ככה נראית אישה

topagency2

New member
ככה נראית אישה

כשנשים אחרות במצבה מתחילות את הבוקר בהקאות בשרותים, מירי בוהדנה דופקת קופה ונראית יפה מתמיד. קבלו מדגם מייצג של בטן בחודש שני. לכתבה המלאה לחצו כאן. אז מה אתם אומרים תוך כמה זמן אחרי ההיריון מירי תחזור למה שהייתה קודם? או שגם היא תגיע למצב של מאיה ישעיהו שעלתה במשקל ולא הורידה אותו יותר? האם כמו גלית גוטמן לא נשים לב שהיא הייתה בהריון או שאצלה הכל יילך קשה יותר? שרשרו את דעתם לפה.

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif אוי מ גאד היא מדהימה!

אני חושבת שהיא תהיה סוג של גלית גוטמ, בקושי נרגיש... ומקווה שלא תשמין אחרי ההריון. אגב, ראיתי קודם את טקס מלכת היופי שבו גילו אותה, שהיא זכתה מקום שני, ו-וואלה, היא נראתה מדהים! מאידך, השנים רק עשו לה טוב

אני בכלל לא חושבת שזה יופי אמיתי...

סבבה לה שהיא דופקת קפה במקום לדפוק הקאה ... אבל כול הניתוחים האלה ... זה כבר לא יופי. זה כמו יצור. כול הניתוחים עשו ת'"יופי" הזה. לא הטבע. זה מה שאני חושבת.

גלית456

New member
היא מדהימה!

ממ והניתוחים?! זה לא אומר כלום.. אישה שעשתה ניתוחים זה רק ישנה אותה טיפה ויעשה אותה יותר יפה.. היום בתחום הזה אף אחד לא מסתכל עשתה ניתוח אז היא לא תעשה את זה ואת זה.. הדרבה זה דווקא משלים אותם בצורה יותר טובה..ניתוח פה ניתוח אף זזה לא משנה.. זאת היא! :]

קרן, מה הרגישות המוגזמת הזו

לניתוחים פלסטיים? אישה יכולה לעשות בגופה כל מה שהיא רוצה כדי שתיראה במיטבה. התופעה נפוצה מאוד בארץ ונשים אינן חוששות לגלות את עובדת היותן מנותחות. הבעיה היחידה היא הבעיה הכספית. אם את אוהבת את איך שאת נראית אז סבבה, את לא זקוקה לשום ניתוח. מועדים לשמחה.

בגלל זה כתבתי:"זה מה שאני חושבת" .

סבבה... היא יפה והכול...בכלל בגולדברי היא מדהימהההההההההה אבל לא יודעת. כול הקטע הזה ניראלי מזויף כזה. מתוקות תחשבו מה שאתן רוצות אבל זאת הדעה שלי

W800I

New member
../images/Emo10.gif

את לא יכולה לפרט על מה הוא עשה תבוחטה הזאת? זה מעניין אותיי!!! איפה היא עוד עשתה ניתוחים?!?

W800I

New member
מעניין

הפרצוף שלה נראה טיבעיי או שעשו עליה עבודה טובה מאוד או שסתם זה שמועות הניתוחים.. ראיתי תמונות שלה שהיא הייתה במלכת יופי, אותן השפתיים. וזה היה מלפני המון זמן..

למעלה