ככה סתם...

roychu

New member
ככה סתם...

משעמם לי, אז הנה רשימת השירים שלי במחשב

Electrolite

New member
כמה הערות

ראיתי שיש לך די הרבה שירים של אר אי אם. אם אתה רוצה הייתי שמח להמליץ לך על עוד כמה. לשיר I´M PUSHING AN ELEPHANT UP THE STAIRS קוראים בעצם: THE GREAT BEYOND והוא שיר מעולה!!! נראה לי מוזר שיש לך כל כך הרבה שירים וכל כל מעט של RADIOHEAD. אני בשמחה אמליץ לך על כמה שלהם גם. למרות שמבחינתי, כל עוד יש לך את KARMA POLICE- אתה בסדר
ודרך אגב, איך אני מפרסם את הרשימה שלי פה?

epitaph

New member
רק לזה שמת לב?

בכול מקרה,אני מעדיף לקנות דיסקים של רדיו הד,רק הורדתי את השירים לבדיקה...לפרסם את הרשימה זו לא בעיה,פשוט תכניס את כול השירים שיש לך לפליי ליסט שלך בווינאמפ ואז תלחץ פעמיים על הכפתור Misc Opts ואז על Generate HTML Playlist...אז תופיע לך רשימה של השירים בדף אינטרנט ואז לך לFile (אם יש לך ווינדוס בעברית אז ל"קובץ") ותשמור באיזו שהוא שם...אחר כך פשוט תעלה את הקובץ ששמרת לפורום.

Electrolite

New member
לא רק לזה

יש לך רשימה מאוד מכובדת של שירים. המוני שירים- זה ממש תקליטיה :) יש לי המון המון מחמאות (נתעלם מתקלות קטנות
) אבל יותר נוח לי להגיד דברים ספציפיים- ואם כבר אז- שמתי לב שגם אין לך הרבה שירים של הביטלס. אני ממש לא מומחה ביטלס אבל אני חייב להמליץ לך על אחד השירים הכי יפים\מרגשים\עצובים שנכתבו אי פעם: ELEANOR RIGBY!!! בבקשה תוריד אותו. תעשה לי טובה, לא תתחרט :)

ברנן

New member
דווקא אלינור ריגבי זה השיר היותר

שנוא עליי. הוא די מדכא. דרך אגב אני baby jimmy hendrix שלא בבית כרגע וגם לא יכול להתחבר מהבית כי המודם שלו על הפנים. ברגע שאוכל להתחבר אפרסם גם את הרשימה שלי, שדרך אגב יש בה הרבה (לא יודע בדיוק כמה זה הרבה) ביטלס, דייר סטרייטס, אירוסמית, הקיור שאני מאוד אוהב ועוד ועוד. דרך אגב epitaph, כל הכבוד על אוסף שירי הנדריקס שלך, אבל הערה קטנה - כדאי לך להוסיף את הביצוע של ג´ימי עם בי בי קינג של ג´וני בי גוד - יותר טוב משל צ´אק ברי. עוד שאלה לגבי השיר הזה. יש שיר של הביטלס (שנמנע ממני כרגע לדעת את שמו) שהמנגינה שלו מאוד מזכירה את המנגינה של ג´וני בי גוד. אני לא זוכר מאיזה אלבום הוא, מתי הוא נוצר. כל מה שאני יודע זה שהוא השיר האחרון באלבום המסויים הזה. למי שמכיר, רציתי לשאול אם צ´אק ברי לקח את המנגינה מהשיר הזה. מישהו יודע?

LuNaTiC

New member
זה ממש כואב לראות את השם

"לימפ ביזקיט" כתוב שם...

Electrolite

New member
אני מסכים לגמרי!!!

זה די הפריע לי. אני ממש מתעב אותם. מזמן לא שנאתי כל כך להקה...

Electrolite

New member
הרשימה שלי

הנה הרשימה שלי. שירים שאני מאוד אוהב ברובם וחלקם כאלה שאני סתם נהנה לשמוע וחלקם שרציתי למחוק אבל לא היה לי כוח למצוא את הקובץ. בכל מקרה, את רובם הגדול אני מאוד אוהב ואם למישהו יש בשבילי המלצות לשירים שאני ממש חייב להוריד- אני אשמח לשמוע!

~*~gaL

New member
למה נראה לי שאני מאוהבת?!

אההה אני יודעת למה! יש כמה סיבות: REM Radiohead Muse Coldplay ואני עוד יכולה להמשיך, ולהמשיך, ולהמשיך.. ממש טיפה שירים שאני ממליצה לך להוריד שלא כתובים שם, וכדאי: Radiohead - Knives Out Muse - Bliss Three Doors Down - Kryptonite Blink 182 - Adam´s Song Green Day - Time of Your Life (Good Riddance) Travis - Why Does It Always Rain On Me? gal.

Electrolite

New member
לא ייאמן כמה שהטעם שלנו דומה...

KNIVES OUT- ראיתי את הקליפ (קליפ מעולה) אבל לא ממש התחברתי לשיר. אני אוריד אותו ואגיד לך מה חשבתי
חוץ מזה, הרוב הגדול של השירים שהמלצית לי להוריד דווקא נמצאים אצלי: BLISS TIME OF YOUR LIFE WHY DOES IT ALWAYS RIN ON ME ובקשר ל ADAM´S SONG- את צודקת במאה אחוז. לא יודע למה עדיין אין לי את זה. השיר הכי טוב (יש היגידו היחיד הטוב) של BLINK 182 וכזה שעורר בי הרבה מאוד הזדהות! בכל מקרה, הגעתי לפורום רק לפני כמה ימים ונראה היה שמוזיקת הפופ שולטת פה ביד רמה ונחמד לראות שיש גם אנשים אחרים :)

ADI445

New member
דיכאון רציני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif

בוא מכות . . . תצ´א בחוץ´ !!!

חולוני

New member
אוקיי, הנה הרשימה שלי..

לפני שאני מפרסם, כמה הערות בקשר לרשימה: 1) יש ברשימה שלי די הרבה שירים שהם לא שלי, ושאותם הורידו ממני אנשים שבאו אליי..( לינקין פארק, לימפ ביזקיט, ובון ג´ובי..). 2) הייתה לי עוד רשימה עם עוד שירים, אבל אבא שלי מחק לי אותה... הוא מחק לי משהו כמו עוד 80 שירים..
3) יש לי עוד הרבה שירים בדיסקים..יש לי משהו כמו 200 פחות או יותר.. טוב, אז הנה הרשימה..מספר השירים הזמני בה כרגע הוא 1209..

למעלה