ככה ..שאני אבין

יא איבני, יא חביבי,

פיל חכה יא איבני, הלוויירים שלי מכינים ברגע זה גתב תביעה, חכה חכה אתה מסומן
תגיד לי
אין לך פורום לנהל
יא חביבי

Bקורת

New member
בואו ונראה עד כמה מותר למתוח את

קצוות הפורום הזה... ירחמיאל דוגל בכך שהכול מותר? גם אאוטינג? בבקשה : ירחמיאל קולרגול = דייויד מארק הירושלמי! עוד משהו? אה...כן..הוא גם חוקר פרטי לעת מצוא אז תזהרו... ועכשיו ימשיך כבודו...

ביקורת ביקורת הרשי לי לחשוף קצה חוט

דויד לא יכול להיות עם 4 יודיים כי זה כבר לא דויד אלא גוליית ! חוקר פרטי ? הכצעקתה ? באמת ? כאילו מציצן כזה ? דבר אחרון לגבי אואטינג , אי אי כמה מנהלים כל כך פחדו עד כי נהפכו להיות צהובים ולא כחולים לכן בצער אני אנלץ להגיד " אסור " האם מחקתי את הודעתך ? לא האם בזה הרגע התחלת איתי מחלחמת חורמה ? כן !!!

Bקורת

New member
דובון יקיר לי...

ומה מלחמת חורמה כוללת??
עור שחור והרבה הצלפות??

ע-נ-ק ../images/Emo70.gif דייויד מארק אה ../images/Emo35.gif

רק אותי מצער דבר אחד - שזוהי לא הBקורת האמיתית אלא תחליף זול, איפה הימים שהייתי מקבל מסרים מהBקורת
אז מה
חוקר פרטי
לזה קוראים אאוטינג

Bקורת

New member
אכן תחליף זול ומצועצע...../images/Emo3.gif

אותם ימים כנראה חלפו לבלי שוב ידידי ה"מלך"...

ixmix

New member
1 מ 2

שתי אופציות. טרם החלטתי איזו יותר נראית לי: 1. הביקורת המקורי אכן עזב (בתקווה שהגיע למקום טוב יותר
או לשיא הרפש). 2. הוא עושה את עצמו ומתנהג כמו היום. בשורה התחתונה - לפחות פעם לניק הזה היה קצת שכל, והוא לא היה

תגיד סאדם

נניח שבוש מאתר אותך ככה בתוך בית במוקעטההההה של בגדד ככה לבד בלי פילגשות בלי קוסאי ועודאי ז"ל ככה בדד ובדיוק יש לך אפשרות להגיד "חטאתי פשעתי " קולרגול הוא הכי הכי בעולם מה אתה עושה ? ככה בשלוף בלי לחשוב

אושיט הBקורת הנואשת הזאת...

מעולה - אז אתה גם יודע להיכנס למסרים אה
אומללות חוגגת , ללא ספק היו צריכים למנות אותך לכחול, ז - י - ו - ף , או איך אומרים
ח-י-ק-ו-י
אפילו ביקורת אתה כבר לא נותן, מההודעה הראשונה שלך רק אכזבה, ואתה דובון קטן (שמנסה להניע כחול בלי להעביר לRES), אם בוש מאתר אותי אני ישר מלשין איפה אתה נמצא
בשלוף - רק אם נותנים לי את הפרס על ראשי אני יגיד את זה
(כמובן שאני ישקר כן
)

למעלה