כלב לבית

shashkavil

New member
כלב לבית../images/Emo107.gif

הי לכולם! אני ובעלי רוצים לאמץ כלב הביתה, עקב כך יש לי שתי שאלות: 1. איזה סוג כלב מתאים לבית קטן? רצוי כלב שמשיר כמה שפחות שערות... אבל שלא יהיה ממש קטן, אלא בינוני... 2. ישנן שמועות שכלבה נקבה יותר תיקשר לבעלים ממין זכר, וכלב זכר יותר ייקשר לבעלים ממין נקבה. שמעתם משהו כזה? תודה רבה מראש, שירלי.

AntilopA2

New member
שלום../images/Emo13.gif

1.בניגוד למה שנוטים לחשוב,אין קשר בין גודל הכלב לבין התאמתו לבית קטן או גדול. אני בכלל לא חושבת שזה משנה לכלב אם הבית קטן או גדול. יש בעמותות הרבה כלבים מקסימים שמחכים לאימוץ,אני בטוחה שתמצאו לכם כלב בעמותה הקרובה...אין כלב שלא משיר שיערות. טריירים בדרך כלל משירים פחות. 2.האמת לאחרונה שמעתי טענה כזאת
...מופרך לחלוטין בהצלחה

avia4pets

New member
../images/Emo13.gif כלב לבית ../images/Emo107.gif

קודם כל מזל טוב על ההחלטה לאמץ חבר על 4 לחיים, לא תתחרטו
ולתשובות.. 1.) סוג כלב..? לכו אחת העמותות ואמצו לכם כלב מעורב ומקסים שתתחברו אליו
(מאיזה איזור אתם? נמצא לכם עמותות קרובות) בעיקרון הגודל לא כ"כ קובע, יכול להיות כלב ענק אבל לא אנרגטי שיכול לחיות בדירה קטנה ויכול להיות כלבלב קטן/בינוני ומלא אנרגיות שזקוק לחצר/לדירה גדולה יותר...אבל ברוב המקרים(ברוב הכלבים..) כלב קטן-בינוני יתאים. כשאתם מגיעים לאמץ התייעצו במתנדבים ותנו להם להנחות אתכם ולהציע לכם כלבים, הם מכירים את הכלבים וידעו להתאים לכם הכי טוב
. הכלבים שמשירים הכי פחות שיער הם פודלים וטריירים..יש בעמותת שפע של טריירים מדהימים
2.)זה שטויות, אבל לגמרי
מעלה כמה הצעות שיתאימו מהעמותה ראשון
חיות

avia4pets

New member
כמה כלבים מראשון שיכולים להתאים ../images/Emo140.gif

ג'טיקס כלבה בינונית מקסימה, טובה מאד ונעימה. בת שנתיים, רוטווירלית מעורבת(כנראה) מדהימה טובה עם ילדים וכלבים אחרים.. ג'טיקס בכלבייה כבר שנתיים והיא מחכה לבית טוב שיגאל אותה מהחיים בכלבייה.. מעוקרת ומחוסנת בכל החיסונים, כמובן. ראשון
חיות.

avia4pets

New member
אופיליה ../images/Emo140.gif

אופיליה פינצ'רית מעורבת, בובנת אמיתית. צעירה וחברותית. קטנה. מעוקרת(כמעט בטוחה שהיא כבר מעוקרת, גם אם לא היא תעוקר על חשבון העמותה- כלול בסל האימוץ.) ומחובנת בכל החיסונים. ראשון
חיות.

avia4pets

New member
ליאור ../images/Emo140.gif

ליאור פינצ'ר מעורב (..לא כל כך פינצ'ר, אבל מרוב שהוא מעורב לא רואים כ"כ גזע אחר מלבד הפינצ'ר
) חמודון אמיתי, בן שנה. בינוני. מסתדר עם כלבים אחרים. מסורס ומחוסן בכל החיסונים. ראשון
חיות.

avia4pets

New member
טינקרבל ../images/Emo140.gif

טינקרבל אמסטפית מעורבת, מתוקה אמיתית. מעוקרת ומחוסנת בכל החיסונים. נמצאת במשפחה אומנת. ראשון
חיות.

avia4pets

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

avia4pets

New member
ביוטי ../images/Emo140.gif

ביוטי סמוידית מעורבת בינונית, מקסימה אמיתית
עם מעט טיפוח תיהיה מדהימה ביופיה
מתוקה, לא מושכת בטיולים ומאד נעימה. בת שנתיים. עוברת אילוף מטעם העמותה אצל המאלפת מאיה עטיה - פרנקו בכלביית MY-DOG בגני יהודה(סביון). מעוקרבת ומחוסנת בכל החיסונים. ראשון
חיות.

avia4pets

New member
עירית ../images/Emo140.gif

עירית כלבה מ=ד=ה=י=מ=ה
חברותית מאד(מאד) ובעלת מראה מיוחד
מקסימה, עוברת אילוף אצל המאלפת מאיה עטיה - פרנקו בכלביית MY DOG בגני יהודה(סביון) מסתדרת נהדר עם כלבים אחרים ואוהבת ילדים. מעוקרת ומחוסנת בכל החיסונים. ראשון
חיות.

למעלה