כך היית

כך היית

עיניך נצצו בצבע דבש שערך המלא היה סדור על הכרית נדמתה לי לאריה שניצח בקרב אלא שכאן נצחת על דואט אהבתינו. יושבת לידך כולי כבר לבושה מתבוננת לתוך עיניך שראו אותי נחשפת נוגעת באצבעותיך שנטמעו בתוכי לפני רגע מלקקת את סנטרך שהיה מהול בתשוקתי. נושמת אותך אל תוכי ונרגעת.

טאKילה

New member
בחיקך

בחיקך ערגה מתנגנת בי עיני טובעת במבטך וזרועותיך חובקות לוכדות כתמנון. , שפתיים נושקות תשוקה בתאווה סוערת כמו ים הסוחף גופי למצולות עד עבותות אהבתך.

deerman

New member
כך היית../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כך היית ועודך והינך ומה יפיפית בענגי את גופך. כה שלווה הנך אהובה כה בטוחה בזו האהבה. נשבע לך שבועת עולמים..אשה שאת האחת..האחת והיחידה. לא ארצה אחרת על פנייך לא אטעם מאחרת גם אם אינך בנמצא לא אגע באחרת גם אם איתי על אי בודד היא מצויה לא אחשוב על אחרת גם אם צרתי היא הצרורה רק במעיין גופך אטבול ואתענג בתשוקה. כי את היא האחת היחידה והמיוחדה כך הייתי ועודך והינך ובנפשי ובגופי את הרי..צרובה. טוב מאוחר מאשר בכלל לא...

ריקי די

New member
אשמורת שניה

איך הרוך כך זלג בין רגל לחיטוב ידך חזקה אוספת זכרון, לחן לא נשכח עמך עולה ושב כתמיד. אשמורת חיים שניה לא דומעת יותר, מזוג לי יינך לא טעמתי זה זמן. טיפות משכרות הגוף מעתיר נוגע, קסם מחודש. ידך מתת אהבה וחמוקיי כיסופים, העולם פתוח לרוח מבטינו ערגה שוב פוקחים. אשה מתירה פקעת גבר מקיץ מחלום, קח ידי על לבך הקשב, פעימותי שלך גם היום.

יערית 1

New member
פעם היינו

פעם היית האחד שהמס ליבי באש יוקדת, שפיסל גופי בלשון רכה. שאחז בגרגר אהבתי. פעם הייתי האחת שהחדירה אור לחשכת עולמך, שריחפה בחייך כ'ונוס' מרחשת אליך בשקיקה. . פעם היינו חוצים מדבריות, שטים על גל זהוב סומרים בתענוגות, מכושפים. פעם היינו... והיום?

למעלה