לא ראיתי תהודעה הזאת אז כבר הגבתי.. |:
מ מיכלוש יוסף New member 29/5/07 #42 ../images/Emo175.gifחח לך אני סולחת . [; סתם !!! |: למה הגבבבבת ?! חיחי ,,,
מ מריה סנדלר New member 30/5/07 #64 ../images/Emo108.gifנוי רשמה שם משוו והגבתי להה אני מקווה שזה לא מפריע לכן... אם זה מפריע אז סליחהה..פשוט שכחתי שאסור להגיב שם..
../images/Emo108.gifנוי רשמה שם משוו והגבתי להה אני מקווה שזה לא מפריע לכן... אם זה מפריע אז סליחהה..פשוט שכחתי שאסור להגיב שם..
M MaStuLa76 New member 29/5/07 #15 ../images/Emo203.gifאתה כן . [: אתה הצצת לנועם במקלחת! אני ראיתי את כל שיחתכן!
ר רווותמיי New member 29/5/07 #22 יאאאאאאאאאאאא#$%^^%$#@U&^Y%$כךחיכךחעכ ה-קקק עובדת ליייייייי אעיעעאאאאע קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק געכגעכככככככקקקקקקקקק איזה כיף. [:
יאאאאאאאאאאאא#$%^^%$#@U&^Y%$כךחיכךחעכ ה-קקק עובדת ליייייייי אעיעעאאאאע קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק געכגעכככככככקקקקקקקקק איזה כיף. [:
L LiNoY EzRa New member 29/5/07 #26 ../images/Emo192.gif הק'' עובדת D רותמיקקקקקק, זיכיתיייייייייייייי מחרר אני פ]וגשתת את הבויזזזזזז
ר רווותמיי New member 29/5/07 #28 כיף לך [?] ../images/Emo6.gifחח תהני לינויה [: כןןןןןןןןןן כפרה על הק' השווה הזאתתתתתתתתת [: