ככה בשביל הנעמה

קשקשה9

New member

קשקשה9

New member
לא מתכוונת להציף

אבל כרגע נתקלתי בזה,סגנון שונה .
פארדון מראש

Rubens Korubin

צהריים נפלאים לכולם

וגם לנעמה

באמאשלי לרגע חשבתי שאת מקדישה את הציורים למישהי בשם נעמה ורק אחר כך קלטתי שזה לשם הנעמה

אז אני מנעימה את שעת הצהריים, אחרי האיטריות הדקיקות במיץ עגבניות ששרפו לי את הפה ואת החיך, ואחרי הקציצה עם הסלק הטעים מאוד, אז אפשר סוף סוף לשבת מול האח הגדול ולשמוע מוזיקה טובה.
וסתם למי שהאח הגדול מעניין אותו עדיין. במסגרת המשימה הסודית, יניב עכשיו מקבל טיפול אחרון בשיער בעזרת לבנה ואוטוטו הוא יוצא לבית השני כביכול.
לבנה נשמה ענקית, איך היא מטפחת אותו, איך היא מפרגנת לו ומעודדת אותו, אפילו השאילה לו יום אחד בגדים שלה והם התאימו לו מאוד.
מעניין מאוד איך הוא ישחק את התפקיד. בכל אופן, הציור שלו הכי מוצלח לדעתי. כמו כן הציורים של לבנה וטהוניה מעולים.

http://www.youtube.com/watch?v=ur8ftRFb2Ac

קשקשה9

New member
כן,לנעמה מעונה 1

איתך לגבי לבנה ויש לי הרגשה שיניב ישחק אותה.
נכון לרגע זה העניין שלי בתכנית התכהה .......חבורה של עילגים רכלנים חסרי
משעממים תת**

יהלום 86

New member
יחפונת אפשר עדכון קצרצר?

שולחים אותו לבית השני או משהו?
ניסיתי להתעדכן בפורום האח הגדול אבל חטפתי את העצבים שם מהר מאוד אחרי שראיתי הודעה שקשורה למצבו הנפשי של יניב.

כן בערך ממה שראיתי

דיירי הבית השני כביכול בחרו ביניב והחברה האמיתיים בחרו במורן. יענו החלפות. יניב התלבש יפה, אכל צהריים עם כולם, וזהו לא הספקתי לראות יותר. בינתיים ראיתי אותו מרחוק מחכה לרגע שהוא יילך לבית השני.
במסגרת המשימה של הבוקר הם היו צריכים לצייר את עצמם. קיבלו צבעים ומכחולים וציירו את עצמם. אני מוכרחה לפרגן ולהודות שהיו ציורים ממש יפים. חלק דביליים, אבל חלק ממש טובים.
יש לי בעיה בפורום הגדול. אני לא יכולה לפתוח אשכולות גדולים. אני מקבלת אזהרה שזה עלול להזיק למחשב שלי
מוזר. אף פעם לא קרה לי דבר כזה.

יהלום 86

New member
תודה על העדכון מותק

מה הכוונה באשכולות גדולים?
ואיזו מן אזהרה שזה יפגע במחשב?
וירוס?

קשקשה9

New member
יחפהההה יהלוווום

ראיתן את הקטע של יניב כשחזר לתוך הבית?
טוב,יניב שיחק אותה
אהבתי ,ואפילו מאוווווד

רק לראות את הפרנויה של לאון ודור..........priceles
אחד הקטעים המצחיקים בעונה
.

יהלום 86

New member
וואלה?

טוב, אני לא מופתעת.
אח שלי בכל זאת שיחק הרבה משחקי תפקידים אז העניין הזה בא לטובתו

מה היה שם?

קשקשה9

New member
האמת עזרה לו

הוא היה נרגש נסער וחיוור ,מה שעזר לדיירים להאמין לו וענת פסקה:טוב הוא לא במסימה בוודאות !
גם עכשיו אני צוחקת
הם רצו מיד להביא לו כוס מים והמתינו בסבלנות שיחזור לעצמו תוך פרצי צחוק בלתי נשלטים (וגם אני)
הוא מנסה לנשום
ביג'ו רץ להביא כוס מים
תהוניה ולבנה מחבקות ומרגיעות
וכולם נקרעים מצחוק
אה ,המשפט הראשון שהוא אמר בפסקנות זה "יש בית"
ואז הוא התחיל לפרט ולהסביר כמו יניב
על המצלמות בבית והמראות והשאלות שהוא שאל .
מבחינתי ומבחינת יניב-הוא עשה את העבודה

למעלה