כי ככה

טליה34

New member
כי ככה

כמכתש ועלי כתו וצליל כך הייתי לך ואתה לי קול הכתישה זעק באוזניי הרגשתי את הנטישה ואת הצליל ראיתי במו עיניי כיצד הוא שותק ויותר לא עונה.

מיכל31

New member
כי היית

כי היית לי עולם ומלואו להתעורר מהחלום ולגלות שאתה כבר לא כשם שטעמה חוה מפרי עץ הדעת לגלות תשוקה זועקת שאינה בת חלוף ולהפנים שבך שוב לא אוכל לגעת...

טליה34

New member
כי את אתו

כי יש והשעון נעצר לו מלכת ויורדת עננת הזמן והיא שונה ולא שייכת כאילו סתם מזדמנת ואת בתוך העננה צוחקת ובוכה ואת בתוך השיר נושמת ומתה וכפי שהשמש גם מחר תשקע לה את יודעת כי הזמן יחזור לחוגה ותמשיכי בדרכך ותדעי- את אתו.

מיכל31

New member
כי סוף הוא התחלה חדשה

שונה ולפעמים אף מרנינה בערה קצת שונה תשוקה מכוונת ועל אף הנוגה שבי קצת שולטת יודעת שאחרי השלכת שוב אסתובב סמוקת לחיים ולמראו אף אקבל רעד קל בברכיים

טליה34

New member
כי שם

כי שם, מעבר לתחושה, את עטופה תשוקה. את עטופה תשוקה שאותך מרעידה ומפזרת עלייך אבק של אהבה ואבק של אהבה יש והוא חונק יש והוא מכה יש והוא פשוט אוהב הוא פשוט אוהב ולפעמים מתפזר ומחכה לאסיף של אחרי הסופה.

מיכל31

New member
ואחרי סערת הרגשות

ברגע נדיר של חשבון הנפש עוצרת לרגע לאסוף את השברים אהבה מיוחדת נדירה ויפה נקיה ותמה כך מרגישה מוחה דמעה ועוד דמעה וחושבת האם היה כדאי האם לשווא האם עדיין אוהבת?

למעלה