גמלי לא עובד אבל, לזוכות בכל מקרה
M mirymoo New member 21/8/06 #21 תחרות אגדות מי הכינה? כמה זמן אתן רוצות? שופטות שרשרו את עצמכן אני צריכה לשלוח לכן מסר כי זה סוף סוף עובד אצלי.
תחרות אגדות מי הכינה? כמה זמן אתן רוצות? שופטות שרשרו את עצמכן אני צריכה לשלוח לכן מסר כי זה סוף סוף עובד אצלי.
M mirymoo New member 22/8/06 #36 אנשים תתחילו!!! עבר כבר הרבה זמן מאז שפרסמתי שופטות מצטארת יש בעיות במסרים של.. יש לי חלון כזה של DONE והוא ריק אני אבקש מחבר של אחותי לסדר לי..זה בטח המחשב
אנשים תתחילו!!! עבר כבר הרבה זמן מאז שפרסמתי שופטות מצטארת יש בעיות במסרים של.. יש לי חלון כזה של DONE והוא ריק אני אבקש מחבר של אחותי לסדר לי..זה בטח המחשב
ז זברה נוחרת New member 21/8/06 #27 ../images/Emo97.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif למתי לקבוע את תאריך ההגשה לתחרות אני? איזה תאריך נוח לכן? ה 30 לחודש זה בסדר או מוקדם מדי?
../images/Emo97.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif למתי לקבוע את תאריך ההגשה לתחרות אני? איזה תאריך נוח לכן? ה 30 לחודש זה בסדר או מוקדם מדי?
I InvisibleTouch New member 21/8/06 #28 וואי אני רוצה להשתתף גם בזה]; אבל אין לי תמונה של עצמי לבושה כמו עצמי. בעצם, אין לי ממש תמונה של עצמי.
וואי אני רוצה להשתתף גם בזה]; אבל אין לי תמונה של עצמי לבושה כמו עצמי. בעצם, אין לי ממש תמונה של עצמי.
ז זברה נוחרת New member 21/8/06 #31 ../images/Emo97.gifבנות יקרות../images/Emo70.gif למישהי יש תמונה של סאפיר מהמפגש?
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 21/8/06 #29 ../images/Emo66.gifה-30 לחודש נראה לי קצת מוקדם +מדי עדיף קצת ארי זה, לא נראה לי שאני אספיק אבל אולי זאת רק אני |מסתכלת לצדדים בחשש|
../images/Emo66.gifה-30 לחודש נראה לי קצת מוקדם +מדי עדיף קצת ארי זה, לא נראה לי שאני אספיק אבל אולי זאת רק אני |מסתכלת לצדדים בחשש|
ז זברה נוחרת New member 22/8/06 #37 ../images/Emo97.gifאם יש בנות שמתנגדות ל31 שיגידו! אם אני אראה שאין יתר בנות שרוצות לאחר את מועד ההגשה אז זה יהיה התאריך הסופי!
../images/Emo97.gifאם יש בנות שמתנגדות ל31 שיגידו! אם אני אראה שאין יתר בנות שרוצות לאחר את מועד ההגשה אז זה יהיה התאריך הסופי!
L lady blak New member 23/8/06 #38 אני גם רוצה להשתתף:-\ אבל אין לי תמונה שלי יש לי רק מכיתה ד':-\,שזה גמכן,רק םנים,שיער וחולצה:-\\\