ככה לא בונים חומה !!

עופר 123

New member
ככה לא בונים חומה !!

תארו לכם את הסצנריו הבא: יושב לו בחור נחמד באיזה מקום ושותה לו
קפה, ולפתע חולפת על פניו אשה גדולה, נשית, "משכמה והצידה", סקסיח ומה לא.... "המממ...", מהרהר לו הבחור, "שמא נפעל בנדון?" הולך לו בחורנו אל הבחורנת גיבורת הסיפור, וזורק איזו משפט חביב ומחמיא. אך אבוי, צרה צרורה, הבחורה שלנו מסרבת במהרה, ולא סתם מסרבת, נראה כאילו תקפה השד, והיא שולחת אליו "לא" מהדהד (יצא חרוז). הבחורה בלחץ
, כמעט בתחושת אימה, לרוב גם מבט של חוסר אמונה ומוסיפה גם משחק עצבני באצבעות הידיים. רק נזכיר ונאמר, כי הבחור הלז "רגיל" וחביב הוא, ללא חטוטרת או אוזן שלישית, ונוסיף, כי התסריט שלעיל חזר על עצמו בדיוק מדהים כמעט בכל הפעמים כאשר המדובר היה ב....נשים גדולות. כולי תקווה שמכאן תצא הבשורה, מכאן יבוא השינוי, כאן הנשים הגדולות תבנה שאם אנו מתחילים איתן זה לא "סתם בשביל הצחוק", זה לא רק בשביל סקס לערב אחד, זה לא בשביל להתחיל איתכן ולאחר מכן להחביא אתכן, אלא זה אך ורק בגלל שמצאתן חן בעינינו ואנו מעוניינים בקשר. תרגישו חופשיות, תרגישו נאהבות, תרגישו נחשקות. אל תאמרו "לא" בגלל חששות מעצמכן, אל תבנו חומה הניזונה מהעדר בטחון עצמי. תאמינו לי, כולנו נסתדר ככה הרבה יותר טוב...
שלכן/ם תמיד,
עופר

גילה37

New member
אתם הגבריןם משהו.

כבר אמרתי קודם שלנשים שמנות שי מין הגנות אז עכישו אתם הגברים שיודעים שיש להן הגנות מפני גברים שמחפשים רק סקס אז אולי תשנו התנהגות או תסבירו לנו מה אתם רוצים??? אני מוכנה שאתה תתקרב אלי מבטיחה לך לא לדחות אותך.......

DREAM111

New member
עופריקו ../images/Emo13.gif

אז כמו שאומרת גילה יש לנו כבר מנגנון הגנה. את המנגנון בנינו רק כי באמת ונכון לא כולם כאלה אבל הרבה
מהם הם כן כאלה שמחפשים אותנו ל... אז כן הביאו אותנו לכך שאנחנו חייבות תמיד לחשוד ולחשוש מה הוא בעצם רוצה? מה הכוונות? בטוח הוא רוצה משהו כי זה בטוח לא רצון להכיר אותי רק אותי ולא את נבכי גופי.
שיבוא כבר זה שלא מחפש את ....... בי אלא אותי.

עופר 123

New member
איזה פרדוקס........

חלומית יקרה, יש לי בעיה לוגית קטנה עם כל העסק: כל הזמן נשים מחפשות את מי "שיכיר אותי, ולא רק ירצה את הגוף שלי". עכשיו, נאמר שאני יושב באיזה בית קפה, ואת עיני צדה לה שמנמונת חביבה. כבר ברגע זה, אני "שרוף", כי התעניינתי באיך שהיא נראית ולא במי שהיא. יש לנו כאן פרדוקס - כדי להכיר מישהי אני חייב להתחיל לדבר איתה, אבל כיוון שהתחלת דיבור עם מישהי לרוב מסתמכת על מראה חיצוני (ומי שאומר שלא- משקר), יוצא שאם אני רוצה להכיר מישהי כמו שצריך, אני לא יכול, כי אז אני סתם "גבר חרמן שרק מתעניין באיך שהיא נראית ורוצה להשכיב את הבחורה". יש לכן פתרון לפרדוקס?
שלכן, עופר נ.ב - ורק בואו נפריד: יש את עופריקו-ofericko, ויש את עופר, עבדך הנאמן (מלבד זאת שיש לי טראומה מכינוי החיבה הזה....)

DREAM111

New member
עופרון אני יודעת. ../images/Emo13.gif

אוף כתבתי הודעה והיא לא עברה אז ננסה לחזור על מה שהיה כי היא היתה חמודה אבל תמיד הפעם השניה יוצאת פחות טוב.
אז אני מקווה שהפורום היקר הזה יפתח פתח גם לנשים וגם לגברים להבין את הדברים בדרך אחרת. שאנחנו הנשים הגדולות לא יחשדו שכל הגברים הם בעצם מחפשי מין בלבד. ואתם הגברים תבינו שאנחנו חושדות וחוששות מתגובות. בכל אופן אני מאחלת עופרון חמוד שהפעם הבאה שתשב ותראה מישהי שמוצאת חן בעיניך היא תתן לך את ההזדמנות להכיר את הפנימי שלך כמו שאתה תרצה להכיר את הפנימי שלה. (אני בטוחה שיש לך הרבה יופי פנימי). מבטיחה שלך שאם אני אכנס אני בכייף אכיר אותך.
אז רק לך
ו
וגם

גילה37

New member
אתה צודק לגבי הפרדוקס

מי שאומר לא חשוב המראה אז טועה אבל יש כאלה שהמראה לא חשוב כמו המבט הראשוני , וגבר שנמשך לשמנה או גבר שנמשך לרזה ירצה להתחיל רק לאישה שהוא קודם נמשך אליה פיזית אח"כ בא התפקיד של האישה להוכיח לו שהיא מעבר לגוף ולא חשוב על אישה גוף אנחנו מדברים ..ולכן תלוי מה שאישה מקרינה כלפי חוץ ואז כך הגבר ידע להתיחס אליה .וןזה מניסיון שלי ועוד הערה לגבי עופר , יש רק עופר אחד והוא המנהל השני הוא עופריקו כדי שנוכל גם אנו החברים להבדיל בניהם תשתדלו לקרוא לכל אחד בשמו שלכם יגלה

gal33

New member
אכן פרדוקס עופר 456 ../images/Emo8.gif

גם אני חטאתי בו מספר פעמים. אני לפחות מחליטה לפי העיניים, כמו שאני מחליטה בהרבה מקרים אחרים. אותם מקרים למשל של האם לעלות על טרמפ בצבא או לא, או האם הבחורה הזו נראית לי כחברה פוטנציאלית, האם להיעזר באדם הזה ברחוב, הכל לפי העיניים, מעין אינטואיציה נשית שכזו. מודה ומתוודה, שהיו פעמים, שהייתי בהלם, כך שישר זרקתי את הלא וברחתי, ורק אחר כך, אבל מאוחר מדי, התחרטתי. NO MORE. מקווה. בכל אופן, מסכימה לחלוטין שעלינו לזכור שכל מערכת יחסים שהיא, בין חבר לחבר, בין חברה לחברה, ובין גבר לאשה, מתחילה עם איזה שהיא נעימות הדדית בצורה החיצונית, סוג כלשהוא של משיכה מינית או א-מינית הדדית. לכן אם גבר מתחיל איתי, בהגדרה צורתי החיצונית מצאה חן בעיניו, ומכאן יש להמשיך הלאה. אל השקיעה...

עופר 123

New member
יש אפשרות אחת לצאת מהפרדוקס...

היכרויות מהאינטרנט - קודם מכירים, אחר כך רואים. מצד שני, חבל שבמקרה שאני אראה מישהי בבית קפה, אני לא אגש אליה בגלל שיש רשת, נכון?
עופר 789

gal33

New member
הופה פה! פרדוקס מספר 2:

מה אני אתחיל עם מישהו מהאינטר-טנט? בשביל מה כל השיחות וההיכרות וההשקעה? הרי ברגע שישמע שאני שמנה הוא יברח. או בשביל מה בכלל לחשוף את עצמי למצב הזה, של להיפתח למישהו, להיקשר, ואז בשניה שידע איך אני נראית יברח כנשוך נחש. קודם שיראה אותי, יחליט שזה בסדר, ואז אם מתאים לי ולו נתחיל לדבר. חברות שלי כבר תקופה מנסות לשכנע אותי להצטרף לקופידון ושאר אתרי הכרויות, ואני להגנתי (?!) אומרת שאצלי זה אחרת, מאחר ואני שמנה, אני צריכה שקודם הבחור יראה אותי, אפילו לשניה, יגיד שזה בסדר (כמובן שזה צריך להיות בסדר גם לי!, רק שאני לא אברח אם אראה מישהו רזה...), ואז נוכל לנסות ולצאת ביחד. בשביל מה בכלל לעבור את ההשפלה שבשאלות: אז איך את נראית? כמה שמנה? שמנה של 10 קילו או שמנה של 20 קילו? די נו, כל הבחורות אומרות שהן שמנות... איך את יכולה להיות שמנה וגם להיראות טוב? וכו´ וכו´ כפרי מוחם הקודח. נו, אז איך יוצאים מהפרדוקס הזה? גל

עופר 123

New member
הכרויות רשת..........

גל, הכל תלוי באנשים שאת פוגשת. כאשר אני יוצא עם בחורות שאני פוגש ברשת, אני מקווה שהיא תהיה גדולה. אולי זה נשמע נאיבי, אבל אם תמצאי חן בעיני מישהו ברשת, אזי לא יהיה לו איכפת מה המימדים. יצא לי פעם להכיר בחורה מקסימה ברשת, דיברנו וקשקשנו עד אור הבוקר, אך כאשר נפגשנו, היא לא נראתה משהו - SO? היא היתה כל כך מקסימה עד שנשארנו ביחד קרוב לחודשיים, על אף שהיא לא היתה מיפות העיר (וגם לא היתה במימדים הרצויים
). היא פשוט היתה אישיות מדהימה. אני לא מוצא פרדוקס, כי בכל זאת לא ניתן להתעלם מן המראה החיצוני לחלוטין, אבל אם מישהו מחפש בחורה גדולה, אין שום סיבה שהם לא יכירו ברשת. שלך, עופר

AlteX

New member
איזה פרדוקס?

גל יקרה, אני כל החיים שלי בהכרויות באינטר-טנט. הכרויות באינטר-טנט זה השם השני שלי. אני רשום בקופידון כבר שנים מספר... ואין שום בעיה (כלומר, יש בעיה מסויימת בזה שהרבה בחורות כנראה דוחות את פניותיי רק בגלל שרשמתי שאני שמן), אבל גם אין שום סיכוי שאכיר מישהי שלא תדע איך אני נראה. בכרטיס שלי כתוב הכל, ואם היתה אפשרות להוסיף את המשקל, לא הייתי מסתיר גם אותו. ויש גם תמונה, יש אפשרות אפילו לכמה תמונות, כך שתוכלי להצטלם מכל הזוויות ולהיות רגועה, שמי שפונה אלייך ראה אותך.... אז המון
וקדימה... מה יש להפסיד? אלכס-חולה-הכרויות.

gal33

New member
תודה לשניכם על העידודים, ובכל זאת

נראה לי שבמקרה שלי זה יקח עוד קצת זמן... דרך אגב, מסכימה מאוד עם גישת המה יש להפסיד, מקסימום נשארים באותו המקום.

AlteX

New member
קחי את הזמן...

הכל בלי לחץ, כמובן...
תעשי את הכל בזמן שלך, כשתרגישי מוכנה. אני אישית מאחל לך שלא תצטרכי להרשם לשום אתר הכרויות, ותמצאי את ה-
קודם! אבל אם תרגישי שהזמן עובר ושום דבר לא זז, תני גם לזה צ´אנס, אולי זה יעזור לך יותר מאשר זה עזר לי עד כה...

Blue Rose

New member
המלצה חמה ואוהבת

שלום גל, רק לידע - אני פגשתי את ארוסי דרך אחד מאתרי ההכרויות בארץ, אין צורך לאמר שאני ממליצה על השיטה. זאת דרך פשוטה ונוחה להכיר אנשים. בהצלחה לכל אשר תפני... A B&B Blue Rose

גלית34

New member
יקרתי אין כמו הרשת להכיר אנשים../images/Emo20.gif

אני יודעת בדיוק על מה את מדברת,על להתכתב עם מישהו בצ´אט ואז הוא שואל איך את נראת ואת כותבת יפה ושמנה,ואז זה מתחיל מה זה שמנה? אני אף פעם לא הסתרתי את המשקל שלי וכשאמרתי 100 ק"ז{בזמנו} היו כאלה שאמרו לא נכון את עובדת עלי.ואז באודיגו לדוגמא כתבתי את הגובה והמשקל.וגם היו שאלות וכל מיני שכאלה שינסו אז למה את לא יורדת במשקל ולמה ולמה ,נכון זה מעצבן לאללה ,אבל בין כל הנודניקים יש גם כאלו יחידי סגולה שזה לא פריע להם. במשך ה4 שנים שאני מכורה לרשת הכרתי 6 גברים שממש לא הפריע להם ההפך.עם אחד מהם היתי תקופה ועם השאר זה היה לשעשועים בלבד
. ובכל אתרי ההכרויות יש אפשרות לצרף תמונה ולכתוב בהעדפות שאת מחפשת
אני לא איבדתי תקווה שאי שם נמצא האחד שאוהב קצת יותר אשה, ושיהיה לו הרבה יותר ממני

gal33

New member
אמן!

עוד כמה הודעות כאלה ובסוף אני ארוץ לשם... גם אני לא איבדתי תקווה. להיות מיואש זה הדבר הכי עצוב שיכול לקרות לבן אדם. אני משוכנעת שהמכסה שלי ממש ברגעים אלו מתגלגל לעברי. גל

רוזאן

New member
זה ממש פלונטר

ידידים שלי הודו בפני שבחורות שמנות נחשבות בעיני הבחורים לקלות להשגה. וכמו שמישהו אמר לי "כל שמנה תגיד תודה שבכלל מישהו מסתכל עליה או מתחיל איתה". העובדה הזאת היא שגורמת לנו לחשדנות כלפי הבחורים שמתחילים איתנו. איך באמת יוצאים מהפלונטר הזה?

נכון

לי היה משהו אחר. במקום העבודה הקודם שלי היה בחור שהתחיל עם כל דבר שזז, הוא סיפר לחברה שלי שעבדה שם שהוא מתחיל עם שמנות ומכוערות כי הם מוקירות תודה שמישהו יורק לכיוון שלהן. יומיים אחרי זה הוא ניסה להתחיל איתי ואני שלחתי אותו לחפש מישהו אחר שינענע אותו. אבל אחרי מקרים כאלו, מאבדים את האמון כקודם כל בעצמי ואחרכך בבחורים.

שכחתי לציין פרט קטן נוסף

הוא היה נשוי וכל אלו שהוא התחיל איתן הוא התחיל איתן למטרה אחת בלבד .....

למעלה