ככה ..שאני אבין

ה מוזה

New member
ככה ..שאני אבין

הכל מותר ? אאוטינג? צילומי מסך ?( אצבע על הפוטושופ ) פירסום מסרים אישיים? קללות נאצות ושאר ירקות ? ומן הראוי שתשימו הודעת מנהלים מה מותר ומה אסור כי אתם עלולים למצוא את עצמכם טובעים ברפש מילולי שלא ראיתם עד כה (או שכן ?) ומי כאן בכלל השוטר הרע ומי השוטר הטוב ? ומי בכלל הסניגור ? ואיפה ה שופט ? ושיהיה לכם בהצלחה .
לא אהבתי כלל את הרעיון שמאחרי הפורום כאילו אין מספיק אלימות מילולית ופיזית במדינה שצריך ללבות אותה ולתת לה במה . נו , טוב .. אני כנראה במיעוט .כרגיל .

ה מוזה

New member
ירחמיאל . תבדוק לפני שאתה מגיב

גש לתקנון הפורומים . תתעדכן . חשיפת פרטי גולש/מנהל איננה מותרת . עיצה ידידותית - אל תענה סתם

ה מוזה

New member
ירחמיאל ידידי ..

קודם וראשית - אני בת ..להבא תציץ בכרטיס אישי ולא - אני בכלל פאצפיסטית לא דוגלת באלימות מילולית ובנוסף שנינו מאותו הכפר .. אני רוצה להבין כמנהל פורום שמסתמן כרגיש מהם הנהלים . חוקים . מה מותר ומה לא מותר לשאול , לא ?

ה מוזה

New member
יש לך תרגום לזה ?

"הלאה סתימת פיות "? יש סתימת פיות בתפוז? ואני לתומי חשבתי שתפוז דוגל בחופש ביטוי כל עוד אין הדבר פוגע בזכות האחר לפרטיות או פוגע בכבודו . ועדיין לא ענית לי על השאלות תעשה מאמץ , טוב? אין לי כוח עכשיו ללכת עד לתקנון להביא אותו לכאן ..

יוֹאב

New member
הכל מותר?

אוקיי, תעשה אאוטינג למישהו. נראה אם יישאר לך כסף לפנסיה.

דמיקולו

New member
WTF מי את מוזה?? מהיכן הגעת??

ולאן את הולכת??? מה זה?? טענות על היום הראשון?? עצה קטנה?? תתחילי בקטן, לא לקפוץ לגובה כאשר לא יודעים ללכת.

שמעתי שיש זוחלים שהם ממש ממש

מסוכנים כמה כל כך נדירים שהם בסכנת הכחדה !!! בחיי שמעתי שיש בפורום של החומר הנכון 199 כאלו אחרונים !!

אאוטינג ../images/Emo35.gif אני מוכן.

אז ככה - אני, אני, אני בוא ,
נראה לכם ? זה יהרוס את כל הכיף שבעיניין.. גם ככה חצי מהרשת מתה לתפוס את זה שמאחורי הניק הזה... יאללה דובון אכפת לי תעשה אאוטינג

למעלה