../images/Emo118.gifיום עמוס רגשות זה היה..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממממממ כל מיני צב"חים עם רעותי :], עכשיו עם החברות, ומשהו בצבא.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ליברטי..? =\ התעצבתי מעט כי.. ליברטי התעצבנתי על.. שלומי, הבעלים שלה אבל בסוף סלחתי כי .. שיזדיין לי מהפרצוף התאכזבתי מ... כי... חברות שלי ביום שישי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. סתם היה לי יום אחד השבוע שלא היה קל המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שממ הרשמתי את הקצינים אצלנו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרשמתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אכול כל כך הרבה? הסרט הכי טוב שראיתי.. צ'ארלי בממלכת השוקולד, בפעם המאה השיר הכי טוב ששמעתי.. כל מיני שירים של עברי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ממממ סיבובי סוסים עם רעותי :] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..האמת שכלום הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. משהו מיותר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הייתי ישנה קצת יותר חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. וואו, לא בא לי לחשוב על זה.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממממ לגלות איך הרמ"ד החדש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו שאני ורעות מנסות לסדר - שיר שפתחתם איתו את השבוע: מחר נראה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה ממש טובה מהקורס שלי שסגרה עכשיו 21.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):