כלבוטק

תמיר302

New member
כלבוטק

אוף,אנשים כמוהו מוציאים שם כ"כ רע לכל התחום... ממש מרגיז אותי האידיוט הסוטה הזה. כוחות מאלוהים עלאק...

האפור

New member
המכשף המלטף...

פשוט נוראי, עזוב השם הרע, מסכנות כל הבחורות הצעירות שהלכו אליו, ואל טיפוסים מפגרים כמוהו...

dlk1

New member
לא חסר כאלו בארץ

שים לב, שהם הראו את הפשלה שלו בטלוויזה, שבו הוא טעה שלמנחה היתה אחות אחות ולא שניים. חוץ מי זה יש גם אמנון לוי שומר מסך. על קוראת בקלפים ערבייה, שלקחה 45 אלף שקל על איזה סמרטוט עם צמחים לא מוכרים. היו כאילו, ועוד רבים. הוא רק אחד, מכמה אנשים שטוענים שיש להם "כוחות על טבעים". dlk

RainBird

New member
בשום מקום לא חסר שלטנים. בדרך כלל באים אלי כל אלו שרומו שוב ושוב במשך שנים כדי שאעזור להם. והאמת? אני לא מרחם על אלו שלא עשו להם כלום. אני מרחם על אלו שעשו להם משהו והצליחו. זה פשוט נורא. דברים פרימיטיביים שנעשו בעזרת שימוש גס של אנרגיה. פשוט ככה. תמיד יהיו שרלטנים ותמיד היו. רק חבל באמת שהם הורסים עבור אלו שכן יודעים מה שהם עושים. ארדן.

תמיר302

New member
לפי דעתי

לא צריך לגבות כסף על שום טיפול מאגי שאתה עושה בשביל מישהו. זה נראה לי כמו פיחות של המקצוע.

wierdi

New member
למה?

רופאים לא מקבלים כסף על הצלת חיים? אם זאת התעסוקה, וזה מה שמכלכל את האדם, ויש אנשים שמוכנים לשלם- אז למה לא? (אני לא מדברת על שרטלנים אני מדברת על אנשים רציניים שמבקים כסף על שירותייהם, שזה דבר מקובל בהחלט בתרבותנו)

Bartal j

New member
נכון זה פשוט מזעזע כאילו

איך בנאדם יכול להיות כל כך חולני? זה מגעיל פשוט!

sapirit14

New member
כולכם צודקים ויש לי משהו להוסיף

הוא אידיוט וסוטה, ומסכנות הנשים שהלכו אליו, אבל- אין להן שכל תגידו לי? אחת מהן ראתה שהוא מנסה לקיים איתה יחסים ממש, איך היא לא הבינה שהיא לא אמורה להיות שם? מה זה השטויות האלה? מישהו נוגע בך בכל מקום ואומר לך שזה כישוף כשבעצם זה סתם סקס- תאמיני לו? אם כן, את מטומטמת. כל כך כעסתי כשראיתי את הכתבה הזאת בכלבוטק, ובעיקר כעסתי עליו, אבל גם הסתומות האלו שהלכו אליו ונתנו לו הכעיסו אותי. ואולי זה לא בסדר מצידי להגיד את זה ככה כי אחרי הכול הנשים האלה עברו אונס- אני פשוט לא יודעת איך לבטא את עצמי בדרך אחרת... מתנצלת בשביל כל מי שנפגע מהניסוח שלי.

Duke Tear

New member
לפעמים אתה במצב כל כך נואש

שאתה מוכן להאמין שהנגיעות שלו הן באמת מה שיחזיר אותך לחיים נורמאלים. לא צריך לשפוט אותן , זה לא בסדר.

sapirit14

New member
זו דעתי...

ואתה אל תדבר איתי על "לא בסדר" ו- "לשפוט אנשים", טוב?

ToryMaster

New member
הופס

אני רואה פה ניצני ויכוח שיורד לפסים אישיים?

Duke Tear

New member
למדת בבצפר על עלית ניצולי השואה?

כשהם עלו היה רוב של אנשים שלא חווה את השואה שאמר להם בבוז שהם הלכו כצאן לטווח, שהם לא התמודדו נגד מפעלי ההרג של הנאצים, הם טענו שהם נתנו להם להשמיד אותם כמו כבשים שהולכות לקצב, ומה אפשר ללמוד מזה? אני אתן לך זמן לחשוב קצת על התשובה, אני חושב שתגיעי אליה בעצמך. ואל תנסי להעביר אלי את הנושא הזה, לפעמים כאומרים לך משהו ,זאת לא ביקורת שלילית, ולא הערה או דבר נגדך ,זה נורא תינוקי ישר לתקוף ולנסות להחזיר את הדיון לכיוון של בן אדם אחר.

sapirit14

New member
אין פה השוואה בכלל

ניצולי השואה לא יכלו להתמודד ולא יכלו להילחם נגד הנאצים. הנשים האלה באו אליו מתוך בחירה, נכון, ומתוך ייאוש, גם נכון, אבל אתה רוצה לומר לי ברצינות שאחרי שהוא התחיל לגעת בהן הן לא הבינו שזה לא חלק מאיזה טקס מיסטי? וגם אם הן כן הבינו, למה הן לא הלכו משם? זה לא כאילו שהיה עליו נשק והוא איים עליהן בכוח. הן יכלו ללכת משם בכל רגע שהן רק רצו. ואין פה שום ויכוח שיורד לפסים אישיים. :)

Nizzan Cohen

New member
את לא יודעת מה הן יכלו....

ומה לא. בדיוק כמו שהצברים פה בארץ לא ידעו באיזה מצב היו היהודים בשואה. הם טענו אז שזה פשוט בושה שהיהודים צעדו כצאן לטבח ולא מרדו ונילחמו... ולא הבינו את המצב הנפשי והפיזי של אותם יהודים.

RainBird

New member
או אל תשפוט אדם עד שתלך מייל במוקסינים שלו. כפי שאמרו האינדיאנים. אבל זה לא ממש תרוץ בנוגע להתעללות המינית שהנשים הללו עברו. מה אתה חושב?

Bartal j

New member
אנשים אני חושבת שפיספסנו פה את

העיקר כאילו , הנשים האלה באמת נוצלו מינית ונפשית ע"י סוטה וחולה מין שקרא לעצמו מכשף כאילו יש מצבים בחיים שאדם נואש ושהוא מוכן לעשות הכל על מנת להחזיר את מה שהיה, לעיתים זה כל כך חשוב לבנאדם עד שהוא לא שם שמנצלים אותו , אי אפשר לדעת מה עבר לאנשים האלה בראש או מאיזה רקע הם , גם אני הרמתי גבה כשראיתי את זה כאילו מה איך הם לא שמו לב שהוא עובד עליהם בעיניים? אבל אני חושבת שאי אפשר לשפוט אותם כי דוגרי הם הקורבן הם אלו שניצלו אותם בעיקר בשל התמימות שלהם שלעיתים נכון יכול להיות שתמימות יתר גובלת בטיפשות וכל אחד צריך להפעיל שיקול דעת , אבל יכול להיות שמצבם היה נואש עד כדי כך שהם היו מוכנות לספוג הכל. זה עדיין לא מצדיק שמישהו אחר יגע בגוף שלך כי רק לך יש את הזכות לכך. זה אולי נשמע קצת מוזר אני יודעת אבל באמת יש אנשים מסוימים שכל כך חשוב להם להשיג משהו מסויים עד שאפילו הם יהיו מוכנים לרצוח בשביל זה ולעבור כל דבר על מנת להשיג זאת. אני אישית חושבת שצריך לסרס את "המכשף" הזה , על כך שהוא ניצל בחורות תמימות ולשים אות במוסד סגור לחולי נפש כי אנשים חולים מהסוג הזה מהווים סכנה לציבור כולו.

תמיר302

New member
אל תבני על זה בר...

סביר להניח שלא יעשו לו כלום.ככה זה פה בארץ.

RainBird

New member
כן ברור שלא יעשו כלום... אנחנו רק פורום מלא אנשים שעוסקים בכישוף, מה אנחנו יכולים כבר לעשות לשנות את המצב? להכין פוטופרי מסוגנן? *שורק*

למעלה