כלא

כלא

ביום שישי הייתה כתבה בעכבר העיר על הדיסק החדש של ברי וסחרוף ורשום שם שברי ישב פעם בכלא. איך מתי ואיפה?

lihay

New member
סמים ועוד קצת סמים.. וגם פרטים..

נעצר בשנות ה80 על החזקת קוקאין..

ben4ever

New member
קצת סדר...

ב-1985 ברי חזר לארץ לביקור מולדת ולמנוחה קצרה לקראת סיבוב ההופעות הגדול שהיה מתוכנן למינימל. בנתב"ג,הוא נתפס עם 8 גרם קוקאין,ומיד נשלח למעצר ולמשפט (בסרט התעודה על מינימל סיפר שהוא היה משתעשע קצת בהתנסויות בסמים למינהן,אבל לא היה משתמש כבד ובטח של אהיה בעל כוונות להבריח לארץ). השופט גזר עליו 8 חודשים בכלא. ברי ריצה את תקופת המאסר,והחמיץ את סיבוב ההופעות של מינימל. כשהשתחרר,חזר מיד ללהקה,ומאז הוא ילד טוב-בת ים

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifילד טוב בת-ים

זה לא ילד שמסתובב כל היום עם סכין? [מדבריך: ברי נוטה להסתובב עם סכין לכל מקום ולדקור את כל העולם?]

יודע מה?

קבל את התנצלותי הכנה. דבר על זה כמה שבא לך פה. מעולם לא אמרתי לך להפסיק. סה"כ הבעתי את דעתי בנושא ואמרתי שאני לא חושבת שחייו הפרטיים של ברי הם מעניניינו. זה עדיין נחשב לצביעות בעיניך?

T S F1

New member
את לא מבינה..

את סתם ילדה קטנהההההההההה.. סתם.. זאת לא את, זאת אני. ולפי דעתי, אני לא צריכה להתנצל על הבעת דעה.

אתם כנראה לא מבינות\מבינים

לא ביקשתי התנצלות... ממש לא. אבל תראו את שתי השרשורים ואת ההבדלים: בשרשור הקודם הייתה השתלחות חסרת פשר ואף מעליבה בשואלת. שסך הכל רצתה לדעת פרט מסוים. המגיבים בשרשור "נכנסו" בה ואף נתנו לה חופן עצות "מועילות". לעומת זאת, השרשור הנוכחי הוא רכילות טהורה ולא שמעתי אף אחד כותב הודעה בסגנון "מה איכפת לכם? אלו הם חייו הפרטיים". לדעתי יש מקום לדברים מסוג זה בפורום מהסיבה היחידה שככל שיודעים משהו על אמן מסוים כך גם ניתן יהיה להתחבר ליצירותיו ולהבין את הרקע. IY

האנשים ש"השתלחו" בה..

קיבלו את אותו מסר שאתה קיבלת, להזכירך. ואם אתה טוען שאני "השתלחתי" בה- תקרא את ההודעות שלי שוב. סה"כ הבעתי את דעתי בנושא, וכמו שטניה אמרה- אין לי מה להתנצל על זה. לדעתך יש מקום לדברים האלו? סבבה. אמרתי לך כבר בהודעה הקודמת שתכתוב על זה מה שאתה רוצה.

למעלה