ככה בשביל הנעמה

אפשר להגיד שהוא עשה את תפקיד חייו

עכשיו

קודם כל מרוב התרגשות הוא לא יכול היה לדבר ואז היו צריכים להביא לו מים.
אחר כך הם התחילו לשאול אותו שאלות על הבית (הפיקטיבי) ואיך הוא ואיפה הוא וכולי. יניב תוך כדי התרגשות ותוך כדי שמירה על יציבות הקול, תיאר בפרטי פרטים כל מה שהוא "ראה". בסופו של דבר, טהונייה סחבה אותו לחדר האח הגדול, וכל השאר נשארו לדבר על יניב והאם הוא באמת ראה בית אחר. ענת אמרה שהוא לא משקר. מצד אחד הם מאמינים לו, אבל מצד שני הם די בטוחים שעשו עליו מתיחה.
יש בעיה שביז'ו זוכר כל מיני דברים שאסור לו לדבר על זה, אבל הוא בטוח 100 אחוז שאין בית נוסף.
תראי, יכול להיות שבסוף הם מאמינים ליניב, אבל לא מאמינים לאח הגדול, ואי אפשר להאשים את יניב שהוא לא עשה כמיטב יכולתו.
הוא שיחק פשוט מושלם. מסתבר שהדיירים שלנו הם לא כל כך מטומטמים כמו שאנחנו נוטים לחשוב.

אין לו ברירה

הם שואלים אותו כל הזמן עוד שאלה ועוד שאלה ועוד שאלה. הם מנסים להכשיל אותו. הם לא מטומטמים כמו שחשבנו.
גם אני פוחדת שהוא יפליל את עצמו, אבל אם הוא לא ידבר או יפסיק לדבר, הם יחשדו יותר. דרך אגב, אולי אנחנו לא רואים, אבל יניב מדבר הרבה בבית עם ביז'ו והם רגילים שהוא מדבר הרבה.

יניב עושה עבודה מעולה ..הכי טוב שיש

אבל ביז'ו עלה הרגע על הכיוון הנכון....לא מדיוק אבל כל הכבוד לו.

קשקשה9

New member
בכייף מותק

אני נהנית כשנהנים מזה
היות ואני עוסקת בזה יש לי עוד הרבה חומר בקנה אבל לא בטוחה שכולם אוהבים אז משתדלת למנן .

יהלום 86

New member
תמונות ממש יפות!

באופן כללי, אני אוהבת את סגנון הלבוש הזה.
יש בו המון קלאס ונשיות שהייתי רוצה לראות יותר בעצמי.

קשקשה9

New member
הכי קלאס

אבל לא מתאים לאקלים פה ...יותר אירופה
אם תגדילי תוכלי לראות את משיכות המכחול............אוויר בריאות

שרוני68

New member
ואפילו מאוד!

מבחינתי את יכולה להמשיך להציף

אחלה הנעמה לשעת אחה"צ...

קשקשה9

New member
לא אוהבת

את האייקון הזה(מפחיד אותי) אבל כרגע הוא מתאר בדיוק את החיוך שעשית לי

שרוני68

New member
גם אני לא אוהבת אותו!

איזה קטע, גם אותי הוא מפחיד.

יחפונת, לתשומת ליבך. כי את לפעמים משתמשת בו..

מעדיפה את הצחוק הרגיל

שרוני68

New member
הוא נראה כאילו עוד רגע הוא הולך לבלוע

אותי!
אפילו זה
וזה
וזה

פחות מפחידים ממנו.

מה יש לכן אתן ממנו?

אני מתה עליו
הוא כמו ג'וקר

אני משתמשת בו לא בתור חיוך אלא בתור צחוק אבל לא צחוק מתגלגל קורע וכזה, אלא צחוק מסוג אחר...

אה ורציתי לבשר לכן שהיום כבר שתיתי שתי כוסות קפה טסטר צ'ויס כי הנמס עלית שלי נגמר

למעלה