כי סוף שבוע בפתח..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

lions queen

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

חח היה מצחיק

PinkHorse

New member
../images/Emo9.gif.

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחרות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התחרות. התעצבתי מעט כי.. נפלתי.. אבל זה היה רק לכמה שניות.. הייתי כ"כ מאושרת בכלל היה לי הזדמנות להתחרות שזה עבר לי כ"כ מהר.. התעצבנתי על.. לא יודעת. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. היו לי דמעות אושר היום.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שהשתפרתי, שרכבתי יפה, מסלול יפה וכאלה
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי 4 מקצים וחלק היו טובים=). לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את זה. הסרט הכי טוב שראיתי.. וואו סרט?! לא ראיתי P=. השיר הכי טוב ששמעתי.. לא יודעת.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. התחרות באלונים P=. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. התחרות, בהחלט היה שווה את זה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הנפילה הייתה מציקה, אבל זה גם מלמד..אז כלום אני מניחה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הוא כבר נגמרררר חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. לא זוכרת. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ג'רום, הוא פשוט מדהים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חח צריך לחשוב על זה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מחמאות אני מניחה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי 3 מסלולים נקיים במטר. זה השג בשבילי. - מאכל השבוע: הטוסט של אלונים.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: התחרות. - משהו שהרס את השבוע: לא יודעת.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רכיבות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אהיה מליונרית ועוד משהו שלא משנה כרגע. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ג'רום.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifיום עמוס רגשות זה היה..

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממממממ כל מיני צב"חים עם רעותי :], עכשיו עם החברות, ומשהו בצבא.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ליברטי..? =\ התעצבתי מעט כי.. ליברטי התעצבנתי על.. שלומי, הבעלים שלה אבל בסוף סלחתי כי .. שיזדיין לי מהפרצוף התאכזבתי מ... כי... חברות שלי ביום שישי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. סתם היה לי יום אחד השבוע שלא היה קל המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שממ הרשמתי את הקצינים אצלנו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרשמתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אכול כל כך הרבה? הסרט הכי טוב שראיתי.. צ'ארלי בממלכת השוקולד, בפעם המאה השיר הכי טוב ששמעתי.. כל מיני שירים של עברי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ממממ סיבובי סוסים עם רעותי :] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..האמת שכלום הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. משהו מיותר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הייתי ישנה קצת יותר חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. וואו, לא בא לי לחשוב על זה.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממממ לגלות איך הרמ"ד החדש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו שאני ורעות מנסות לסדר - שיר שפתחתם איתו את השבוע: מחר נראה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה ממש טובה מהקורס שלי שסגרה עכשיו 21.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה