כלב לבית

avia4pets

New member
סאני../images/Emo140.gif(../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif)

סאני כלב יפייפהההההההההההההההההה ממש מהמם, הורס
בינוני, מסתדר עם כלבים אחרים. נראה טיפה האסקי מעורב. אוסי אם יש לך תמונות יותר טובות בבקשה תוסיפי
מסורס ומחוסן בכל החיסונים. במשפחה אומנת. ראשון
חיות.

avia4pets

New member
ודייזי../images/Emo140.gif(אחרונה, למרות שיש עוד..הצפתי..../images/Emo4.gif)

דייזי כלבה מסוג כנעני(מעורבת) בינונית, מקסימה ומעט נחבאת על הכל(ב)ים. שקטה, עדינה ומדהימה
צעירה ומסתדרת עם כלבים אחרים. מעוקרת ומחוסנת בכל החיסונים. ראשון
חיות.

אפרתs

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

החלטה נהדרת, לאמץ כלב.. יש המון שיקולים שיש לעשות לפני אימוץ כלב ביחד עם ההבנה שאימוץ כלב הוא עד סוף חייו על פי רוב. אני בטוחה שעשיתם את החושבים שלכם ואתם מוכנים לכל.. אם יש ספקות וחששות בפורום הזה תוכלו לקבל המון מידע מניסיון. רוב הכלבי מתאימים לגידול בדירה. נכון שיש כלבים יותר אנגרתיים ויש הרבה כלבים שסתם יעדיפו לרבוץ בחוץ ולא בפנים אבל אם תאמצו כלב מעורב סביר להניח שעם הזמן וההדרכה הנכונה, כל סוג כמעט יתאקלם לחיים בתוך דירה קטנה כגדולה. לי יש 2 כלבות שאחת מעורבת עם סוג של כלב רוח כלשהו שרובצת שעות בבית וגם משחקת ומקפצצת בתחום מאוד מוגבל ובטיולים בחוץ היא יכולה להשתולל קצת יותר (במסגרת ה-10 מטר המוקצבים לה והכושר המוגבל שלי בריצה, כשאין מתחם סגור). מצד שני, יש לי כלבה שלא מעניין אותה לרוץ אלא רק החלק של המיטה שמוקצב לה ומידי פעם טיול ליטופים בבית :)) תעיינו בפורום זה, בפורום אימוץ, באתרי העמותות או לכו לעמותה כלשהי ותתרשמו, הכלב אליו ייצא ליבכם (זהירות, יש הרבה כאלה בעמותות ובכלביות), אותו תאמצו אליכם לבית
לגבי התאוריה שכתבת, היא נראית לי די מופרכת. הכלבות שלנו קשורות אליי ואל בן זוגי אותו הדבר. הקשר תלוי במידת האהבה והיחס שנותנים להם ולא קשור בהכרח בהורמונים. מחכה לקרוא עידכונים.

כל עוד אתם יכולים

לעשות לכלב טיול אחד ארוך בו הוא יוכל להוציא אנרגיה (חוץ מלהוצאות החוצה לצורך פיפי-קקי בלבד) לא גודל הדירה צריך להיות שיקול מנחה. תבחרו מה שאתם אוהבים. יש לכם ילדים?

kohi2

New member
שאנטי

בת 6 חודשים, רגועה וטובת לב, מחונכת לצרכים, לא קטנה אך יכולה בהחלט להסתדר בדירה - העיקר משפחה שתאהב אותה ותטפל בה. נמצאת במשפחה אומנת באיזור הדרום.

kohi2

New member
ושכחתי להוסיף...

מצויינת וסבלנית עם ילדים (גם קטנים).

למעלה