאון שגם לו היה כובע וגם הוא היה גמד (מעניין מה הסיכוי שזה יהיה נכון:)) ) חוץ מזה זוהי הפעם השניה שבה אני נזכר בסיפור והראשונה היתה בסרט מטריקס (1) .

madhatter

New member
אממ.... פתחת דלת לעולם מדהים

לואיס קרול כתב את הרפתקאות אליס ואת הספר השני מבעד למראה אכן לאליס שהיא נערה אמיתית שאותה אהב לואיס קרול , יש יאמרו אפילו אהבה פדופילית. הסיפור מתאר את המציאות והדמיון בצורה מדהימה והיתי ממליץ בחום לקרוא את הספר המוער בתרגומה של רינה ליטוין שההסברים שלה נותנים עומק נוסף לסיפור המרתק הזה שהוא לחלוטין לא ספר ילדים. ובקיצור - למה הכובען משוגע בתחילת המאה... בתקופתו באירופה היה נהוג לחבוש כובעים ולכן מין הסתם היו אנשים שזאת היתה מלאכתם , עשיית כובעים. המעניין הוא שלצורך עשיית שולי הכובע והצילנדר קשים היה נהוג לבצע תהליך מסויים על הלבד שבוצע עם כספית. החשיפה הגבוהה של הכובענים באותה התקופה גרמה להם לבעיות מוטוריות מסוימות בגלל שאיפת אדיי הכספית וגם להפרעות מסוימות במוח שגרמה להם להראות איך נאמר - משוגעים, ולכן באותה התקופה הדימוי של כובען מטורף היה ברור לכל... כמובן שהאישיות שהתפתחה לכובען מאז עברה את עניין ההיסטוריה והגיע למקומות אחרים לגמריי.. בקיצור מרתק (אותי בכל אופן). ולך ניל"י יקירתי שאני מכיר אותך וירטואלית הרבה זמן , אני בחור בן 26 שחיי את המציאות הקשה יום יום עובד קשה , הנדסאי אלקט' ומתפרנס כטכנאי מחש' ומכונות צילום ומדפסות אבל בתוך ליבי אני מנסה לחיות מציאות אחרת... וזהו מאבקי במציאות. קראי את הספר והדימיון שלך גם יוצת...

החמסיקה

New member
זאת ניל"י, לא הצלחתי להכנס עם השם

שלי לכן שיניתי אותו. לכובען.... האם לא כולנו מנסים לחיות באשליות?? ולשכוח את קשיי היום יום?? ניל"י והחמסיקה.

madhatter

New member
אני משער שכן....

כולנו מנסים ,מי יותר מי פחות - אבל זה כבר שירשור לפורום אחר , לא? אגב אם כבר הגענו לפסים אישיים היתי רוצה לשאול את דעתך (שאותה אני מכבד) על כלבי קוקר ספאניל אנגלי , כי חשבתי לכיוון הגזע הזה. אני רווק שגר במושב אוהב כלבים ,עובד 10 שעות ביום אבל את שאר הזמן היתי מבלה שכמעט תמיד הכלבה שלי לידיואני מאלה שמקפידים לישון 4 שעות בלילה ככה שדיי הרבה זמן ביליתי במחיצת הגנגסטרית שלי. מה דעתך על הגזע ? או לחילופין גזע אחר מומלץ , חשוב לי שלא יהיה גדול ושיהיה ערני וחברמן... אם יש עוד מישהו שיש לו ניסיון ויכול לתרום מימנו אשמח לשמוע חוות דעת רצינית...

החמסיקה

New member
היי כובען... ראשית תודות !!!!

אתה מזכיר לי נשכחות, כשהבריטים עזבו את הארץ אחד החיילים השאיר את הקוקרית הזקנה שלו והורי אימצו אותה, זה היה עוד לפני שנולדתי, כך שנולדתי ישר לכלבה בבית, היא חיה איתנו עוד כ 4 שנים. את הגזע איני מכירה, הייתי קטנה מידי בכדי לזכור אותה, רק מתמונות, אולם לחברים שלנו היתה קוקרית נפלאה, חכמה בצורה יוצאת מהכלל, רק דבר אחד היה בעוכריה... היא לא אהבה זרים, כשהגיעו אורחים היא לא היתה מפסיקה לנסות ולנשוך אותם. היא היתה חכמה בצורה יוצאת דופן, בכלל שמעתי שהגזע מאוד מאוד חכם. אני אוהבת את האוזניים שלהם והצבע, מזכירים לי תמיד את ברג'יט בארדו הצרפתיה.... עד כמה שידוע לי הם סובלים מדלקות באוזניים ויש לטפל באוזניים היטב בכדי למנוע את הדלקות. בקשר לשעות שאינך בבית, זאת בעיה לאמץ גור, עדיף לאמץ כלב/ה בוגר יותר שיודע כבר לחיות בבית כמה וכמה שעות לבד ולא יעשה נזקים. האם ברצונך כלב גזעי ? בכל אופן בהצלחה בכל אשר תבחר לבסוף.... ניל"י והחמסיקה.

החמסיקה

New member
היי כובען...

אם אתה מחפש כלבן פעלתן ושובב, יש כרגע ווסטי זכר כבן שנה וחצי, המשפחה רוצה למסור אותו, הילדים עזבו את הבית ולהם אין כל כך חשק לטפל בכלב, הכלב הינו מהונגריה, נקנה בארץ מאיזה יבואן בכניסה למכבים רעות, ישנו שם בעל חנות שמיבא כלבים ממזרח אירופה. על הגזע אשמח לספר לך אם תהיה מעוניין וכמובן שאתן לך את מספר הטלפון של המשפחה.

כ כ

New member
ד"א הכותב ......לואיס קרול

היה מהחשודים בפרשת ג'ק המרטש

למעלה