האם הוא מוכן לקבל חבלה בגב???לפי פסיקה של אחד השופטים הנאורים סכין בגב זה לא נסיון רצח אלא גרימת חבלה..
האם הוא מוכן לקבל חבלה בגב???לפי פסיקה של אחד השופטים הנאורים סכין בגב זה לא נסיון רצח אלא גרימת חבלה..
בגלל השופטים כאלו ישראל מגיע לבית המשפט בהאגלפי פסיקה של אחד השופטים הנאורים סכין בגב זה לא נסיון רצח אלא גרימת חבלה..
אם לא למדו מנסיון האחר, ילמדו רק לאחר מותם.מעסיקי שבח"ים שנתפסים, פעם ראשונה סגירת עסק / חברה לחודש וקנס כספי
פעם שניה סגירה לשנה וקנס כספי גבוה מאוד.
אולי דרך הכיס ילמדו
ראינו גם איך מעסיקים יהודים העסיקו שוהים עם רשיון ושילמו בחייהם.אם לא למדו מנסיון האחר, ילמדו רק לאחר מותם.
ראינו בעבר איך מעסיקים יהודים הביאו שבחי""ם ושילמו בחייהם.
ראינו אז?ראינו גם איך מעסיקים יהודים העסיקו שוהים עם רשיון ושילמו בחייהם.
לא. אבל בעיני הנימוק העיקרי אינו הטרור.ראינו אז?
להבין מדברייך
שיש לעודד את המעסיקים שמביאים בלתי חטקים?
ומי יעבוד? יש לך המלצה? או עובדים המחכים מחוץ לדלת?לא. אבל בעיני הנימוק העיקרי אינו הטרור.
לדעתי גם את מספר העובדים החוקיים יש לצמצם.
אחת הבעיות של הכלכלה הישראלית הינה הפריון הנמוך. כשיש עובדים זולים בשפע זה מהווה תמריץ לפריון הנמוך.ומי יעבוד? יש לך המלצה? או עובדים המחכים מחוץ לדלת?
מסקנה: להשאיר אותם שיעבדו בכל מקום רק לא אצלינו..ראינו גם איך מעסיקים יהודים העסיקו שוהים עם רשיון ושילמו בחייהם.
דרך הכיס אולי ילמדו, אך יוקר המחיה שוב יעלה (הרי המעסיקים יגלגלו את הוצאותיהם -הן את הקנסות והן את העלות הגבוהה יותר שבהעסקת עובדים חוקיים- על הצרכנים).מעסיקי שבח"ים שנתפסים, פעם ראשונה סגירת עסק / חברה לחודש וקנס כספי
פעם שניה סגירה לשנה וקנס כספי גבוה מאוד.
אולי דרך הכיס ילמדו
אם זה סופר או עסק אחר, אם ירים את המחיר יותר מידי לא יקנו אצלודרך הכיס אולי ילמדו, אך יוקר המחיה שוב יעלה (הרי המעסיקים יגלגלו את הוצאותיהם -הן את הקנסות והן את העלות הגבוהה יותר שבהעסקת עובדים חוקיים- על הצרכנים).
קשה לי להאמין שזאת תהיה התוצאה. יותר סביר שרוב האנשים כלל לא מסתכלים אם העסק מעסיק שב"חים אם לאו (הם הרי קיימים בשלל מסעדות ועסקים בכל עיר בארץ פחות או יותר) ונהנים מהמחירים. גם אם המחירים יעלו בעקבות מה שדיברנו למעלה, זה יספיק אמנם לעסק כדי לשלם את הקנסות אבל בקושי יורגש על-ידי הצרכן. לא בשביל זה הוא יעזוב מקום שנוח לו לקנות בו.אם זה סופר או עסק אחר, אם ירים את המחיר יותר מידי לא יקנו אצלו
ואולי גם לעשות שיימינג..
לא זאת הכוונה שלי, אני התכוותי לאחר שיתפסו וישלמו את הקנס..קשה לי להאמין שזאת תהיה התוצאה. יותר סביר שרוב האנשים כלל לא מסתכלים אם העסק מעסיק שב"חים אם לאו (הם הרי קיימים בשלל מסעדות ועסקים בכל עיר בארץ פחות או יותר) ונהנים מהמחירים. גם אם המחירים יעלו בעקבות מה שדיברנו למעלה, זה יספיק אמנם לעסק כדי לשלם את הקנסות אבל בקושי יורגש על-ידי הצרכן. לא בשביל זה הוא יעזוב מקום שנוח לו לקנות בו.
מחדש בית המשפט בישראל מוכיח שאינו יעיל.לטעמי אכיפה כנדרש.
![]()
סניף שופרסל בבני ברק ייסגר לאחר ששוהה בלתי חוקי הועסק בו - וואלה חדשות
סניף שופרסל בבני ברק ייסגר לאחר ששוהה בלתי חוקי הועסק בו - וואלה חדשותnews.walla.co.il
סניף שופרסל בבני ברק ייסגר לאחר ששוהה בלתי חוקי הועסק בו
שלומי הלר
המשטרה הורתה היום (שישי) על סגירת סניף שופרסל בעיר בני ברק לאחר שמצאה כי שוהה בלתי חוקי הועסק במקום במשך יותר משבוע. ניצב עמי אשר הסביר את סיבת הסגירה, "יש יסוד סביר שהמקום ימשיך לשמש לביצוע עבירה כאמור אם השימוש בו לא יוגבל באופן מיידי".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.