ככה סתם...

חולוני

New member
200 - הכוונה ל 200 דיסקים.

ככה שכל מה שאני שומע שאין ברשימת ה MP3 שלי, יש לי בדיסקים..

Electrolite

New member
הרשימה שלך...

ע-נ-ק-י-ת!!! לא ייאמן כמה שירים יש שם! בתוספת 200 הדיסקים שלך :) אז הנה אני הנודניק נותו כמה הערות שברור שאר אי ים יכללו בהן אז למה לא להתחיל איתם (כן אני אובססיבי ומודע לזה- בקרוב ייפתח מועדון אר אי אם אם יאשרו לי לנהל אותו): יש לך לא מעט שירים שלהם- יש לך כמה קלאסיים מעולים וחוץ מזה יש לך את רוב השירים מהאלבום האחרון REVEAL- אני לא יודע אם אהבת את השירים האלה או עד כמה אבל אני יכול להגיד לך שהאלבום האחרון- לא רק שהוא לא הצליל המייצג של הלהקה, הוא גם לא בין הטובים שבהםץ יש טובים הברה יותר- אל תיקח את האלבום הזה כדוגמה לעבודה של אר אי אם- אפילו אם אהבת בגלל שבסך הכל זה אלבום טוב! SMASHING PUMPKINS- איפה TONIGHT, TONIGHT המדהים??? SUMMER OVER TRUE- REQUIEM SOUNDTRACK- הייתי בטוח שרק לי יהיה את זה. הסרט הוא מדהים וכל כך חזק והמוזיקה שם ממש בנתה אותו וכל כך שמחתי כשמצאתי את השיר (יצירה). חובה להוריד!!! THE CURE- חובה להוריד את LULLABY. אם כבר יש את TRACY CHAPMAN הייתי ממליץ כמובן על FAST CAR. ודרך אגב, שכחתי להוסיף את רשימת הישראלים שלי לרשימה אבל יש לך מבחר מאוד גדול של שירים ישראלים- מאיפה הורדת?

חולוני

New member
תשובות

בקשר ל REM - אני לא כ"כ אוהב אותם..יש לי אמנם כמעט את כל הדיסק האחרון שלהם, אבל הורדתי אותו עוד לפני שהוא יצא בכלל.. כבר חצי שנה לא נגעתי באף שיר שלהם.. ואני מכיר כמעט את כל האלבומים של REM. בקשר לסמשינג פאמקינס - כן, טונייט טונייט באמת שיר מעולה, ויש לי אותו בדיסק.
בקשר לסאונדטראק של רקוויאם לחלום - גם אני חשבתי שאני היחיד שמכיר את הסאונדטראק שלו..סאונדטראק פשוט ענק לסרט ענק. Summer Over True פשוט קטע אינסטרומנטלי מדהים, לא יכלו למצוא משהו יותר מתאים ממנו לסרט. ד"א השמעתי אותו לסבא שלי והוא למד לנגן את הקטע בכינור.. ביקשתי ממנו לנגן לי אותו נונסטופ כמובן..
הוא ניגן לי את הקטע איזה 20 פעם רצוף נראה לי.. בקשר לקיור - אני מכיר את Lullaby, אני מתכנן לקנות את האוסף שלהם שיצא לפני שבוע.. בקשר לטרייסי צ´אפמן - תודה על ההמלצה. אני אשתדל להוריד. ומאיפה הורדתי את השירים הישראלים? את הרוב הורדתי בזמנו מהנאפסטר.. ואת השאר הורדתי מאתרים פרטיים, ומאודיוגאלאקסי (מה שמצאתי..).

Electrolite

New member
תודה ../images/Emo13.gif

רק היית חייב לשבור לי את הלב בזה שאמרת שאתה לא ממש אוהב את R.E.M. איך אפשר??????????????? גררררררררררררררר.... טוב נו, לא כולם מושלמים

חולוני

New member
זה לא שאני לא אוהב, אני אוהב..

אבל קצת ( כי ב 5 השנים האחרונות הם לא משהו בכלל..)..במיוחד את התקופה הישנה שלהם, בימים של - It´s The End Of The World As We Know It.. And I Feel Fine... אלו היו ימים טובים..

Electrolite

New member
מעניין שהזכרת 5 שנים

לפני 5 שנים הוציאו R.E.M. את אלבומם NEW ADVENTURES IN HI FI שנחשב שבעיני הרבה מעריצים כאלבום הטוב ביותר שלהם. בנוגע ל UP ו REVEAL- אני מסכים חלקית. REVEAL- חסר בו הרבה מאוד מהקסם של R.E.M. למרות שיש בו כמה שירים טובים. בנוגע ל UP- יש וויכוחים בין אלה שחושבים שזה האלום הגרוע ביותר של הלהקה לבין אלה שדווקא חושבים שזה הטוב ביותר שלהם- השיא המוזיקלי שלהם. לקח לי די הרבה זמן להיכנס אליו אבל יש בו שירים מעולים: LOTUS AT MY MOST BEAUTIFUL WALK UNAFRAID DIMINISHED FALLS TO CLIMB SUSPICION YOU´RE IN THE AIR DAYSLEEPER וכו.... אלבום מעולה :) אבל התקופה הישנה הייתה שמחה הרבה יותר והיו בה כמובן שירים מעולים. ITEOTWAWKI הוא ללא ספק מהשירים הטובים של R.E.M. ובעיקר כשהוא מבוצע חי!

עידית_

New member
UP אלבום מעולה!!!

אני לא יכולה להבין איך מישהו חושב אחרת... ואני שמחה למצוא עוד מישהו שאוהב אותו! אגב, לא הזכרת את אחד השירים הכי יפים בעולם שמצויים בו: parakeet... וחוץ מזה למי שמחפש מילות שירים שלהם מוזמן להכנס לאתר שלי (בלינק). אין בו עדיין את האלבום האחרון כי לא היה לי זמן... אבל אני מקווה שבקרוב יהיה. חוץ מזה יש שם את השירים מרוב האלבומים שלהם.

Electrolite

New member
PARAKEET

קודם כל- יש לך אתר ממש ממש טוב! כל הכבוד
PARAKEET- שיר מעולה! בהתחלה הוא היה האהוב עליי ב UP אבל אחרי כמה זמן התחלתי להתמכר לאחרים. בכל מקרה, יש לו את אחד הפזמונים הכי יפים שאני מכיר! איזה כיף לראות שעוד קיימת חיה כזאת- מעריצ\ה R.E.M.

עידית_

New member
תודה תודה! ../images/Emo13.gif

האתר בסה"כ די צנוע. בלי גרפיקה וקשקושים. העיקר שם זה מילות השירים. אני שמחה שאהבת! ובאמת הפזמון של PARAKEET פשוט מדהים!

Electrolite

New member
גם לי יש\היה אתר

של R.E.M. שהתכוונתי שיהיה של LYRICS ו MP3 אבל הוא לא ממש התפתח ועכשיו נראה לי שסגרו אותו. בכל מקרה, אני אנסה לראות אם אני יכול לפתוח האותו מחדש ולהראות לך...

עידית_

New member
לצערי לא. כמו שאתה רואה עכשיו אני

בגיאוסיטיס. לא בדקתי הרבה האמת. רציתי משהו שפשוט ונוח יחסית לעבוד איתו ולא חיפשתי כל מיני אופציות כמו CGI ושטח גדול וכולי... בכל אופן אני אשמח מאוד לראות את האתר שלך כשתוכל להעלות אותו שוב

Electrolite

New member
תודה ../images/Emo13.gif

גם האתר שלי ממש לא מפותח. יש בו רק LYRICS אבל אני אוהב את העיצוב. בקרוב אני אתן לך את URL... יש לך MSN?

אהההההההההההה

אני נזכרת בימים של נאפסטר....
אההה.... אתה זוכר כמה היינו מדברים.. והייתי מספרת לך על כל הטוסטים שאני אוכלת!!!
חולת נפש

Another Brick

New member
חייב להיות יצוג גם לפופ

(או שלא?) דנה אינטרנשיונל, ניסים סרוסי וליאור נרקיס- לא באשמתי על כל שאר המעידות אני לוקחת אחריות מלאה מור

voodoo

New member
מאוד טרנדי מצידכם....

נו טוב ... גם לי יש רשימה מסריחה של שירים, יש שם גם חרא אלקטרוני ... למי אכפת ? ובכלל כל השירים הטובים נמצאים על דיסקים

למעלה