ככה מלמדים -

פולספגן

New member
זו תנועה בסיסית ביותר ואפילו אותה הן עשו לא

טוב (כל בוגר חגורה לבנה בג'ודו יוכל ללמד אותן לעשות את זה בסדר).

ש מים

New member

מסכים. ההדגמה מלאת טעויות כרימון.
מעבר לכך, ועם כל אהדתי לגיאוגרפיה וטופוגרפיה, אני לא חושב שמטרת הסרטון היא "לימוד טכניקת בריח", אלא אולי פרסומת נמוכה, המשתמשת בטופוגרפיה הנשית.

ככה מלמדים

להיות שחקנית פורנו פוטנציאלית.
אגב..היית שולח את אחותך או את החברה שלך להתאמן ככה? ולהצטלם לסרטון ?

yoja kwan

New member
- וגם - אני מבקשת להסיר את ההודעה הראשית

בעיני - זה תוכן סקסיסטי, פוגעני, ולחלוטין לא במקום. הוא גורם לי להרגיש לא בנוח בשום צורה שהיא ונראה לי לחלוטין לא מתאים להציב את זה, ועוד באופן מטעה בפורום של אמנויות לחימה.
אז הנה, בקשה רשמית למנהלות הפורום - להסיר את ההודעה של פותח השרשור. תודה

(ואגב, דברים כאלה יושבים עמוק בבעייתיות שנשים נתקלות בה באימוני אמנויות לחימה. ככה מתחילות בעיות. ככה מתחילות סיטואציות בהן מתאמנות מקבלות הערות לא במקום או גרוע מכך במהלך אימונים)

צודקת, אולם
אלו הסיבות שזה לא ימחק

נתחיל עם העובדה שההודעה הזו הייתה ריקה מתגובות כמה ימים טובים. אני חיכיתי לראות אלו תגובות היא תגרור..

עכשיו, אני מאד מסכימה עם הדברים שכתבת. אבל אין בכוונתי למחוק את ההודעה המקורית או את השרשור ואסביר את החלטתי:
למחוק את זה (כי זה מגעיל, וסקסיסטי,ופוגעני וכו..) מאד קל. לוקח בדיוק שניה. מה עשינו בזה? האם הדברים האלו קיימים ? בהחלט כן. אולם ברגע שזה יעלם כי זה לא נוח לנו בעיניים, לא נוצר שיח. לא נוצר דיון. לא נוצרים אין ספור
שיש להם משקל, ויש להם השפעה. ושינוי אמיתי
לא מתקיים ב"קומפרט זון" שלנו..
אם אנו כנשים רוצות להסביר את עצמנו ומה זה גורם לנו להרגיש? באמת ? הדיון הזה ? הכרחי ביותר בעיני. על כל החוסר נוחות שבו.
מפריע לכם ? תגיבו.
הסרטון מגעיל אותכם ? תגיבו.
יש כאלו שחושבים שכן יש בו ערך לימודי? תעלו את הטענות שלכם, תקבלו דעות נגד, שאולי, אולי תגרום לכם פעם אחת לחשוב איך נשים מרגישות.
ל -
את הנושא, אין שום ערך.

yoja kwan

New member
מקבלת, אבל יש אבל

האבל שלי הוא רגע קטן של יאוש.
אני מתחילה לחשוב שכל ההסברה שבעולם לא עושה את העבודה. שבסופו של דבר אנחנו יכולות לדבר עד מחר על איך זה גורם לנו להרגיש, אבל זה לא באמת מפסיק. זה עמוק מדי. ואני אפילו לא מדברת על הטרדות מיניות של ממש. אני מדברת על השיחות הקטנות האלה שאין באמת מה לעשות איתן. מזה שמישהו יגיד שיש לי ידיין נורא נעימות בזמן שאנחנו עובדים על הגנה עצמית, או שיקראו לי חמודה, או שמישהו, בשיא התמימות הגברית, יגיד לי שהוא מובך שבחורה ניצחה אותו.
כשניסיתי להסביר, זה אף פעם לא עבד. כשהייתי תקיפה מאוד וברורה מאוד בסירוב שלי לקבל משהו כזה בסביבה שלי, כשהבהרתי חד משמעית שאף אחד לא יקרא לי חמודה במהלך אימונים, ושלזה שאני בחורה אין קשר לכלום ואני מבקשת לא להפוך את זה לעניין, אלה היו המקומות בהם זה הפסיק ומיד. לפעמים צריך לחשוף שיניים כשמישהו פולש לטריטוריה לא לו.
הדיון הזה חשוב, לגבי זה את צודקת במאה אחוז. אני רק מקווה שהדביל שהעלה את ההודעה הראשית לא יראה בזה ליטוף אגו.

ראשית, תודה על ההבנה

ותאמיני לי שאני מבינה אותך. אין לך אפילו מושג כמה..זה לא מפסיק. נכון. מבחינתי זה רק הולך ועולה..עוד הטרדות, עוד מקרי אונס, עוד התייחסות לנשים כאילו הן חתיכת בשר..עוד מקרי אייל גולן וכן הלאה..
אני לא יכולה לגרום לסוטים או מטרידים להפסיק להיות כאלו.
אבל אני כן יכולה ללמד נשים להתמודד.ואני כן יכולה בכל פעם, בדברים מינוריים כמו זה, להביע את דעתי. ואת דעתך, ואת הדיעה של רבים כאן, שאני מאד שמחה שהיא כזו, כמו בשרשור הזה, עם כל הגלים שהוא עושה.
נתקלתי במקרים שאת מציינת. (ועוד הרבה לצערי). וברגעי תסכול הייתי שומעת משפטים כגון: נועה את בעולם של גברים..מה את מצפה.

לגבי הליטוף לאגו? אני לא מתעסקת במה הוא קיבל מזה או לא. אני מתעסקת בניתוב נכון של הסרטון.

אבל זה נכון, כי את בעולם של גברים ואין מה

לעשות, אנחנו בני אדם בעלי יצרים מיניים ושבחורה מתעמתת איתי זה שונה מאשר שגבר מתעמת איתי.
זה שונה בעדינות שלי, כי לא אפעיל את כל הכוח שלי בקרב מולך ובהחלט אענה מכל מיני התקששויות על המזרן.
בנוסף, לא אגע במקומות צנועים כאשר בגבר לא הייתי מהסס, אם חוקי הקרב מתירים, כמו ב-MMA שבגדול אין בעצם חוקים והכל מותר.

אגב, זה נכון לא רק באמנויות לחימה, אלא גם בריקוד, אענה להסניף את הבחורה ולהנות ממגע גופה.

למעלה