ככה לא בונים חומה !!

גילה37

New member
אנחנו האשמות העיקריות

גבר שחושב שאישה שמנה קלה להשגה כי הוא כנראה עושה לה טובה היא רק מהסיבה הפשוטה כי היא מקרינה אצת זה , כאילו היא אומרת לו אתה חתיך בטח לא תסתכל עלי ואם הוןא מסתכל עלי אז אני אעשה הכל כדי לרצות אותו , בנות- טעות טעות טעות . אל תעשו משהו שאתן לא בוחרות , גבר לא יאהב אותי אם אני ארצה אותו הוא ירצה מישיה שתחליט בעצמה מישהי החלטית יציבה,לא תלותית ויעידו על כך הבנים כאן

../images/Emo45.gif

בתפישת העולם שלי אין הבדל בין שמנה לרזה. אם אני נמשך לבחורה, אני אנסה ליצור איתה קשר. ואם לעיתים מדובר רק למטרות סקס, מה פסול בזה? הרי הרגש הראשוני הוא משיכה! מישהו \ מישהי פה מתכחשים למשיכה פיזית בצורתה נטולת הרגשות? הרי ברור שכפי שנאמר פה קודם הרושם הראשוני הוא שקובע ויכולה להיות בחורה שתגרום לפה שלי להתייבש בגלל שאני רוצה אותה - ועכשיו! ואם לאחר היכרות ראשונית תהיה גם משיכה אינטלקטואלית הרי שהרווח כפול. יכול להיות שהבעיה היא ברגש נחיתות עמוק / דימוי עצמי נמוך שקיימים אצל חלק מהנשים השמנות כתוצאה מ"דיכוי" של החברה בשנים המוקדמות יותר ואשר גורמים לתחושה של ניצול עם כל התעניינות? רבות מידידותי הן נשים שאינן שמנות והן חוו הרבה מערכות יחסים שהיו בעיקרן פיזיות, בין מבחירתן ובין אם לא. למאות זאת, אני לא שמעתי אותן חוששות שכל בחור שמתחיל איתן עושה זאת למטרות סקס בלבד. שחררו את הכבלים גבירותי! אתן יפות נשיות ומושכות! מגיע לכן להיות נאהבות. אפשרו זאת למי שליבו חפץ בכך! האופנוען

יפעת*

New member
עופר עופר

אני מכירה את מה שאתה מתאר מעצמי בעבר. לא בגלל שחשבתי שרוצים ממני סטוץ, פשוט לא יכולתי להאמין שמישהו מתעניין בי. היום זה לא כך אצלי, אבל מתוך התגובות שלי למדתי, שהשומן היווה עבורי הגנה, שבעצם לא רציתי לחשוף את עצמי לאפשרות שמישהו באמת ירצה בי עד שהבנתי שזה לא ממש עוזר.

למעלה