כי אני חייבת

כי אני חייבת

חייבת להוציא איפשהו מה אני מרגישה. אז במסגרת נדודי השינה והמחשבות הגעתי למחשב והגעתי לפורום הזה. קצת רקע....בעלי פוטר מעבודתו לפני כחודשיים והוא עובר משבר עם עצמו....רק שזה משפיע על הזוגיות שלנו...לא שאני מתלוננת יותר מידי....אבל אני רוצה שדברים יחזרו להיות כמו עד לפני חודשיים, אז כתבתי לו מה שאני מרגישה ( כי נמאס לי להגיד לו כל הזמן מה אני מרגישה ). יצא לי מאוד דראמטי אומנם וזאת פעם ראשונה שאני כותבת ככה בכלל.....אבל בנתיים שומרת לעצמי את המכתב....ורוצה לשתף אתכם , כי אני חייבת להוציא את הדברים האלה איפשהו מבלי להרגיש מבוכה...אז פשוט תודה למי שיקרא. מתי לאחרונה ? מתי לאחרונה אמרת "אני אוהב אותך " לאישתך ? מתי לאחרונה חיבקת את אישתך ? מתי לאחרונה אהבת את אישתך ? מתי לאחרונה לחשתה באוזן מילים של אהבה לאישתך ? מתי לאחרונה נשפת באוזנה ובעורפה של אישתך ? מתי לאחרונה נישקת את אישתך ? מתי לאחרונה מחיתה דמעה לאישתך ? מתי לאחרונה החזקת יד לאישתך ? מתי לאחרונה גירשת את פחדיה של אישתך ? מתי לאחרונה הקשבת לאישתך ? מתי לאחרונה התעניינתה בשלומה של אישתך ? מתי לאחרונה התעניינתה בעולמה של אישתך ? מתי לאחרונה התעניינתה מה עובר על אישתך ? מתי לאחרונה התעניינתה בכאבייה ומכאוביה של אישתך ? מתי לאחרונה ניסית להבין את אישתך ? מתי לאחרונה ניסית להבין מה עבר ועובר על אישתך ? מתי לאחרונה תמכתה באישתך ? מתי לאחרונה חלמת על אישתך ? מתי לאחרונה חשבת על אישתך ? מתי לאחרונה החמאת לאישתך ? מתי לאחרונה אמרת " בבקשה " לאישתך ? מתי לאחרונה אמרת " תודה " לאישתך ? מתי לאחרונה אמרת " סליחה " לאישתך ?ָ מתי לאחרונה שמעת שיר והתרגשת וחשבת ודמיינת את אישתך ? מתי לאחרונה ריגשת את אישתך ? מתי לאחרונה הבאת פרח לאישתך ? מתי בפעם האחרונה ? כמו פעם ?

john111

New member
אם המטרה שדברים יחזרו להיות

כמו פעם, המכתב שלך לא נראה לי בכיוון. בלי להתכוון אני בטוח, המכתב שלך נשמע כמלא בטענות והתגובה המתבקשת שלו תהיה להתגונן. ואולי אפשר אחרת? מכתב שיספר לו כמה את שם, ושאת דואגת לו ואוהבת אותו ושאת מבינה אותו ורוצה לחבק אותו. זה גם יתן לו מה שהוא צריך וגם סביר להניח ימלא אותו באהבה כלפיך.

לדעתי את מעט אנוכית

מתי את עשית את כל הדברים הללו לבעלך? את מבינה שהוא במשבר, אז תורידי הילוך. כאישתו של מובטל, אני יכולה להגיד לך שכדאי לך מאוד כרגע לבקש לעצמך פחות וללמוד לתת יותר.

יכול להיות שאני אנוכית....

בסה"כ כתבתי מה שאני מרגישה.... ואני מאוד מבינה שהוא במשבר ( גם אני ) . וכל מה שכתבתי דר"א זה דברים שאני כן עושה וכן אומרת במיוחד עכשיו כשהוא צריך כל תמיכה , פיזית , נפשית ורוחנית. תאמיני לי שתכלס ביום יום אני אני לא מבקשת כלום ונותנת המון.... בסה"כ כתבתי מה שאני מרגישה בבפנוכו שלי ....כתבתי לעצמי ושיתפתי אתכם . ( זה כיף להוציא דברים החוצה מבלי להתנצל או להרגיש במבוכה , כי בחיים לא הייתי יכולה לשתף אנשים שאני מכירה בתחושות הכי כמוסות שלי ).

ה מוזה

New member
../images/Emo39.gifאישה יקרה

החיים הם כמו שיט באוקיאנוס רחב ידיים הספינה המשותפת יוצאת מהמעגן הבטוח לעבר הים הפתוח חלק מהמסע יהיה על מי מנוחות והכיוון מוגדר וברור אך יש את הזמנים בהם סערות יהפכו את המסע לסוער יותר הכיוון כבר לא ברור וחוסר הוודאות מטלטל את הספינה אין ספק שבעלך שקוע כעת בניווט הספינה כל כולו דרוך לעבר המטרה - מטרה משותפת לשניכם לעבור את הסערה בשלום זו תקופה של לחץ לשניכם , אין לי ספק שגם הוא בתוך תוכו היה רוצה להתעניין , ללטף , לאהוב , לנשק , להתרגש משיר .. הדבר החשוב מכל זה לדעת שזו תקופה זמנית , סערה רגעית שתחלוף ובסופה ישובו ימים שקטים ואוהבים אני יכולה להבין אותך - שזקוקה למילה הטובה לחוש נאהבת ורצויה אני יכולה גם להבין את אישך שכעת נמצא במשבר לא קל לאבד מקום עבודה כשהעתיד אינו ברור ובערפל תני לו את היד שלך ,אותה היד שנתת לו פעם מתחת לחופה הושיטי לו אותה ..יש לי הרגשה שהוא כמוך זקוק ללטיפה ומילה חמה שניכם זקוקים לזה , לפעמים לשמור בבטן מגדיל את התהום גם להתלונן לא מקדם את הספינה לשום מקום אז אולי פשוט ..להיות שם לצידו להושיט לו יד לשוחח בשקט על התחושות הפנימיות .. להקשיב זו לזה .. מאחלת לכם ימים של שקט
הנה הם באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול והנורא אפשר לנוח קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה הנה הם באים ימים של שקט כבר שכחתי איך שהם נראים אפשר עכשיו לפתוח את הדלת לשלוח אל הרוח ציפורים הנה הם באים ימים של שקט נצא אל החלון לראות אם קלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה זוגות זוגות נצא זוגות זוגות נביט אל השמיים נחכה ביחד ליונה. הנה הם באים ימים של שקט אחרי שכבר איבדנו את הכל תשב איתי עכשיו על המרפסת תבכה איתי ביחד על אתמול הנה הם באים ימים של שקט שנינו כאן ביחד על ההר המים כבר ירדו ויש כבר קשת אפשר לקום, סוף העולם עבר. -ירדן בר כוכבא -

שיריה

New member
כי הייתי חייבת...

כבר פעמיים וחצי כתבתי לך תגובה, והיא נמחקה! מה קורה פה ? כי הייתי חייבת יקרה, חיי נישואים הם חיים משותפים של אהבה. ואהבה... אהבה זה הרבה פעמים התפשרות ונתינה. אהבה זה לנקב בעצמי חור היכן שיש לשני בליטה... הצרכים שלך הם לגטימים, יחס, התעניינות, פרחים ומגע, אלה דברים שכל אשה צריכה, אבל יקירתי... מערכת יחסים זה כמו מעגל קסמים. מחווה חיובית מביאה למחווה חיובית, ושלילית מביאה לשלילית. תנסי לשבור את מעגל הקסמים הזה, לצאת ממנו. אני בטוחה שאם תצעדי לכיוון החיובי, ותהיי שם מספיק זמן, בסופו של דבר הוא לא יוותר על חברתך, ויצעד בעקבותייך...

mishmish19

New member
אנחנו הנשים.. כולנו אותו דבר :)

גם החבר שלי עבר עכשיו תקופה לא קלה וגם אני, כמוך, הרגשתי קצת מוזנחת.. ניסיתי מאוד מאוד להתאפק ולא להכביד עליו גם עם טענות שיש לי אליו - שהוא לא מתייחס אליי מספיק, שהוא כל הזמן בדכאון, שלא נפגשים מספיק.. לא תמיד הצלחתי, וזה קצת התפרץ ממני.. אבל גם הבנתי שאני חייבת לספק לו את מירב ומיטב התמיכה שאני יכולה, ולהראות לו שלא משנה מה, אני אוהבת אותו ואני שם בשבילו ואני רוצה לעזור לו, אם אוכל.. עכשיו הדברים יותר רגועים, יותר בסדר..

לך ה"חייבת"

כתבת "בעלי פוטר מעבודתו לפני כחודשיים והוא עובר משבר עם עצמו....רק שזה משפיע על הזוגיות שלנו...לא שאני מתלוננת יותר מידי....אבל אני רוצה שדברים יחזרו להיות כמו עד לפני חודשיים" ואז כתבת מלא מלא שאלות שהם בעצם תלונות נסתרות שלך אליו. והוא בעצם במשבר , וזה קשה מנשוא... וזה עוד יותר קשה במצב שלו הזה להיות שלם במערכת היחסים שלכם. ואני בכלל חושבת אולי תנסי לתקופה הזו לחשוב קצת יותר עליו ופחות עלייך? הוא זקוק לך כעת יותר ממצב רגיל. וקורה לפעמים בחיים במצבים שכאלה שצריך להיתעלות טיפה מעל עצמינו למען העתיד, מחזיקה לך אצבעות זה לא קל.

למעלה