O o0Invisible0o New member 8/8/05 #60 ../images/Emo2.gifפיקסלארט ראשון שלי!../images/Emo2.gif תגיבו רק לבמה.. וכן זה כוכב. הצבע של הרקע- הירוק, מתאים? הדולי שם רק כדי להסביר את הצל וזה..
../images/Emo2.gifפיקסלארט ראשון שלי!../images/Emo2.gif תגיבו רק לבמה.. וכן זה כוכב. הצבע של הרקע- הירוק, מתאים? הדולי שם רק כדי להסביר את הצל וזה..
T tamaguchi girl New member 8/8/05 #62 WOW זה מדהיםםם! אבל לדעתי הירוק לא מתאים שם... אולי כחול-סיני-קהה/סגול כהה יתאימו יותר, אבל תבדקי אני לא סגורה על זה אבל הבמה מדהימהה! ואיזה רעיון מקורייי!! ];
WOW זה מדהיםםם! אבל לדעתי הירוק לא מתאים שם... אולי כחול-סיני-קהה/סגול כהה יתאימו יותר, אבל תבדקי אני לא סגורה על זה אבל הבמה מדהימהה! ואיזה רעיון מקורייי!! ];
O o0Invisible0o New member 8/8/05 #65 אני מפחדת שהדולי תבלע ברקע הכהה.. כי יש לה שיער כהה, וחולצה שחורה וזה..אבל אני אנסה! תודה! והרעיון..אממ של המפלוץ קריימר, מור אם אני לא טועה.. ותודה לשתיכן!
אני מפחדת שהדולי תבלע ברקע הכהה.. כי יש לה שיער כהה, וחולצה שחורה וזה..אבל אני אנסה! תודה! והרעיון..אממ של המפלוץ קריימר, מור אם אני לא טועה.. ותודה לשתיכן!
2 2ofir New member 9/8/05 #69 ../images/Emo37.gifכותרת שמושכת אותכם להיכנס אה...זה היה אמור להיות פיקסלארט בהתחלה של עניים, אבל המשכתי וזה הפך לבייס, תגובות בקשה?
../images/Emo37.gifכותרת שמושכת אותכם להיכנס אה...זה היה אמור להיות פיקסלארט בהתחלה של עניים, אבל המשכתי וזה הפך לבייס, תגובות בקשה?
2 2ofir New member 9/8/05 #73 נורא יפה, אבל יותר מדי סיליקון! איך היא סוחבת את זה? לא כואב לה? תעשי לה הקטנת חזה היא נורא יפה חוץ מזה אין מה לתקן
נורא יפה, אבל יותר מדי סיליקון! איך היא סוחבת את זה? לא כואב לה? תעשי לה הקטנת חזה היא נורא יפה חוץ מזה אין מה לתקן
M meidl New member 9/8/05 #74 אוקי הראש קצת גדול ועגול מדי הירכיים רזות מדי הידים קצת קצרות והציצים קצת לא הגיוניים חוץ מזה סבבה
P pqCAT GIRLpq New member 10/8/05 #76 אמממ תיקנתי ת'ראש אלף פעם אז אני מתעצלת..... אם אני מאריכה ת'ידיים היא נראית כמו מוטציה....והציצים באמת לא הגיוניים, וענקיים!
אמממ תיקנתי ת'ראש אלף פעם אז אני מתעצלת..... אם אני מאריכה ת'ידיים היא נראית כמו מוטציה....והציצים באמת לא הגיוניים, וענקיים!
L leonel knight New member 10/8/05 #75 ../images/Emo175.gifבייס שלי.../images/Emo13.gif. [השראה לעיניים+פלטהגוף+פלטהעיניים, צ'ריויל]