כי לא הרבה סיכמ"שו

Guid

New member
../images/Emo83.gif ו........ סכמ"ש! ../images/Emo209.gif

שמתם לב שעדיין אין אייקונים של חורף? ויותר מזה- שמתם לב שבכלל עדיין לא חורף?!
נקווה לטוב... __________________
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - התחדשתי ב: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

Annnnnn15

New member
../images/Emo121.gif טכנית זה סתיו ../images/Emo3.gif

מבחינת מזג האוויר זה עדיין קיץ
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שני
- הדבר שהכי הצחיק אותי: יום שני
וכל מיני אנשים במהלך השבוע - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא הרגשתי טוב עם עצמי ><'' - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Kate Voegele - Forever and Almost Always
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: צ'ארלי בממלכת השוקולד
- התחדשתי ב: נעליים
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: It's just one of those things You'll have to get over it - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברים
שיחות עם אנשים - רציתי להגיד תודה ל: הנ''ל ^^ - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיצא לי לעשות יותר ספורט
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא ממש שיחקתי - באיזו רמה אני היום: 113, והעלתי את הפייטרית שלי לרמה 57
- כמה רמות עליתי: סה''כ 4 עם שתיהן - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: בCPQ2
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 114/60 לסיום, רציתי להגיד לכולם שיהיה שבוע נחמד ושיהיה סופסוף גשם!!

כן, באמת נקווה לטוב...

לא נראה שיהיה בכלל חורף
השבוע בחיים: היום הכי כיפי היה: ללא ספק שישי
הדבר שהכי הצחיק אותי: היו כמה דברים שפשוט קרעו אותי מצחוק, חלקם מעייפות וחלקם פשוט היו מאוד מצחיקים
הרגשתי טוב עם עצמי כי: היה סופ"ש טוב
הפדיחה השבועית שלי: הממ, תזכירו לי
השיר שעדיין מתנגן לי בראש: משהו בקוריאנית
הספר הכי טוב שקראתי: לא היה לי זמן
הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: RED
הדבר הכי טעים שאכלתי: וואיי, מאיפה להתחיל
עכשיו צריכה דיאטה
התחדשתי ב: עוד לא, אבל השבוע אני חייבת לקנות נעליים
הדבר שהכי הפתיע אותי: בת דודה שלי מרמת גן באה
התאכזבתי בגלל: נגמר הסופ"ש
התעצבנתי בגלל: עדיף שלא אגיד
בכיתי בגלל: משהו שאבא שלי אמר
ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: happiness will never last, darkness comes to kick your ass הדבר הכי מיוחד שקרה לי: לא זכור לי משהו מיוחד האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חבר שלי
רציתי להגיד תודה ל: איריס, טל וחבר שלי
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: למצוא נעליים, אתם לא יודעים כמה זה קשה
השבוע במשחק: אני אקצר, שיחקתי רק ביום שלישי, גיליתי שחסרים לי רק 11 קווסטים בשביל המדליה של ה-800, התחלתי, עשיתי 6 ונשארו לי עוד 5, מקווה לעשות את זה השבוע
תחזית לשבוע הבא: אעלה לרמה: לא יודעת אם אספיק אסיים את הקווסטים: עוד 5 למדליה
אתחדש ב: מדליה
שונות: לא יודעת לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: עוד שבועיים בעזרת השם אילת

deisy

New member
../images/Emo204.gif השרשור הזה קצר מידי... אז יללה! ../images/Emo204.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היו שניים: שני ושבת - הדבר שהכי הצחיק אותי: איריס ואני עם הילדים באוטו, איריס רוצה לחנות ומישהו רוצה לתפוס לה את החניה, איריס באינסטיקנט מקללת :בן @#$$%%, הבן שלה אומר לה: אמא! לא מברים ככה, אבל אם כבר, היית צריכה להוסיף :"יה" בהתחלה
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: אמרתי ולא הרגשתי רע אח"כ. - הפדיחה השבועית שלי: מממ תגידו, לא לזכור פדיחות זו כבר פדיחה לא?
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: מי זה כותב לך ילדונת גלי מי שולח
- הספר הכי טוב שקראתי: התחלתי את "פרסי ג'קסון וגנב הברק" - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: האנטומיה - הדבר הכי טעים שאכלתי: שניצל בצל בבגט... - התחדשתי ב: כלום מיוחד
- הדבר שהכי הפתיע אותי: לא משהו טוב אז נוותר
- התאכזבתי בגלל: אותו ^ - התעצבנתי בגלל: ^ - בכיתי בגלל: ^ - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: תהו ווהו יכול להיות הכי יפה בעולם, אבל הוא גם יכול להיות כי מבולבל שקיים - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: ל'דעת
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיון. והילדים שלי. - רציתי להגיד תודה ל: סיון ולילדים שלי. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שהתוהו וווהו יהיה הכי מושלם שקיים
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא ממש שיחקתי - באיזו רמה אני היום: 169 - כמה רמות עליתי: 0 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי:
- מכרתי:שטויות - קניתי: וגס סקרולים - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:
- אסיים את הקווסטים:
- אתחדש ב: אולי אצליח ליצור נעל חדשה - שונות: צריכה לשחק קצת יותר... לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: לעשות סכמ"ש ביום שני מבלבל בין השבועות
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן.

ווינגז

New member
I don't ask much... ../images/Emo189.gif

- היום הכי כיפי היה: נראה לי שזה היה יום שלישי, נל באה בספונטניות והיה מעולה מעולה מעולה, ונחוץ בטירוף. - הדבר שהכי הצחיק אותי: היו מיליון, נראה לי שכל השיחות בלילות, וכמובן - השיחה עם אחותי כשנל הייתה פה (למרות שנראה לי שנל נהנתה מהתגובות שלי יותר מידי
) - הרגשתי טוב עם עצמי כי: הפילאטיס מתחיל להראות את אותותיו. - הפדיחה השבועית שלי: נראה לי שכל השיחה עם אחותי יכולה להחשב כפאדיחה, וגם - לנסות לערוך מאמרים אחרי שלקחתי כדור שינה.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: על מה חרשתי השבוע? נראה לי ששום דבר. - הספר הכי טוב שקראתי: סיימתי את "אליס - מעבר למראה" המוער של לואיס קרול, לקחתי מדודה שלי את "צלה של הרוח" מדודה שלי כדי שאוכל להשלים אותו (בעותק שלי יש כמה עשרות עמודים ריקים באמצע הספר, שיא המתח
). - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: לא צפיתי בכלום בשבוע שעבר, חוץ מדקסטר. אה, אולי "נשים על הקצה" בערוץ ההיסטוריה.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: היה הרבה אוכל טעים. - התחדשתי ב: פנקס צ'קים.
- הדבר שהכי הפתיע אותי: עזרתי לבן דוד שלי לכתוב איזו עבודה בתקשורת לפני שבועיים, והוא קיבל 100!
- התאכזבתי בגלל: חוסר תפקוד. - התעצבנתי בגלל: הנבלה, עצמי, משפחה באופן כללי. - בכיתי בגלל: לא בכיתי - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: לגמרי "Oh darling, it's so sweet, you think you know how crazy How crazy I am"
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: ביקור מפתיע מנל, כפרעליה. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נל, סיו, יעלי ודודו - רציתי להגיד תודה ל: ^ - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: כבר משתפר, אז אני בכיוון הנכון. לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני חוזרת לעצמי לאט לאט, סליחה מכל מי שנעלמתי לו.

Alm0st Happy

New member
אוי, איזה שיחה אדירה זאת הייתה!!!

שקלתי לכתוב בבן אדם שעשה לי את השבוע- מאיה!!!! זה היה מעולה

ווינגז

New member
לא, לא...

אף פעם לא אהבתי אותך.
[חברים, מי שעוד לא הכיר - זו נל והיא פה בלי קשר לכלום, I like it]

Guid

New member
למדנו כבר להכיר את נל~ ../images/Emo9.gif

ונל, את מוזמנת לסכמ"ש גם אם את פה בלי קשר...

למעלה